lørdag 26. november 2011

Masse loppisfunn :) :) :)


Nå er loppisen vår til veis ende for i dag :) Det var ikke så mye folk som sist, men det forstår vi med det været som er. HUSK at vi har flyttet inn pga det :) Det er mange fine ting enda folkens og vi skal ha ut mest mulig !!! ALT SKAL UT !!


Selger pow bordet mitt. Det er laget av en bakeplate fra 1800 tallet og metall bein.


Fornøyde kunder og en fremtilig fotomodell. Hun poserte hver gang jeg begynte å knipse. Fikk lov av mammaen og henne til å vise bildene på bloggen.


Husk vi har masse flotte barneklær til 20 kr posen i morgen. Det er jo ett kupp !...og der dukker hun sannerlig opp igjen.

og her.....

Hva med ett kaffesett til 30 kr til 8 stk ...eller i morgen har vi noen bord med posesalg. Stapp så my oppi posene til 50 kr :)


Store zinkbaljer.... de er utrolig flotte å plante blomster i eller til å fotografen.... flotte babybilder ...eller for å bruke som badebalje... eller nå som det er jul. Brenn bål oppi :)Flott rundt bord, fint som sidebod. Enten slik eller med litt maling i den fargen du begjærer nå. Kr 250 kr :)
fint slakterbord...fink som konsollbord eller som skrivepult.Krybben fikk seg en koselig eier.En ny industritavle fra IKEA aldri brukt !! Og populære vattepper til populær pris !


Kjempefine hvite bord. kr 200 og 350 kr :)

Kjempefint hvitt bord til 350 kr ????? Varp eller ???
Vi sier VELKOMMEN I MORGEN. HÅPER DET KOMMER MANGE FOR Å HJELPE OSS Å BLI KVITT MASSE MASSE VARER. HUSK POSESALG....OG NEDSATTE PRISER.

Hilsen Hanne & Irina :)

HER ( google ) holder vi til. Adressen er Husbyveien 5, 7500 Stjørdal. Ved Stokkes gartneri. Dere kan parkere der. Fra kl 11-14 . Ring meg på 47 65 51 31

5 kommentarer:

Christine sa...

Hei. Har dere loppemarke søndag også? Hvor evt? :)

Trine sa...

det må æ si... mangle ikke på salgsvara :) SÅ mye fint!
Skulle bodd nærmere ja!

Lykke til i morra. Håpe dokker får tømt så mye som mulig :)

Klæm og god adventshelg ♥

Hellohello baby sa...

Åååå guuuuud! Ser du har en hvit kinesisk hagestol i telte! har du den fortsatt? Vil gjerne kjøpe den. Kan hente den i romjula. Er da på Inderøya....Hva skal du ha for den?

irina sa...

Heisann Christine det har vi. Du kan se på innlegget fra i dag ( la ut mer info) eller det fra i går. Men Det er altså i Husbyveien 5. Stjørdal Fra kl 11 til 14 :)
Velkommen skal du være :)

Banebakken sa...

Her skulle jeg så gjerne vært ser jeg!!! Men det blir desverre litt for langt å dra :( Ser kjempeflott ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online