fredag 25. november 2011

Loppemarked/ garasjesalg ....Siden vi skal flytte er det så mye å ta tak i ...særlig når man har så mye som jeg har !!! Sjokkert selv jeg. Ei venninne slenger med seg ...hun har hatt flere butikker å har ting derfra. Vi hadde ett loppemarked i oktober som ble knallsuksess. Det gikk unna myyyyye og vi fikk mye skryt av kvaliteten av vare og sortimentet. Tuuuusen takk. Det inspirerte oss til å rydde mer og å finne frem ting som vi "aldri" skulle selge. Det var mye jeg ikke skulle selge... men jeg biter i det sure eplet og selger unna mer !
Det er jul snart også....å mindre for oss å ta med når vi flytter :)


Hadde ikke tenkt å selge dette bordet...Det fikk jeg av mammas venninne Brit. Det selger jeg kanskje....det er joooo så vakkert...nydelig "moderne" farge og nydelig patina...perfekt! Jeg har en indre krig om Ghoststolene mine.... selge eller ikke selge... har hatt dem i 9 år.... men elsker dem !! Og om pris event ? Vi får se i morgen om de kommer ut...... åhhhhh ligger å drømmer om det !!


Hva med en gammel utslagsvask. Sett den ved døra og fyll den med kongler, bær, rød sløyfe og julenisser :) Har igjen en !! De er kjempepopulære :)


Hva med ett "nytt" arkivskap. One of a kind :) Julegave til noen som har alt ? Og liker det spesielle.

Nydelig taklampe fra før krigens dager. Perfekt stand. Pusser du eller noen du kjenner opp ett gammelt hus er denne PERFEKT !! One of a kind !! Jeg kjøpte den for 500 siden den var såååå fin.

Vinduene flyr unna...er det julegaver til andre...jeg har reservert maaange., men har flere igjen...ikke så mange da :)


Ett helt nytt marokkansk speil.... julegavetips ?


En vakker skjenk som også er one of a kind !!! irinaStyle.... Sjenken " Blue heaven is a place in Stjørdal :)

Vi har flere spisebord, skjenker, hyller, skap og spisestue stoler ! Har også en del barneklær til superbillig pris. Tror det er 50 kr posen...ikke skyt meg men er 95 % sikker på at hun sa det.


Disse hvite kubene er fra danske Henrik Steen. De solgte jeg for 800 kr stk fra butikken min. De er i massiv teak. Nå vil jeg ha 700 kr for to...uprutet....så da spørs det hva jeg står igjen med :)


Har flere runde bord som dette :) De er kjempepopulære. De jeg har hatt før har gått som varme hveteboller...


Poenget er at dere skal føle at dere har gjort ett kupp ! Dere skal gå hjem å være fornøyd...gni dere i hendene å lyst til å komme tilbake neste gang :) jeg lover dere en hyggelig handel og denne gangen så må dere som leser bloggen min kom å fortelle meg det ! Jeg blir jo så kjemp kjempe kjempe GLAAAAD. Ikke kom i ettertid å si det da :) Jeg er ikke skummel i det hele tatt....hmmm eller er jeg.

I morgen lørdag den 26 og søndag den 27 fra kl 11 til 14 :) Husk at det er julemesse i fjellhallen i helga. En Stjørdalstur for å shoppe hjemmelaga julegaver og få unika gjenstander INGEN andre har !!!!

HER holder jeg til.Kart fra google. HER er min egen beskrivelse av veien. Finner dere ikke frem så kan dere ringe meg på 47 65 51 31.

8 kommentarer:

sigrid sa...

Ha super helg og pass deg for "Berit".. ;-)
Lykke til med salget!

God helg klem

Naturlig Glam sa...

Aah---hvorfor bor jeg så innmari langt unna?! Er det et loppemarked jeg virkelig ville fått med meg er det hjemme hos deg! Du har jo så maaaaaaange lekkre skatter :) Lykke til! Er sikker på at varene kommer til å gå som varmt hvetebrød..hehe..

Ønsker deg en fin kveld!

Klem Silje

Beth sa...

Lykke til med opprydding og flytting!
Likte godt det grønne bordet...
Ønsker deg samtidig en koselig adventshelg!

Klem...

Mie fra Mies Mirakler sa...

Lykke til! Skulle så gjerne ha vært der, men jeg får satse på en annen gang :) Håper at "Berit" ikke lager trøbbel for dere. *♥*

Bringen Blomster sa...

Den som bodde nærmere!! Jeg drømmer om ghost stoler :))
-synnøve-

Anonym sa...

Hei!
Du er kjempeflink til å motivere andre til å se positivt på det å kunne "begynne på nytt" og fokusere på hva en har bruk for her og nå. Blir så lei meg når jeg ser folk som velger å la masse overflødige ting overta størstedelen av den plassen en bør kunne bevege og kose seg på. Må ofte innom din blogg,blir i godt humør av alle de flotte idèene dine. Stå på, vi er utrolig mange som setter veldig stor pris på deg. Vennlig hilsen Anne

Merete sa...

Skulle ønske jeg bodde nærmere, da hadde jeg garantert kommet innom og gjort et kupp!!! Søren å!

Ha ei fortsatt god helg og lykke til med salget, masse flott og unikt!

Klem, Merete

Banebakken sa...

Har du enda det arkivskapet i dette innlegget? Det er SÅ FIIIINT!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online