søndag 16. august 2009

Æ e trønder æ, herregud så tøff æ e......

Det e itj dårli bare det !!

Og i går var det absolutt ikke dårlig å være trønder på Åge Aleksandersen konsert. Du å du , kor vi kosa oss. I går så hadde jeg en aldeles herlig dag !! Kan man si det ?? Uten å føle skyld ??Dagen var rar, smertefull, delikat, festlig, morsom og egentlig totalt unødvendig ??
Høres det rart ut ?
Det rare er at jeg våknet forholdsvis tidlig....bare det er rart...ha ha..nei da. Da vi stod opp sier kaosbarna. "Mamma æ tru det skal vær loppemarked på gartneriet i dag." Det er 20 meter fra oss.
"For nokka tull, da har æ vist det!" Uansett for å gjøre en lang historie kort så var det akkurat det.
Irina fikk jammen fart på seg....og i min iver eller vimsete / klumsete iver så datt føttene sammen under meg. Det gjør de ganske ofte. Plutselig ligg jeg på trynet nedi asfalten titt og ofte.
Det var smertefullt!! Jeg lå å skrek, og flirte høyt. Etter ti minutter for å komme meg opp, ser jeg at hele venstre kne og ankel så ut som den hadde blitt flådd. Seriøst, det så vondt og jævlig ut. Men det verste var høyre foten. Inni foten der vi har masse små ben dunket det som f###. Jeg klarte ikke å tråkke ned med foten.
Demolitionmann stod å bannet for at jeg kunne være så dum å falle på flat mark, og om det er mulig å gjør det hele tiden. At hver gang vi skal noe så hender det meg alltid noe slik at det går ut over han. " Faen sist gang vi var på Dum Dum boys konsert mått vi fær tidlig for det feilt dæ nokka da,,, å...ka faen hva det da ?"
Jeg står der med tårer i øynene og tenker ...denne gangen skal jeg dra okke som.
Jeg er egentlig ganske tøft når jeg må. Så jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle klage. Så med høyrefoten jeg ikke kunne tråkke på i det hele tatt, og venstrefoten jeg kunne tråkke litt på, dro vi til Trondheim med friskt mot. Demolitionmannen rista på hodet og så for seg null konsert!!
Vi var invitert på nydelig mat og vin hjemme hos min kunstner venninne og kulturjournalist mann. Han er den ene delen av duoen som har matspalte på ukeadressa.
så Ole Jacob lager god mat !!
Da vi hadde sittet i to timer å spist . Jeg hadde helt på med vin for å drukne smertene i venstre kne og høyre fot. Det var nøyaktig ett år, og to uker siden sist jeg hadde drukket alkohol og to år siden siste fest.I dag er det min dag !! Jeg skal drikk og fest og ikke kjenne smerte !!
Da vi reiste oss å skulle dra til sentrum....kunne jeg plutselig ikke stå på foten. Smertene var vanvittige. Foten var varm og rød og jeg satt på do å gråt slik at jeg ikke skulle ødelegge for noen.
"Æ vet itj om æ klare det her.....ohh shitt." Men så hadde jeg ikke lyst å skuffe noen, så jeg svelget to rosa piller. For på Åge konsert skulle jeg. Så fikk jeg heller ta legevakta i natt !!
Ikke mitt beste og lureste tips...men hva gjør man da ??
Hvis du ser her kan du lese om at folk stod i flere timer i kø. Heldigvis holder Ole Jacob på å skrive bok med Åge så vi slapp inn vip inngangen. Ingen venting , masse kjendiser...selfølgelig minus for at vi stod med Rosenborgspillerne. Jeg hater fotball !! Klarte så vidt å stå der med den halve foten jeg hadde til rådighet.
Dokø på en time, der doene rant over og jeg stod med tre ukjente damer som lyste opp dassen med mobilen sin slik at jeg kunne se hvor jeg skulle tisse. Og så var det min tur å lyse opp...merkelig bisar hendelse.....som gikk pga av vinmegnden jeg hadde konsumert- det var bare tre glass ,men når man drikker en gang i året så er det som tre liter....
Det dumme er at Demolitionmann, May Lise og Ole Jacob gikk på VIP doen....hmmm hvorfor fortalte ingen meg om det ???


