søndag 30. august 2009

En guide for å se skrekkfilm....


Heia godtfolk ;)


Dere ,kjære leserne mine, vet at denne dama er rimelig mørk/hus redd. Jeg bare HATER å være hjemme alene. Jeg er en voksen dame men til dags dato aldri har sovet alene i ett hus.

Jeg må ringe rundt til alle venninne mine når jeg vet at Demolitionmannen, og barna ikke skal være her. Demolitionmannen er ofte borte, men da har jeg alle kaosbarna på sleep over, inne hos meg.


Der husker sikkert hvor redd, og sur jeg var for at de sendte traileren for skrekkfilmen Rød snø så tidlig at JEG kunne se det.

Ja jeg vurderte å skrive ett brev, til tvkanalene å spørre om hvordan de kunne sende traileren så tidlig på dagen.

Etter å ha sett den traileren ganske så mye. Den begynte å godtgjøre seg i hjernen min. Som ett kjøttstykke som marineres.

Hvergang den kom på.....fantaserte jeg litt mer...og for hver gang ble fantasiene værre og litt lengre.


Men så sluttet de å sende traileren, filmen sluttet å gå på kinoen, sommeren kom, og undertøyet mitt forsvant..og med dem forsvant frykten for nazi zombier.


Tiden gikk, tenåringen begynte å bli mer som tenåringer...litt mer trassig, litt mer i opposisjon til moren og med en liten "hevnetanke" på å ta den masete moren sin.


Vi satt å kjedet oss. Ikke noe å se på Tv i går. Plutselig kom en hel tenåringsbataljon inn. Vennene til tenåringen. De lurte på om vi hadde noe brus og snop . De skulle ha kino kveld og skulle på Mix for å leie.
" Oh lei en thriller til mammaen din da ???" ropte jeg.
"Uff og stønn, og puste tung, og sukke tungt, er svartet jeg ser til å alltid å få for tiden.
Ja ja., kom ikke til å få en film der i gården tenkte jeg.
Så feil man kan ta
Han slengte filmen på fanget. Her har du filmen du er så redd for!! sier han.Les her. og her. Og slenger den på fanget.
Da ble jeg sånn uff og stønn og puste tung og sukket enda tyngre.
" Du ska da for faen itj sjå det der?" sa demolitionmannen.
Jeg snur meg mot han, med skrekkblandet fryd i øynene. "Tenk dæ godt om, ska du på reise nokka i næste uke ??"
Nei det skulle han ikke.
"Dæven, nå må æ no sjå dein, eller så e det bortkasta pæng..."sa jeg Ikke så tøff i trynet som jeg vanlig er..mer sånn som en pusekatt.
Demolitionmannen setter den på. Jeg føler at jeg må ha en taktikk mer som en strategiplan, skulle jeg se på dette.
Så her kommer det folkens, kanskje dette er de beste rådene dere får i livet.
Nr 1 .Ha pc på fanget. Skap en illusjon om at du gjør noe så lystbetont som å blogg. Og så skaper du en liksom
vegg.
Nr to, ha en avlang pute med god sprett på tastaturet.( Da kan du bøye den , slik at du kan se på filmen, men hvis du ser noe skummelt slipper du den, og den spretter opp, samtidig som du skvetter av det...på den måten distraheres du.
Nr 3, Ha på alle utelampene på fullt. Så du kan se alt, og alle. Hver minste snegle som kommer inn på ei endomen.
Nr 4. Prat som du aldri har pratet før...og når det gjelder meg er det MYE !!. Feks , "Sjå den lampa der, den var kul, har æ hatt en sånn skuill æ ha spray lakkerten i gull. Ka syns du om det ?? Eller kanskje i sølv ???....nei i rødt, det hadd sikkert blitt råkult, og uff nei nå når den ble oversprøytet av blod så ser æ at rød ikke er fargen...ka trur du ..egentelig..hallo"
Nr 5. Alltid viktig å se på personene man prater med. Øyenkontakt er veldannet, og viktig for å få en flyt i samtalen. Selv om man misser noen sekunder av filmen, ja av og til noen minutter.
Nr 6. Plukk i sammen filmen.Konstant og bastant.!! Og prat om den !! I denne filmen var det . " Hmm har de itj med ski, kor rart er det at studenter itj ha med seg det da, Hmmm koss veit Bjørn Sundquist sin karakter at tarmene taes ut, at man blir delt som en kylling ?? . I andre zombifilmer blir mann tyggd på. Ikke sprettet opp ??.
Koss i alle verden kunne teltet til Bjørn være så langt oppe. Han studenten kjørte jo lengre enn langt før han tok en matstopp. Og da finner han teltet. Det er ikke mulig at Bjørn kunne ha gått så langt på ski.""
Og koffor e obersten bedre bevart enn de andre....er det fordi han er oberst ?? E det rart da ???
Og skrinet har sikkert vært der i 60 år, og hytta brukt like leng...og nå blir det funnet?? Ja liksom ja !!
Nr 7. Ha en plan over alle prosjekter som venter deg. Og for å ikke snakke om det du vil din mann skal gjøre...da får du nemlig litt respons , uff...det går itj, nei det orke æ itj...ol.. Da har du faktisk ikke noe annet valg enn å snu deg, se på dem og kjeft litt !!
Nei, denne filmen gikk som smurt gitt. Jeg syntes nesten den var morsom, litt sånn, nei men så søtt, og så likte jeg de tørre vittige kommentarene. Som er helt min humor.
Jeg ble underholdt og ikke skremt.
Og ikke hadde jeg mareritt, sov godt og lenge.
Jeg føler att disse rådene som jeg har lagt som en guide er godt å ta med seg vidre. Dette kan være noe av de beste tipsene noen har gitt dere '
dem. Ta de med. Helt gratis av meg !! Som en gave til deg. Gjerne print dette innlegget og laminer det til generasjoner etter dere.
Demolitionmannen syns jeg er så god til å komme med råd , så han lurer på om jeg kan lage en guide til ett bedre sexliv. Og det skal jeg jammen meg gjøre !!
Hvis han føler han må ha en guide.......
.....hmmm det forklarer saken.....
Kommer innom dere ;)


