onsdag 30. november 2011

Du kan være den heldige å få tapter og puter etter stylingen :)


Heisann i natten, godt folk :)Kan vel ikke annet enn å mene noe om denne tapten kan du ? Den er en Hanna Werning tapet Borås tapter. Og du kan vinne nesten 5 ruller av den og flere puter i samme tekstil som tapeten og i matchende farger. Denne tapeten er for tøffinger ...tøffinger som meg ( Nå for jeg kjeft igjen. Det er noen som ikke helt har skjønt at hele bloggen min drypper av sarkasme og ironi :) Og tøffinger som DEG !!


Føler du at denne tapeten er en tapet du ville ha blitt glad av ... herlige positive følser av. En tapet du kunne ha ligget å kost deg med.... eller bare syns jeg pratet masse tull, men at tapeten absolutt er noe å ha. Da bør du gå inn på fargerikest sin blogg HER. Legg igjen en kommentar under deres blogginnlegg .Du kan faktisk vinne denne tapeten pluss diverse etter stylingen. Da vill dere irinaSrtyle hjemme. Woooow...heldiggriser !!!

Legg også merke til en superkoslig kommentar fra en en navnsøster som syns at all of irina er kuuuuuul og ruler.... det må jeg si...hun har bare skjønt det :)

Bare så det er sagt. Jeg er det !...JEG personlig syns at DU som leser dette er den kuleste i landet.

Og ser også den, at når man skriver blogginnlegg om natten så er man aller kulest.... og trøtt og full av f@@@ .....

Peace & love
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online