søndag 27. november 2011

Mitt siste bruktfunn skatt..................jeg kan vel "dessverre" si at jeg ikke er innom interiørbutikker.


Alle fancy merker som Green Gate, House Doctor mm interesserer meg ikke. Jeg kjenner alle merkene interiørbutikker fører. Jeg har selv hatt en interiør/designer butikk. Så jeg skulle vel ha interessert meg for å utforske de. Det er bare det at interiørbutikker kjeder meg. ...jeg har sett det før.... alt det de selger, koppene, blondeduker, putene osv jeg vil ikke ha det alle andre har. Jeg er ikke som alle andre ! Jeg er unik ! ....slik vi alle er... derfor vil jeg ha unike ting... ting ikke hvermannsen har.


Green gate og andre "koppemerker" interessere meg ikke. Derfor har jeg ett skap med gamle spisetallerkner, kaffekoppe og ulike serviser. Jeg vil at de skal ha samme bunnfarge slik at jeg kan mikse og matche. Da jeg var i Oslo på drømmetur, ble jeg kjent med nydelige Linda. Linda er interiørstylist journalist og eier av den flotte nettbutikken og bloggen HVIIT.


Hun tok meg med på en flotte og billige bruktbutikken i Asker/ Bærum. Jeg kjøpte noen tre ting og ett av de tingene var verdens fineste spisetallerken. Det var åtte stk, så og si ubrukte. Nå er ikke jeg en romantisk blomsterpike. Jeg er vel mer enn IrinaStyle bitch... and i like it.
Flower power tross alt, så falt jeg for de... nei det ble heftig kjærlighet med første øyekast. Linda likte de også :))


Tallerkenene er Engelske og som dere ser er de handmalte, stemplet og nummerert etter alle kunstens regler. Så de er vel unike ? Fargene er vakre og rundt de handmalte blomstrene er det et gullmønstret bånd. Det som ser ut som en rød "ring" er i en lilla aubergine farge. LØØØØØØØØØV...hva er ikke å elske ?


Fatene ser veldig eksklusive ut, de er av porselen og med håndmalt motiv og nummerering. Jeg mener 100 % at de er mer verd enn det jeg betalte. Husker jeg rett var det 200 eller 300 kr. ( Dårlig husk) Julemiddagen vil smake ekstra godt ! Jeg ønsker meg noen fiiine dekktalleken i gull eller aubergin. Er det noen som vet hvor jeg kan tak i slike ? Helst ikke plasttallerken.


Vet dere, mens jeg sitter her å ser på bloggbildene mine ( En ekte interiørdame bloggbilder) Så blir jeg glad av å se på dem :).

Med dette innlegget vil jeg gjerne ha hjelp fra dere. Er det noen som kan hjelpe meg. Jeg krysser fingrene og håper. Finnes det noen bak en dataskjerm som har kunnskap om disse tallerkenene/serviset. Og om det er mulig å kjøpt flere. Noen som har eller kjenner til hvordan jeg kan tak i flere så blir jeg superglad :) De er fiiiine ja !!! Og det beste, de ser bedre ut i virkeligheten. Fargene er klarer, gullkanten er virkelig vakker. Tyngden av dem ligger godt i hånda.

Ha en fin søndag og første advent. WIIIII har ikke noe klart enda. Jeg som skulle bli ferdig med alt til i dag :) Med loppemarkedet og flere prosjekter rundt er det ikke så enkelt.

Har du ikke noe fore, så kom å besøk meg da vel ?Vi skal ha loppemarked i dag også fra kl 11 til 14. Mer info finner du i innlegget under :)

Klem klem Og du, jeg er egentlig ikke så slem og bitchet.....

12 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Nyydelig servise, vet dessverre ikke noe mer om det, men skal holde utkikk på brukbutikker og loppis etter det :) *♥*

Husfrøy sa...

Heldige deg. Var et nydelig servise! Jeg er veldig glad i slike gamle ting "med sjel", men jeg må nok også innrømme at jeg har et fullt servise som ble kjøpt nytt på Porsgrund Porselen...
Ha en fortsatt fin 1.søndag i advent!

Bird sa...

Håper loppisn gikk bra! SKulle være vært der, men sitter værfast et sted et stykke unna!!!:)

God søndag i advent;)

sylvia sa...

hei,
ååå så nydelig et servis du har funnet, så gøy å finne sånt.
ha en riktig god advent søndag,
klem fra sylvia

Gitte sa...

Lekkert!
Hva med å være på utkikk etter messing tallerker, å bruke som dekketallerker...

Håper du har en fin søndag!
Klem Gitte

Dorteas lille verden sa...

Kjempe nydelige tallerken:) Heldige du! Jeg har ett par "kakao kopper" fra samme fabrikat, men med veldig ulikt mønster... Du kan jo prøve å sette inn en annonse på finn.no under "ønskes kjøpt"? Du skal ikke se bort i fra at det fins slike tallerken i ett eller annet skap:) Lykke til med "jakta"!

Hege sa...

God advent Irina;)

irina sa...

Anonym :) Syns det hadde vært så snilt tamt her inne lenger. ...måtte ha action vet du..jeg visste det ville provosere... og jeg fikk det jeg ønsker. Tuuuusen takk !Kan hende DU har noe å lære av meg :) jeg er den jeg er...jeg er ærlig og jeg rakker ikke ned på noen...skriver tom at jeg er bitchet. Jeg VET hvem jeg er...Vet du hvem du er.... jeg skriver om det fordi det er min blogg...du leser om det fordi du er fri til det :)
Tuuuuuuuuuusen takk og god uke :)
<3

Emmeline sa...

Hei Irina:)

Når jeg leser dette innlegget så skjønner jeg jo at jeg må være verdens mest kommunale grå mus. En helt uinteressant hvermansenmus! Som både har GreenGate og House Doctor i skapet. Som går i vanlige interiørbutikker. Som derfor hverken pirrer eller tirrer. Som sikkert safer og derfor er pysete! Som er ganske lite unik, og som sjelden er slem eller bitchet!! Jeg syns du er super Irina, du har også valgt å være ærlig. Det er jeg også, men det betyr ikke nødvendigvis at jeg alltid sier alt jeg tenker. Bortsett fra i dag. I dag måtte jeg bare....

irina sa...

He he Emmeline...syntes det har vært så lite action her en stund så måtte lage liv i leiren. Tenkte kanskje du ville skrive dette ja. Klart det... du må si det du mener og jeg nerer det ikke bokstavelig .... ville bare ..vet ikke syntes livet mitt er litt kjedelig å møtte live det opp...og jeg er IKKE dum vistte at jeg ville få respons. Og du er ikke hvermannsen... og jeg skrev at vi alle var unike...og jeg kunne bare skrive at det var finy uten å nevne green gate..men noe sååå kjedelig... uansett jeg oppnådde det jeg ville... litt action bare du og en anonym laget den :) Du burde kjenne meg bedre da.... jeg er jo en bitch...sier jo det ! He he...ha en fiiiiiiiin uke :) Og takk for litt action i mitt migrene helvete <3

From not to hot sa...

Denne fargekombinasjonen på bordet og tallerknene synes jeg var utrolig lekker Irina.

SNIKKERBUO sa...

lekkert synst eg.
Elsker lysestakene dine...eg har en blomsterpotte i samme :)
Nydlige!

Henriette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online