torsdag 24. november 2011

Kreativ inspirasjon kommer fra......


........pappaen min. Kjære pappa, du ble drept da jeg var 12., men jeg vet, at du er med meg hver dag. Fordi jeg føler deg ved min side når jeg er lei meg eller glad. Og mest føler jeg meg nærmest deg, når jeg kan kreere, inspirere og tenke kreative tanker.


I styliingen min for Base hvisket du i en drøm om at grønt var den fargen jeg skulle bruke. Grønt er håpets farge sa du...... jeg brukte det...og så håper jeg, det jeg mest håper på :)


Du var ranchero som de sier i Colombia. Du eide mange rancher med kveg. Derfor har jeg dilla på gevirene mine ( Se HER ) De minner meg om deg...du med cowboyhat der du går ved siden av hesten min og meg......


Du sendte meg bildet av " photoshooten" i hodet. Derfor avviker ikke jeg ikke fra ideen min. Derfor er jeg aldri nervøs om det blir bra eller ikke.... det kommer fra deg ! Da må det bli det. Jeg er din datter, så siden du er pappen min og jeg kan være akkurat så fnisete, barnslig eller tåpelig jeg kan/vil. For deg har det jo ikke noe å si !! Papper liker nemlig barna sine glade og akkurat slik de selv vil være.

Jeg leker meg pappa !!Kom plutselig på at en journalist skrev "Irina leker i interiørverden " du så det du AI. Det er vel det jeg gjør !
Hunden, kråka og fuglene er fra din "barnslige" datter. For at hun aldri fikk ha deg i livet sitt.... men hun drømmer om det.


Geviret/ hornet er for deg pappa.... det er DEG. Du sa ikke noe om det.... men i alle mine interiørdesign har jeg med noe for å takke deg...noe for å minnes deg ...noe for å minne meg selv... Du er her..... for jeg går aldri tom for interiørideer, interiørrariteter, interiørgled. Så lenge du er med meg.....da er IrinaStyle en realitet....

Vet du hvor din kreative inspirasjon kommer fra ?

Para ti y por ti Papa

6 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Vakkert og rørende innlegg ♥ Så nydelig skrevet *♥*

Ann Kristin :-) sa...

tenker pappan Din er veldig heldig som fikk Deg!! å du inspirerer så mange Irina!!! Takk :) !!
mvh

Anonym sa...

Flott skrevet!!! Finne tanker omm pappan din. Var veldig rart at jeg leser dette i dag.. i dag er dagen pappan min døde..
Ha en fin helg Irina!!
G :-)

Anonym sa...

Nydelig og ærlig Irina

<3 fra S i Molde ;)

sisselastrid sa...

For et vakkert innlegg Irina <3

Min inspirasjon til å vere den beste eg kan - og til å tøye grensene mine er min multihandikappa vesle skatt som eg beundrar daglig for sitt pågangsmot med ein kropp som ikkje vil og eit språk som ikkje kjem ut! Men han gir aldri opp - og då kan ikkje eg gjere det heller! Kanskje ikkje akkurat til å bruke kreativiteten min - men til å bruke tida mi til noko positivt for både meg sjølv, gutane mine og min kjære :)

Ha ein flott dag

Klem

Trine sa...

N Y D E L I G!
Godt å høre at du har pappan med dæ, å æ må virkelig si at han har tøff smak :)

Masse go helg, snuppa mi :)
stor Klæm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online