12 kommentarer:

sylysten sa...

He he. Helt genialt;o)
Jeg er tilbøylig til å følge alle rådene;o) Er overhode ikke redd for å være hjemme alene, men har en altfor livlig drømmefantasi til å bli fortrolig med skrekkfilmer;O)Vet ikke om mannen min hadde likt det om jeg fulgte rådene da;o)
En guide til et bedre sexliv derimot......;o)
Klem
Linda;o)

Monicas sa...

haha...you made my day....æ e å te tider mørkredd.,,innbille mæ alt...ibilen på høsten når det e skikkelig mørkt, så snur æ speilet..i redsel førr at nån sku sett i baksetet.....ha en flott og skrekkløs søndag....

Trinola sa...

Hallo ! Du bli bærre ber å ber du :0)))
Ha Ha ;D

wenchesverden.blogg.no sa...

HaHa..lurer på om mannen i huset hadde en like god filmopplevelse..

hjemme hos oss sa...

hahaha!!!!!
Vi (les ikke jeg)lånte "menn som hater kvinner"(S.Larsson) filmen i går...jeg er ei sånn pingle....var x antall ganger på kjøkkenet når det ble skummelt...å jeg har lest boka;)
Har så god fantasi, at sterke visuelle virkemidler i tillegg ......går liksom helt hjem hos meg!!!!
Ha ei flott uka Irina.

Linda sa...

