lørdag 8. august 2009

Svinaktig syk .....;)

Jeg er verdens verste blogger...


Tenker jo at jeg skal skrive hver dag men så...ja jeg vet ikke ? Siden jeg har kommet hjem har jeg vært sikker på at jeg har fått svineinfluensa...jeg er svimmel, slapp og vondt i kroppen......og jeg er sikker på jeg fikk den da vi kjørte gjennom Svinesund !!
Seriøst...har vært utladet.


Og i går, etter at jeg hadde sutret meg til en tur på loppiser i Sverige . Kom hjem mandag etter en 11 timers lang hjemtur fra Fjellbacka til Stjørdal, til å dra til Østersund. ( Tre timer fra Stjørdal).
Jeg hadde sutret at jeg ikke hadde fått gjort ting jeg vil....ja bare døm meg om du ikke har sutret deg til noe, fra noen ?? Sier ikke jeg er stolt av det..bare det jeg alltid er..jævlig ærlig !!
Men det ble en kjempetur for oss voksne og to barn. Koset oss med mat og is, snop, kjærlighet på pinne, mer mat og merr is !!
Vel barna ...jeg begynte å bli svimmel og kvalm. Og på hjemturen hjem var jeg flere ganger oppi skogen !!I natt sov jeg ikke pga av kvalmen. Men jeg kreket meg i vei på loppemarked på hangaren. Det er er ett stort loppemarked som er åpent fra 12 til 18 helt fram til tirsdag.
Personlig fant jeg kun tre ting, men det er kanskje fordi jeg har alt dette hjem !! To pidestallskap og ett gedigent skap.
Flere senger bord og stoler å male.....ting å pusse for å style å ta bilder av for å legge i blogshopen.
Masse fint !! Men "svineinfluensaen " har satt en effektiv stoppet for alt dette.
Sitter her å svetter, klam og kvalm. Demolitinmannen mener at det er bare tull !! At jeg ikke kjenner noen som har det, å det er i allefall ikke hans skyld. Og ingen kan det ved å kjøre gjennom Svinesund. Jeg insisterer på at jeg har spist masse svinefilet og at det skjedde etter Svinesund !!
Nei får krype til sengs !!
Ha en svinaktig god kveld du iallefall !!
20 kommentarer:

sigrid sa...

Å stakkar..
God betring ;-)

Tovepia sa...

Huffda!! Kan trøste deg med at svineinfluensaen er det nok ikke;) Uansett, skjønner dere har en fin tur, så jeg ønsker deg god bedring fra hva det enn er du har;) Klemmings;)

Evami sa...

Huffa da,sykdom e kjedelig! Og tihi,svineinfluensa i det en passerer Svinsund.... Herlig å du ja!
SÅ koselig med kose-tur,og så synd at du måtte stoppe å spy så mange ganger! Håper du er bedre nå:) Klem Eva

hjemme hos oss sa...

SEnder en godklem jeg, Stakkar deg,å være syk er såååå kjedelig.
(og vondt)
Men du finner de utroligste loppiser og saker.
God bedring!

Violetta sa...

Huff a meg! Du har vel fått i deg no dritt i Sverige, eller...kanskje du er gravid?!? ;-)Svineinfluensa gir vel samme symptomer som vanlig influensa...vondt i skjelettet, feber osv. Men åkke som... å ikke være i form er aldri godt. Ønsker deg god bedring!!!

Kerstin sa...

God bedring irina..ta godt vare på deg n¨da...
Klem =)

Helena R sa...

Hei, ville bare si god bedring. Har lest bloggen din, og liker veldig godt ærligheta di, ler meg skakk noen ganger:) Har akkurat laget meg en blogg selv, men bestemte meg fort for at jeg ikke skulle få dårlig samvittighet av få innlegg. Synes ikke du heller behøver å ha dårlig samvittighet, man gjør det jo fordi man synes det er gøy, nok av andre ting i livet som kan gi en dårlig samvittighet. Helena

My home is my Castle - by Kari sa...

Stakkars deg da.. Håper du snart blir frisk igjen...

De bildene du viser er jo nydelige.. Så mye fint du har :)
Skapene er lekre...

God bedring vennen
Klem,kari

Laila -Karin sa...

God bedring Irina.
Klem

fru Dyregod sa...

