mandag 7. november 2011

"Hemmligheten" av mitt vekttap :)


Tjooohooo alle mine bloggleser ;)Det er såååå UTROLIG hyggelig med alle godordene jeg får om livsstilsendringene mine. Det motiverer meg til å fortsette. Mange har etterspurt bilder. He he..uff og uff selv om det er myyyye enklere å vise seg frem nå enn før :)


Fra første september til 3 november har jeg mistet 13 kilo.Og fra 3 oktober til 3 november 8, 5 kilo. MORSOMT og inspirerende. HER kan dere lese mer om hva jeg gjør. Takket Xtravaganza og Spenst på Stjørdal går dette SUPERT. Og jeg har som sagt aldri følt meg bedre.Ikke er jeg trøtt, ikke har jeg vondt i ledd og muskler, det viktigeste er at jeg har sluttet med diabetes medisinen min. YEEEEHHH !

Feeling good ! Jeg gjorde dette pga helsen min. Levde jeg som jeg gjorde ville jeg alvorlige konsekvenser med diabetesen min.
Gevinsten er bedre form og slankere meg. Det er en bonus som er YEEEHHH


Dette er bilder fra i sommer. Ser dere forskjell eller ? Jeg var en 44/46 i sommer. Nå kjøper/ bruker jeg 40/42. Jeg har også prøvd på meg en kjole fra Vila str M. Jeg har gått ned mange, mange cm rundt magen.Magen som jeg hadde i sommer er så og si borte. Ei uke til, og jeg har HELT flat mage....fantastisk morsomt. Høres litt ut som jeg narcissitic men første jeg gjør om morgenen er å stå i trusa og Bh å sjekke min nye kropp. WOOOW magen er borte tenker jeg....og så tenker jeg. Enda en dag til med shakene mine og i morgen litt mindre mage. Derfor har jeg ikke noen negative følelser/forbindelse med shakene. Høres ut som dette er superfake/ superpositiv propaganda som jeg ikke mener. JEG LOVER deg at det er det IKKE. Jeg gleder meg til shakene fordi jeg vet konsekvensene. Bedre helse og en mer fornøyd Irina utseendemessig.Hvis du tenker på å endre livstil så må du være klar for det. MENTALT !!! Først og fremst helsemessig, høres ut som en motsigelse, men det er det ikke. Jeg la på meg mye da jeg møtte veggen for 3 år siden. Jeg var sliten og lei av livet. At hver dag var et ork. Etterpå var det så mye...det å komme seg " tilbake til livet " Tilbake til å fungere som en mer helhetlig person. Til å føle genuin glede. Så kom bp diagnosen og diabetes diagnosen. Jeg tror jeg ble slått ut av matthet og resignasjon. Så var det diverse "personlige problemer" noen store og noen små. Ikke det at jeg trøstespiste, men det var ok å spise og leve slik jeg gjorde. Tankene på noe annet var utelukket og deprimerende.

Ting falt mer på plass i høst, både med meg selv, personlige relasjoner ( luke ut negative mennesker fra livet mitt ) og andre større problemer. Ting falt sammen som som ett vanskelig puslespill."Puuh, endelig ferdig med pusslespillet. Nå skal jeg sannelig lime fast bitene slik at de ikke faller fra hverandre. For at jeg skal se at ting som regel ordner seg og at gleden og stolheten av å klare det skal følge med meg resten av livet. Er du ikke klar for endringer så er du IKKE klar. Smør deg med tålmodighet, når du er klar for livsstilsendring så kommer det lett.

Det går utrolig lett å si nei til fristelser. Dette pleier jeg å si til meg selv ( hvis jeg feks har lyst på noe godt) " Irina du veit hvordan det smaken, du vet konsistensen av det. Og du vet også, at om du spiser det SÅ vil du såååå dårlig samvittighet at den vil vare i flere timer. Hva er da vitsen å spise noe du veit hvordan smaker ?

Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg ikke har skeiet ut en eneste gang, MEN gjør du det, er ikke det verdens undergang. Bare Gud er perfekt, vi mennesker har "svakheter" det positive er at vi lærer og vi tenker på det. Så begynn på med nytt mot etterpå. Som Ole Brum sier. " Spist er spist"Og ikke dårlig samvittighet for at du ikke er klar. Du trenger sikkert komfort sonen din akkurat nå. Husk, ingen kan gå tilbake til fortiden for å forandre oss, MEN alle kan begynne i dag for å forandre hvordan vi vil at fortiden vår skal være/slutte.

Ha en fiiiin uke. Og er det noe/noen som lurer på noe angående dette. Så sende meg mail på allofirina@gmail.com

Dett HER er " hemmligheten " og mitt nye liv :)

19 kommentarer:

Fru M sa...

