søndag 18. mars 2012

En dag i All of Irina butikken


Siden vi ligger på landet så jeg for meg at jeg kom til å rolige dager, men neida... det kontinuerlig med mennesker inne hos meg :) Her kommer de og sitter leeeenge med kaffe og kake. Koselig :) fine bilder kan du få kjøpe hos oss. de er fra MyC Design. se HER


Dette unge forelskede paret kom helt fra Meldal, men med en gang de så denne sofagruppen forelsket de seg i den og i prisen som kun var 2000 kr.

Mailene strømmer på. Folk lurer på det ene eller det andre angående varene. Og det er er FANTASTISK !! TUUUUUSEN TAKK til dere alle :)) Verdenskartet blir også sendt til Ski på tirsdag.... litt trist... det passet der det var.

Er det noen som skal eller passerer Stjørdal neste uke og vil innom å se så ring eller send meg en mail. Jeg åpner om jeg ikke er opptatt :) Ellers så er åpningstiden våres

FREDAG KL 12- 17
LØRDAG KL 12- 15
SØNDAG KL 12- 15

MEN DET ER EGENTLIG IKKE BUTIKK JEG VIL HA, MER SHOWROOM. SÅ JEG KOMMER TIL Å SE ANN ÅPNINGSTIDENE. JEG KOMMER TIL Å KJØRE FORSKJELLIGE INTERIØR, REDESIGN, OPPUSSING, FOTO, MOTE KURS OL. SÅ ER DET NOEN SOM MENER DE HAR NOE Å BIDRA MED, SÅ TA KONTAKT. JEG ER INTERESSERT I FORSKJELLIGE KURSHOLDERE.6 kommentarer:

Hege Sletsjøe Morris sa...

Så stilig det er i butikken! Gratulerer så mye! klem Hege

Karo sa...

Nå har jeg to gode grunner til å komme meg dit en tur...

Håper du har hatt en fin helg!

Klem

Anonym sa...

Så herlig :-))) dette er bare drømmen, jeg har selv en butikke her på Kvål (puter og småting). Synd tiden ikke strekker til for å ha mer åpent og finne på spennende ting. Jeg må bare berømme deg - du er utrolig dyktig på markedsføring/salg! Du er så flink med sosiale media! Ordentlig flink! Har fulgt med deg her på bloggen og i avis og innslag og alt mulig. Kjempearti :-) HA EN KJEMPEFIN KVELD og jeg kommer innom deg ! Garantert! God klem fra Anita

Karo sa...

Mente butikken din og min bestevenninne som jeg er litt sur på for at hun har flyttet dit ;) Men, det er jo MANGE gode grunner til å komme innom butikken din! Ikke minst å få hilse på deg <3 Synes du er fantastisk inspirerende på mange områder, og har fulgt deg siden jeg oppdaget bloggverden ;)

Håper du får en strålende uke!

KLem

Synøve sa...

Hei - gratulerer med alt du har fått til:)) Har mange steder jeg alltid MÅ innom på tur fra Nordmøre (der jeg bor) og Namsosdistriktet (der jeg har masse slekt), og nå har det tydeligvis dukket opp ett til:))) Kjempespennende konsept - gleder meg til å følge med på hvilke tema du tar fatt i framover:)) Klem og all mulig hell og lykke:)

Tina's Verden sa...

Gratulerer så mye med butikken!
Elsker det du gjør med flotte møbler, og den rosa fargen du bruker er bare helt fantastisk!

Jeg kommer gjerne på kurs om det blir det!
Holder på med oppussing av hus fortiden, så ett lite kurs i oppussing, redesign, mote osvosv hadde passet meg bra! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online