Stakkar deg! Kan godt hende det er svineinfluensa. Mannen min har hatt det enda vi ikke har vært utenlands eller noe. Det forløp som en mild influensa og han ble forsåvidt fort frisk, men blir fort sliten og må ta det litt rolig om dagen. (noe som ikke er så enkelt når man flytter samtidig). God bedring til deg!

SisseLoise sa...

Berre lurer litt på om det er trailer de køyrer på ferietur med?? Kor i alle verdens rike får du med deg alt dette heim frå ferie? Synes nesten eg ser bilen pakka ala Afrikabuss hihi. Svineinfluensaen lurer eg på om eg og har hatt, men i tilfelle mildt... jammen ikkje sikker, men har vore i "isolat" for å være på den sikre side. Du får ha god bedring, og trøyste deg med at den oftast går rimeleg raskt over.

edda sa...

Hei:)
Kjempefin blogg....du snakker rett fra leveren....og det gjør jeg og....
Og nett butikken er bra den og:)
Tenker en del på og lage meg en jeg og....driver med redesign jeg og.....står på Vestkantorget og i Birkelunden og selger i helgene....gøy....så morsomt ut på loppemarkedet i hallen på Stjørdal...
Mvh edda

sylysten sa...

Stakkars deg. Ikke noe gøy å være syk;o( Grynter du noe særlig? Hvis du grynter mer enn 3 ganger i døgnet, så er det et typisk tegn på svineinfluensa;o)))))
Kjempefine ting du har fått med deg hjem. Jeg må male ferdig, før jeg får lov å hente noe mer hjem;o/

Ha en fin søndag;o)
Klem
Linda;o)

Fridas side sa...

Vi hoster nyser vi også uten Svinesund . Og klør i halsn . Stakkar deg som må ta det med ro ;) du er det mest aktive jeg har hørt om . Kos deg på soffa med te og pledd

Rådyrveien sa...

Klart man får svineinfluensa på Svinesund!
Var der en tur selv onsdagen i første ferieuka mi og vips så var jeg syk fom lørdag og nesten 14 dager framover. Det var nok en mild versjon, men rimelig dårlig likevel. Jaja, det var den ferien...
GOD BEDRING!

-Ultima-Thule- sa...

he...he...he...
Du er bare så god! Svineinfluensa etter å ha kjørt gjennom svinesund ;-) *Flirer høyt og måtte fortelle mannen i huset dette!*

-Kamilla-

alvens kreative hjørne sa...

God bedring :-) Tror jeg har fått svineinfluensa selv....har vært syk i en uke nå..vond hals,nyser,vondt i kroppen...men håper det er svinedritten for da er jeg ferdig med det :-)

Gleder meg til å se det ferdig resultatet av det du skal legge ut i blogshoppen :-)

Anonym sa...

Hehe, du er så morsom!!
Klart man kan få svineinfluensa av å kjøre gjennom Svinsesund OG spise svinefilet!
God bedring!

Masse fint du har fått tak i, gleder meg til å se godbitene i bloggbutikken din.
Jeg var også i Østersund i sommer, og da hadde vi første matpause på Hell-sentere. Har du vært innom "lagerutsalget" der? Det som henger sammen med en vanlig interiørbutikk?
Jeg tenkte på deg da jeg gikk rundt der og kikket, for jeg så noen fine ting som kunne tenkt meg, og som du kanskje hadde likt også.
Flere ting som kunne blitt lekre med hvitmaling :)
Men nå har du jo så mange prosjekter på gang, at du har nok å henge fingrene/syltelabbene i lenge.
Og nå er det en stund siden jeg var innom, så det kan jo hende godbitene har fløyet fra Hell.

Du må ha riktig god bedring!
Har vært syke vi også, kvalme, oppkast og feber, så det kan "vær nå som går".

Klem fra Vibeke

Trinola sa...

Detta hørtes skummelt ut skjønner du !
Ligg i senga og vent på at det gir sæ :0)) Ellers en kjæmpearti blogg ,ler lik godt hver gang du skriver noe;0) God bedring :D

Kine sa...

hehehe,no ler jeg altså:) Du er ikke sann!!!
Klart du kan få det ved å spise både svin,OG dra gjennom Svinesund,skulle bare mangle*Lol*
Dumt at jeg ikke har mobilnr ditt,for da skulle du fått en supermorsom snutt som en liten oppmuntring hehe.....
Lekre ting da,og hvor er dette utsalget hen da?Er jo sååååå kjent på Stjørdal..not ;)
GOd bedring da!!!!!
(Ps.det er nok ikke svineinfluensaen)Klæm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online