Etter endt konsert, tre herlige timer med Åge, Kurt Nilsen og Sivert Høiem var det backstage med dem. Da var det jammen meg mer drikke og tapas kl 12 30. Og så var det her det unødvendige kom. Nachspiel !! hmmm la meg se...det var 17 år siden jeg har vært med på nachspil. Vi skulle ta bussen hjem, men endte opp med å feste med Åge, Kurt Nilsen, Sivert Høiem, Eskil Holm og Trond Giske . Foten dundra og ikke hadde vi egentlig lyst å være med....men så var det artig lell at det var de som var nachspilet....skjønner dere??. Ikke at jeg egentlig bryr meg om kjendiser, men men...jeg dro mest for at jeg trodde Jens Stoltenberg skulle dit....og han er jo kjekk !
Kjære bloggvenner....jeg prøvde virkelig hardt å gå på en verdig, elegant og litt sexy måte ....siden det var 90 prosent menn der...men dessverre kan ikke den haltende, hoppende, dregende gangen min ha vært i nærheten av det.For å si det slik spurte Trond Giske meg før jeg dro. " Si mæ har du brekkt føtten eller ??"
Og det kjem fra en mann som finner ALLE damer sexy...bare de kan gå. Tror jeg falt stygt gjennom.....
Så prøvde vi å sjekke ut om Kurt Nilsen faktisk ble penere ....jeg oversteg min alkohol og festkvote for ett viktig videnskaperlig ekspriment !! Kan Kurt Nilsen drikkes pen ..desto mer enn drikker ??
Nei, om mulig ble han det motsatte !! Sorry !! vet det var barnslig og dumt , men der og da var det jammen gøy du. Vi dro derfra kl 0400.
I dag er formen bob bob. Men du å du så artig jeg hadde det i går...tror sannelig at jeg skal begynne å feste og drikke mer...kanskje dobble den til to fester i året. Det betyr at jeg har en god fest igjen i år !!!
Egentlig lever jeg ett kjedelig liv.
Føttene mine......vet ikke...kjenner de ikke...men i morgen skal jeg ringe legen med en gang jeg våkner !!
ha en strålende herlig kveld !!!

Ps !! Husk folkens at æ e kun en enkel jente fra bøgda !!

15 kommentarer:

Bird sa...

hehe. så bra at kvelden ble bra tross alt! :) men var loppisn bra eller?

sigrid sa...

Kjekt å ha det kjekt..
Men huff at du skal vere så uheldig.
Du må ta vare på deg sjølv min venn!
God betring!!!

Trinola sa...

Å herlighet da ! Detta var gøy lesning igjen vettu :0)
Du treffe inner tier her ja ;D God bedring ! med fotn eller fotan da :0))))

sylysten sa...

Huff, stakkars deg;o( Men aldri så gæli at det ikke er godt for noe, for jeg flira nok på meg et par ekstra år med lesingen;o)
Ikke meningen å le av deg, unnskyld, men til mitt forsvar er det du som skriver så jækla bra;o)
Håper ikke du har knekt noe, og at det ikke går så lang tid før det blir bra igjen;o)
Ha en fin kveld.
Klem
Linda;o)

Tovepia sa...

Litt av en historie du forteller:D Trass i fotvondt, så var det en minnerik dag, skjønner jeg;) Skulle gjerne vært på nachspiel med de gutta, jeg også;) ha ei riktig god uke og god bedring på foten!!

Lykkeliten sa...

Jeg kan bare le med, og ønske deg lykke til hos legen imorgen.

Klem

Kikkien sa...

Hei

Du gir deg ikke så lett du nei :) Det med Kurt'n e nok riktig men han er en knakande grei kar.
Ønsker deg god bedring med beina dine, håper du ikke får alt for mye kjeft av doktormannen :=)

Hilsen Kristin.

Havets Datter sa...

Hehe... ler med deg - ikke av deg ;o) Ser for meg det hele..
Høres ut som du hadde det gøy tross alt!

Klem, og lykke til hos doktoren!

A taste of F,s world sa...

Hehe NO får jeg kjeft igjen fordi en flire på senga takket väre blogg på mobilen . Og en ting er jeg enig i Kury Nilsen blir ikke penere med 2 flasker champis engang men hyggelig er han du må finne deg en lege og holde styr på Bambi legga dine .de er til å gå på " uskrella"

T:o)ve sa...

Herlig!
Ikke det med den vonde foten da *trøste*, men herlig fortalt fra festen. Skulle gjerne vært flue på veggen :)
God bedring!

edda sa...

He he he.....du skriver bare så festlig at jeg bare sitter her og humrer for meg selv....
Ja,jeg tror du får oppgradere til to fester i året....
Men det var jo flott at du hadde det gøy på tross av omstendighetene...
Håper det går bra med foten din da....
Ha en "god" dag..
GodKlem edda

M sa...

Hihi!! Så morsomt, men synd med foten din, altså.
Kurt`en er vel et sjarmtroll?!
Ble overrasket over hvor lav han er....jeg faller konsekvent bare for fyrer som er høyere enn meg.
Ha en fiiiiiiiiiiiin dag!
Klem,M

LisjLinda sa...

Åh, for ei morsomm lesning, selv om det var veldig synd med foten din da!!:)) Åge konsert er jo bra, var selv på konsert med han på Frøya forrige helg. Likte den nye speielen din veldig godt!! Tenk å få en så fin tapetrull da!
Linda:)

kari - carpe diem sa...

Fantastisk..."kan Kurt Nilsen drikkes pen??" Utrolig bra...æ flire!

Ingunn sa...

Supert innlegg, selvom jeg føler med foten din. Vi må feste litt mer vi to tror jeg.

Sist jeg var på fest var hos våre naboer. Jeg satt og tenkte er det slik folk ser ut uten rynker. alle var rundt 30 - 35 år. He he. Jeg følte meg for lang, for gammel og for tynn.

Men koselig var det. Ga de et Vi er i hagen skilt og det likte de supert. De leste visst min blogg og. :)

Klem ingunn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online