Ha ha ha , flirer meg ihjel av deg, du er noe for deg selv du!
Men ikke godt å være husredd nei og det hjelper vel ikke noe særlig å se grøssere heller.
Ang. mitt innlegg i dag ..dette er snakk om de som publiserer samme innlegg 2 og 3 ganger for å komme på toppen hos NIB og andre lister.
De må da endre publiseringstidspunkt.
Så det er ingen fare å redigere innlegg for så å publisere igjen.
Først skjønte jeg ikke helt med hva du mente med en blogg til under den samme.
Men når jeg gikk inn til deg oppdaget jeg at ikke blogshopen din sto under din presantajson.
Hmm det skjønner jeg ikke, for når jeg laget blogshopen min la den seg til automatisk der..tror jeg.
Ja jeg vil veldig gjerne møte deg til lunsj en dag!
Jeg har fri på fredager, så kanskje kan vi møtes på en bytur på en fredagsformiddag?
Men må bare bli frisk først, pga. min astma så ender ofte mine forkjølelser i astmabronkitt og det er noe dritt!
Hadde tenkt meg på jobb i morgen, men må vist ta meg en tur til legen, mulig jeg trenger en pensilinkur...

Ha en fin uke Irina...
så snakkes vi!
Klem klem

Ragna sa...

Irina, det høres ut som en bra guide for meg det der - jeg HATER skrekkfilmer :-)

Maja sa...

Jeg rett og slett elsker skrekk og gru på film...jo verre jo bedre...hehe

Kristine sa...

hehe...morsomt!! Jeg er glad i skrekkfilm jeg da, selv om jeg syns det er sikkelig fælt, vondt og ekkelt om filmen er skikkelig skummel (som f.eks villmark og fritt vilt filmene), liker jeg å bli skremt må jeg innrømme! Men sånne zombie-filmer syns jeg ikke er så skumle...det kan jo ikke skje i virkeligheten...eller? ;)

Auksjonen jeg drar på pleier være på Klett, alltid onsdager eller torsdager og står som regel annonsert i adressa. Du hadde jo nettopp en i helga i din nærhet, på Hell. Har du aldri vært på auksjon eller? det er jo midt i blinken for oss som elsker gode bruktfunn! Skal si fra neste gang jeg skal dra ;-)

Ang dag ja...jeg jobber jo til 16, så da må det bli på ettermiddagen/kveldstid. Hvordan er det for deg? Må innrømme at denne uka her er ganske stappa..tror det er kanskje 2 dager fra idag og frem til søndag hvor jeg ikke har noe jeg skal...litt travelt altså. Kanskje vi kan finne en ettermiddag/kveld i uka etter der?
klem

Laila -Karin sa...

Hei Vennen
Du vant Augustkonkuransen
Klem

A taste of F,s world sa...

hehe ja du , jeg gjør omvendt jeg, . Hater å være alene, og jeg bor med skogen rett bak og havet foran, men skrekk filmer er så overdrevet, det finnes ikke sånt i 100 m skogen , det som pruster der ute er rådyr, og pinnsvin, eller katter på flørtern,
og det er ingen som går på verandaen utenfor soverommet, det er derfor den døra har 3 låser , og søvn er mye verre, så skrekkfilm lines opp sammen med popkorn og isvann, og minst 3 katter , Ja de er sikkert som tigre om noen kommer..og jeg har selskapsblære for en natt for badet vårt har digert vindu ut mot skogen hvor det jo ikke er noen skjønner.....
Og før en vet ordet av det så kommer avis bilen og en kan koke kaffe og morgenen gryr og havet hadde ikke monster i år heller..
SÅ jeg kommer hel inn igjen...
så ikke si at vi kvinner ikke kan overleve alene .... og boksen med valium og vinflaska er helt urørt , for monstre skal en møte edru.

Men forøvrig var det gode tips , men jeg tror jeg ville blitt kasta ut av den kinoen...sleep well , dont let the monster bite you .

Evami sa...

Det var den beste guiden til å se skrekkfilme jeg har lest Irina:) Hvor tar du det fra? Og så bra at du syntes filmen ble morsom av det også! Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online