torsdag 3. november 2011

Slanking, giveawy og sikkert masse mye mer....Heisann og Hoppsann alle mine kjære blogglesere.


Jeg har ikke skrevet på ei uke. Thats me, av til spyr jeg ut det ene innlegget etter det andre og av og til er det stille fra denne kanten. Egentlig har jeg vært litt blogglei, føler av og til at det ikke er noe revolusjonerende å skrive om.
Og det er ikke alltid man vil dele hendelser med flere hundre. Kunne visst bilder av ting man har kjøpt, det gidder jeg heller ikke. Egentlig har jeg ikke giddet så mye. Dagene går med å kjøre barn til trening, husarbeid, facebook ( Skjemmes, he, he)og i det siste til å klargjøre stylingen for Fargerikets interiørmagasin Base .
Som vanlig safer jeg ikke.... av og til lurer jeg på om jeg er gal......Det er liksom ikke noe galt å safe.... men oppi hodet mitt er det tydeligvis det...uff og uff.

Ellers går livstislendringskurset mine strålende. Shakene går ned...og kun de. Jeg er sååååå sjokkert av meg selv. Kan ikke tru det er meg. Jeg som trodde at jeg klarte å gjennomføre noe slik. ( Jeg har jo prøvd forskjellige shaker før. Cambridgekurene ol.... etter dag to har det vært slutt. Kanskje fordi jeg ikke var noe overvektig. Veide 67 kilo og skulle ned til 57. Uansett jeg fant ut at det var tull underveis.
Jeg har ikke eksakt tall på hvor mye jeg har gått ned på 4 uker ! WOOOW (Tenk det 4 uker i dag ) Skal veie meg . Treningen har gått tregt. Jeg går litt turer og har trent på helsestudio kun en gang i uka. FYYYYYYY på meg. Skal skjerpe meg MASSE. Det jeg vet er at jeg merker det utrolig mye på kroppen. Magen er borte. Og egentlig har jeg smal midje. Det hadde jeg glemt. Når jeg snakker til ungene. Pleier jeg å sette armene til sidene. Hver gang jeg gjør det nå, tenker jeg Wow her er det jammen midje. He he.

Og jeg shopper i klesskapet mitt. Morsomt, jeg har vært stor på å kjøpe meg slanke- meg- inn-i- klær. For jeg har alltid skulle slanket meg( Selv da jeg var slank). Særlig hvis jeg har funnet noe kjempefint jeg ikke får på meg eller salgskupp som har kostet mye før, men har hatt en kjempefin pris...selv om klærne har vært for små.

HOOHOO. Nå passer de fleste av de. I går prøvde jeg en hvit kaninpels jakke fra Merethe Fonnesberg. En dyr jakke til over 3500 ( fra xbutikken min ) Den har jeg ikke fått på meg på over fem år. Nå er den nesten litt for stor. HEEEEEEERLIG..
Angrer sånn på at jeg ikke målte meg, men det er en del cm som har forsvunnet ja. Skal måle i dag. Gleder meg, jeg har vært veldig flink, men jeg vet av folk som har gått ned mer. Og det er kjipt. Det er noe med at desto mer man har, desto fortere går man ned.

Ellers har jeg glemt give awayen min ? Er det mulig. Jeg tror jeg har alzheimer noen ganger. Og redsel for at det ikke er spøk ligger også der. Både mormoren og farmoren min fikk det veldig tidlig. Satser på at jeg ALDRI får det.

Så jeg trekker to heldige vinnere i kveld som kan vinne en designer panelovn :) Hvis du ikke har fått med deg giveawayen HER kan du enda gjøre det før k 24 så skriver jeg hvem som har vunnet i morgen :)

Ha en herlig høstdag. Stoooor klem fra solfylte trønderlag

4 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Må bare ta av meg hatten for deg,det der hadde ikke jeg greid...
Nei,håper ikke du safer på stylingen til Farverike...gleder meg til å se hva du kommer opp med...s p e n n e n d e..................
når skal du til Oslo?
klem

Bird sa...

hihi den kaninpelsen var jeg nær ved å "kjøpe" på loppisen, før noen satte meg på plass og sa - du det der er visst ikke til salgs!! ops.....så ikke lappen...:) Du ser nok smashing ut i den tenker jeg;)
tvitvi for meg på giveaway!!!:)

sigrid sa...

Så godt du får det til!
Så glad på dine vegen..
Stor klem :-)

Anonym sa...

Jeg heier på deg - du er kjempeflink! Lykke til videre!
Klem Torill

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online