søndag 9. august 2009

Svinaktig god.

Heisann og hoppsann !!

Takk for god bedring kommentarene deres. ( Kommer innom dere alle) Føler meg litt bedre for hver jeg leser. Etter innlegget i går ble jeg raskt dårligere. Men så vips i dag er jeg bedre. Har bare sittet/ ligget å slappet av.
Demolitionmann lager mat...og det er ikke noe å skryte av. Men men...man må være takknemlig over de små ting ;)
Han går rundt å furter fordi han aldri er syk !! Han vil å være syk så ofte som meg !!
Er det mulig å si slik da...ha ha. Han kan godt få føle seg som en godt brukt vaskefille for meg. men han ler godt av mine tørrvittige kommentarer at det er ikke er bare bare å ha svineinfluensa............
Svineinfluensa eller ei.
I ferien leste jeg en kjempebra bok. Det er av en svensk forfatter, Johan Theorin. Jeg har litt blanda følelser med svenske forfatter. Feks har jeg aldri likt Mankell sine bøker. Stig Larsson leste jeg før han ble allemannseie. Og var rimelig bra med bøkene. Så prøvde jeg Inger Frimason som hadde fått bra kritikk for Skyggen i vannet. Den syns jeg var en wast av min tid og penger.
Den var kjedelig, så vidt jeg leste den ferdig....men brukte lang tid.
Så oppdaget jeg Camilla Lackberg.( Norsk stavemåte :) og da var jeg solgt. Damen er den største krimdronningen i vår tid.
Jeg er så oppslukt av hennes bøker at jeg dro med familien til Fjellbacka der hun er fra ,og handlingen er skrevet. Kommer i ett annet blogg innlegg.Fantastisk sted.
Uansett Theorin er ikke dum. Han minner meg om Camilla Lackberg , de blander nåtid med fortid for å nøste opp ett mord eller flere. Og jeg liker bøker der ikke handlingen er forutsigbar. I morgen går turen ut for å finne Nattfokk.Leste første kapitel av denne boken. Theorin har skrevet fire bøker som utspiller seg på øyen øland utenfor Kalmar. Det blir tur dit snart !
Så folkens løp å kjøp boken. "Skumringstimen" er å få i pockettbok, bok nr to vet jeg ikke.
Er det noen på Stjørdal/ i ,Trondheim som vil lese den er det bare å sende meg en mail så kan du låne den.
Her kan du lese mer om boken.
Får rikke meg ekstra godt ned i godstolen. Grynte litt på nesen, og prøve meg på "maten" til Demolitionmannen.

22 kommentarer:

Hyttehuset sa...

Ei god bok er ikkje å forakte. Ei heller ferdig servert mat. Og det fortjener du når du er sjuk. Men ein fortjener det også utan å vere sjuk då... because you deserve it!

God betring, då! Humøret er iallefall ikkje sjukt.

sigrid sa...

Seier som Hyttehuset, humøret er det ikkje noko i vegen med. Og godt er det... Vonar det verste er over. Eg har fæl hovudverk, men måtte berre innom bloggverda alikevel ;-)

Fridas side sa...

da er vi 2 med "svin " eller ikke influensa, du får da mat .
Du er nok kjapt på bena .Humøret er ikke borte i hvert fall..God bedring.

Fridas side sa...

oi glemte si at jeg hadde lest boka , og den andre er enda bedre...MEN prøv Karin Alvtegen også. De er utrolig bra . De har korte tiltler som Savn skyld skygge osv...svenskene har mye bra de.

ENGEL sa...

stakkars deg!både syk og må spise mat laga av mannen,huff;)hehe.bra det finnes gode bøker når man ikke er bra!jeg leser ingenting for tiden...får vel nok med skolebøkene ti høsten...klæm ...ehh...slengeklæm(vil jo ikke bli smitta,selv om vi sikkert får det vi og;))

Monicas sa...

du e nu morsom...men har du svineinfluensa? kniiiis....jaja..utrolig morsomt og intr å lese innleggene dine...ha en flott søndag..og velbekomme med tanke på maten, og god bedring..

