fredag 9. desember 2011

"Nytt" til den gamle benken.


Heisann & Hoppsann :)


Litt interiørbilder i en såkalt interiørblogg. Er ikke min gamle skjenk med nye gjenstander fiiiiiiiin ? Ok, så er ingen av gjenstandene nye. Feks lampa er 6 år gammel. Drikkehornet mitt kjøpte jeg av en bloggvenninne.


Lysfat byttet jeg til meg av ei venninne. Hun fikk ting jeg ikke ville ha mer og jeg fikk ting hun ønsket å kvitte seg med. Jeg bruker ofte den metoden. Billig og morsomt. Speil fra Bruktbo, kjøpt for ca 2 år siden. Det var i gull, men ble matt grå som veggen min. Som jeg har skrevet og linket til tidlig i sommer. Fargen er N 7500


Den gamle snikkarbenken ble min for 800 svenske kroner. Første gangen jeg spurte ville ikke eieren selge den. Da jeg spurte andre gangen, fikk jeg ett positivt svar. Den er såååååå fin. Den er fra sent 1700 eller tidlig 1800 tallet.Teknikken som ble brukt på den heter tapping :) Og jeg har ikke gjort noe med den. Den er naturlig grå )


Lysfatet er bare sååååååååååååå fint. Og reinsdyr. ELSKER reinsdyr. Jeg elsker den interiørmoten med reinsdyr og natur. Og jeg er ikke naturmenneske. Denne trender passe meg myyye bedre enn madonna, blonder og snirklete hyller.
Sååååå herlig at vi liker forskjellige stiler. Vært kjedelig med bare reinsdyr i alle hjem.... creepy også ;) Samme med madonnaer overalt... creepy det også. Og jeg er katolikk !


Lampen er fra House of furniture og den kjøpte jeg på butikken min :) JAAAAAA jeg vet, den stygge stolen min som er ødelagt ....men ett hjem må også ha gjenstander som er komfortable og ikke bare estetiske :)

Ønsker alle mine søte og fantastiske lesere en riktig god helg og en herlig førjulstid.

Benken er kjøpt i denne butikken HER i Østersund.( der kan dere se benken min i butikk ) I en av de flotteste interiørbutikken jeg har vært i. Hvem vet, kanskje kommer det inn en ny benk så lik på fb HER så får du vite :)

12 kommentarer:

24 sa...

Vakkert! Så fint satt sammen alt var :)
Ønsker deg ein fin fredag!
Klem Helene

(eddas) sa...

Det avlastningsbordet er bare helt supertøft..Lyslyktene hvor er de fra???
ha en flotters dag,nå er jeg anngrepet av sydilla:)

Unknown sa...

L
E
K
K
E
R
T!!!
denne va virkeli nais!

Beth sa...

Liker dette bordet ditt bare mer og mer! Det er rustikk og fint og passer godt inn sammen med det meste. Flott pyntet!

Elin | Draumesidene sa...

Vakre bilder av vakre ting!Elsker den benken din! Har eit ras med gamle horn som venter på meg på ein gard i nabobygda. Har skulle henta dei sidan i sommar... Kanskje eit prosjekt eg får gjennomført i dag? ;)

Kos deg!
Klem E

Unknown sa...

Din kreative sjel, ha en fin dag!! :))

ENGEL sa...

Nydelig stemning hos deg, Irina! Jeg liker sammensetningen sååå godt! Ha en riktig flott helg! Klem

Maratonjenta sa...

Fiiine stua di, Irina!! Nydelig det lysfatet ditt, skaper så varm atmosfære.

Kommer enda ikke over at de skal rive dette fantastiske huset ditt, det er jo bare så flott! Men du får det sikkert superlækkert i ditt nye hjem også.

Adventsklem fra Maratonjenta!

Tindrande Auge sa...

Kjempeflott! Fargene og alt. digget speilet også ;) ♥

Ha en flott førjulstid videre! Juleklemmer fra Nina

Linda sa...

Kjempefint! Men hvor har du fått skjenken fra? Laget selv? Me like!

ide-puffen sa...

Lekkert lekkert lekkert.
Jeg ble så inspirert av hornet ditt og ble så glad da jeg fant et lignende i tinn her om dagen. Skal blogge det om litt.
Ha en strålende dag snupp.
Klem

Unknown sa...

For en nydelig sjenk!! den hadde passet supert inn hjemme hos meg! Ble bara helt døds sjalu nå når jeg så den !! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online