Kult! godt å se. Nye deg ser frisk og flott ut! Jeg jobber med saken jeg også men er ikke tøff nok å offentliggjøre prosjektet. Ha en super dag. Mvh Å

Camillas Romantiske hjem sa...

Så flott du er, og for en prestasjon det er å gå ned så mange kilo!! Vær stolt av deg selv for det!:) Lykke til videre, klem:)

tinemor sa...

Så lekker du er blitt!!
Og ikke minst flink!!!
Ikke bare bare å ikke sprekke, men som du sier, er man motivert, går det meste :-)
Klem

Susan sa...

Heisann!! Åååå som du har gått ned! Kjempeflott er du! :-) Drikker du shake til alle måltider? Vil du ikke gå opp igjen når du begynner å spise da? Bare nyskjerreig :-) Lurer på å kutte ut middagen noen uker så jeg får på meg julekjolen :-)

T's Creations sa...

Bare en ting å si: Du ser ganske så flott ut! :) Flink jente, fortsett på samme måte! :)

Marianne Dragon Waagan sa...

Så utrolig flink du er...FLOTTE bilder av deg...wow:)
Keep up the good work girl:)

Klem Marianne

Violetta sa...

Oi, på god vei til å bli sylfide altså! :) Godt når ståpåvilje belønnes med gode resultat!

Gitte sa...

Nydelige dama!
Du er bare til så stor inspirassjon! Tusen takk!!!!
Klem GItte

Fjordheim sa...

Syns du er kjempeflink. Du stråler på det siste bilde på en helt annen måte enn før. Ser at du ahr det mye bedre ikke bare pga vekttapet tror jeg. Men det virker som du har det mye bedre med deg selv også.
Fortsatt lykke til :)

Frøken Andersen sa...

Looking goood!
Du er utrulig flink Irina =) Stå på videre =)
Gleder meg til å lese mer og følge med videre!
Klem Line

Anonym sa...

det der står det respekt av ! du har vært utrolig flink !

lykke til videre : )

minishabby sa...

Du var nydelig før også Irina, men nå er du smahing:) Litt misunnelig på den vektnedgangen din altså. Det har gått fort nedover. Men nå skal det sies at jeg klarer ikke leve på shake. Har prøvd et par ganger. Lavkarbo derimot er tingen for meg så tar det den tiden det tar. Men jeg har gått ned 16.5 kg siden januar og er glad for det:)
Håper du har en strålende dag du smekre.
Klem fra meg!

Anonym sa...

Du er kjempe flink!!!!!!
Ser veldig bra ut! Å så mye fine klær du har :-)
Grethe

Anonym sa...

Så flott du er Irina, og ikke minst så flink du er:) STÅ PÅ! Jeg har prøvd denne kuren og hadde mirakuløse resultater....Gikk ned 35 kilo på null komma niks. Det viste seg imidlertid at det slett ikke var like lett når man hadde kommet ned i vekt, og skulle begynne å spise litt forsiktig igjen... Jeg var akkurat som en tørr svamp som dro til seg alt som var av kilo på et blunk. Summa Summarum gikk jeg ned 35 kilo på noen måneder, og la på meg 40 kilo igjen på nesten like kort tid... Så lykke lykke til:) Du kan nok klare det, bare du lager ekstremt gode treningsrutiner og gode matrutiner;)

sigrid sa...

Så godt for deg!

Største klemmen :-)

MissMette sa...

Du er bare kjempeflink, Irina! - inspirerende og gøy å lese :) Jeg holder på jeg også, men ikke med like stor fremgang som deg da :) og ikke like tøff som står frem ღ Masse lykke til fremover, stor klem fra Mette

Duse Pasteller sa...

Fint og inspirerende innlegg!
Ei vennine har prøvd samme framgangsmåte og gått ned 18kg!!
Selv sliter jeg veldig med å gå ned i vekt... Har prøvd MYE!! Men det som funker på andre, ser ikke ut til å funke på meg:/ Nå skal hormonforstyrrelser ha en god del av skylda for det, men det er vanskelig å motivere seg selv når man føler at resultatene uteblir.
Kjenner meg igjen i mange mye av det du beskriver da du møtte veggen.
Takk for et positivt innlegg! Føler meg faktisk inspirert til å gjøre et nytt forsøk:)

Klem og god helg, Janni

Anonym sa...

Hei, nå må du nesten oppdatere her.. 2 uker er lenge ;)

Ellers ville jeg høre om du ville bli med på dette:

http://www.egedenne.com/2011/11/introduser-din-blogg.html

For å samle blogger, store, små, kjente, ukjente, norske, utenlandske, til felles glede for alle. Du vet, det er ikke lett å bli synlig på de topplistene...

Anonym sa...

Du ser sååååå bra ut!!! Flink er du! :) Stråler som bare det... Stå på videre! Elsker forresten antrekket ditt på de nye bildene - kan jeg spørre hvor vesten er fra?

Klem Pernille

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online