Evami sa...

kjekt med gode bok tips:) Men Demolititonmannen din er jo snill da som lager mat! Min kjære er gankse dårlig der... Og kan se for meg deg som drar med deg familien på Camilla Lackberg-safari i Fjällbacka!
Riktig god svineinfluensa bedring,tihi:) Klem Eva

Frøken Fjols sa...

Nøff nøff !

Ja du Irina, du Irina ! NOEN fordeler er det jo med svineinfluensa også - du får i allefall maten servert ! Ikke dårlig bare det. Og skal vi tro prognosene så kan det jo hende han mannen din er så heldig at han får det selv, om en månede eller to. DA blir han glad da, tenker jeg !

Enda bedre bedring !

Lena sa...

Hei.. Er det loppemarked på hangaren på stjørdal? Hvor hen ligger det, og hvor lenge er det åpent i morg, mand?? :)

irina /Alex sa...

Lena !
Ja hangaren- Tror de er åpen fra kl 12 til 18.

Bordplate ble bakerfjøla...eller skulle bli. var det ikke du som lurte ??
Klem Irina

Frøken Fjols sa...

K...ja. Facebook..... Spøkelser....

Mari sa...

god bedring.., og håper maten smakte godt.., tanken og kjærligheten bak som teller vettu..
klem.

T:o)ve sa...

Den boka kan jeg også anbefale på det sterkeste! Greidde ikke rive meg løs før den var ferdig lest...
God bedring til deg, godt du får mat servert i alle fall :)
Nå er vi hjemme fra ferie og snart i farta igjen.
Ha en svinaktig fin dag under dyna ;)

Laila -Karin sa...

God bedring Irina.
Formen er ikke strålende her heller.

Klem

edda sa...

Hei...
Ja krim er absolutt favoritt lesestoff....Elisabeth George har vært en av mine favoritter....men er så lenge mellom vær gang det kommer ny bok:)
God bedring...

Klem

SisseLoise sa...

Theorin er blitt en favoritt her også, så venter allereie på neste bok da eg har slukt dei to første. Camilla Lâkberg kan me og like, og så er der ei til svensk dame som eg må anbefale, Åsa Larsson:-) Lydbok er også ein fin ting når ein er sjuk, da er det berre å legge seg tilbake i mjuke puter og lytte. Faren er at ein sovnar... men er jo berre å leite fram til det siste ein kan huske å ha høyrt før ein lar cden snurre vidare;-)

Anita sa...

God bedring til deg. Du fortener å kose deg med en god bok, og få maten servert.

rosa:-) sa...

Velkommen tilbake til Trøndelagen:-)
Har du hatt det fint i Oslo?
Hører rykter om loppis på Stjørdal i morra så jeg kommer på "besøk", kanskje vi sees:-)
Nattaklem

A taste of F,s world sa...

God brdring fra en som var en annen men kjøpte kakefat og kaffekanner svinsyk og måtte bytte navn betydde innlegg på sjal at du er med eller bare innlegg . F

Randi sa...

Har selv lest Nattefokk og er nå i gang med Skumringstimen. Spennende bøker begge to. Har Skumringstimen på lydbok, helt topp for da få jeg gjort håndarbeid samtidig:)

charm design sa...

Stakkars deg da,du får trøste deg med at du har fått sommerens trend sykdom.
Har du virkelig kjøpt en sofa gruppe fra Askim som jeg har godt glipp av.....det er ikke mulig.Jeg er på finn hver eneste dag.
men når du først skal til Askim kan du vel gi meg et lite pip.Hadde vært svinaktig morsomst å møtt deg???????jeg gir deg selvfølgelig noen tips.

M sa...

Hei min venn, jeg har det så travelt!
SUKK!!!
Vil jo aller helst ligge henslengt med blogg og snop, men sånn er ikke hverdagslivet gitt!
Tar det igjen til helgen.
Skal jammen skjekke ut den boken!
God bedring, klem,M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online