torsdag 13. august 2009

......hvordan skal jeg si dette....

Heisann og hoppsann :)

Jeg lever !! Såvidt !! Neida skal ikke dramatisere dette. Jeg tror nok ikke jeg har svineinfluensa. Jeg vet ikke hva jeg har. At det er noe virus tror jeg da. Jeg er evig svimmel, vondt i magen, kvalm og kaster opp 20 ganger om dagen.
Det er fryktelig ubehagelig, men det verste er nesten at jeg gidder ikke noe, Ikke å blogge, ikke å kommentere. Kikker innom dere, men orken til å skrive noen få ord er manglende.
men har fått lest siste boka av Camilla Lackberg, Havfruen, ikke den beste av henne, men men...spennende var den..
I natt trodde jeg ikke at jeg skulle stoppe å spy galle. Det ultimate verste er at det gir meg assosiasjoner til graviditet. Blir ekstrem kvalm ,og da jeg gikk gravid med pia gikk jeg ned 20 kilo på 5 uker. Seriøst !! Men det var den værste slankekuren ever !! Det resulterte i 3 måneder på sykehuset med intravenøs, siden jeg ikke fikk i meg noe.
ja ja..så ligger jeg å tenker på det å. Men det er altså umulig . Siden jeg var døden nær tre ganger så gjorde vi noe med det. Om dere forstår.
Så det kan det ikke være.
Men jeg tror jeg har ett større problem, egentelig mange , men ett er at jeg har kjøpt meg den nydelige salongen. Som jeg skal pusse opp. For å si det slik. jeg trodde Askim var før Oslo.Jeg har ikke fortalt det til Demolitionmannen. Og det har nå gått tre dager. Jeg tenkte jeg skulle gi han årets beste gave. Ja dere vet...hver kveld !! Og så slippe bomben !! Men jeg ligger å spyr, og han springer å tømmer spybøtta. For det er jeg for svimmel og svak til.....Ikke akkurat noe sexy :)
Så da sitter jeg her som svarte per. En salong i Askim som må hentes. Ikke har jeg bil, den går ikke. Må enten låne demolitionmannen sin eller helst sitte på.Og så må jeg ha en stoor tilhenger....
Og desto lenger tid det tar desto vanskeligere føler jeg dette blir.........
Aldri mer....sier jeg !!
men her kan dere se salongen min....men er den verdt det ?? Og hva gjør jeg ?????
Kvinnelist er tull !!

24 kommentarer:

charm design sa...

herrrrrrrrrrrrrregud er det mulig hvordan i all verden kan jeg ha gått glipp av det der.......for en utrolig vakker salong,det menneske som har solgt deg den salongen til 2900 kan jo ikke være riktig klok,de selges jo til ti tusen kroner og oppover.Men du må gi meg beskjed hvis du ikke får hentet den med det første.Jeg kan oppbevare den for deg en liten stund ,hvis selgeren vil ha fjernet den..Jeg har stor garasje og stor bil.Forstår at du gjør alt i din makt for å få denne hjem.Men dere bor jo i trøndelag......det blir en lang tur,stakkars din mann...he he.Det er godt han ikke hvet noe enda.Hvis det blir tur til Askim må dere jo bare komme innom å få en liten pause før dere drar hjemover igjen.Men nå må du skynde deg å bli frisk høres nesten ut som om du har fått mat for giftning .God bedring,og tusen takk for din kjempe søte komentar.

charm design sa...

hmmmmm kansje du er gravid???????

Laila -Karin sa...

Hei vennen.
Salongen var flott den , men du må tenke på at du er syk nå.
Jeg har akkurat det samme. Hodet smeller,jeg har kjørt karussel i snart en måned , magesmerter kvalme og feber. Mat er en glemmesak.Er nettop begynt å spise litt igjen.men det blir et par kjeks eller en frukt
Nå begynner gubben å bli syk og.
Snakket med legen i dag , Fikk beskjed om at dette tar laaang tid.
Du har helt rett du blir veldig svak.
Den salongen , kan du ikke sjekke om det er noen transportbiler som har retur til Trondheim som kan ta den med? Det går ann å få gasnske rimelig.
God bedring vennen.
Klem

Evami sa...

Du har nå vært syk ei stund no,og det er jo slettes ikke noe særlig!!! Å spy er det værste som er,og å spy galle. Kjenner jeg blir kvalm av å lese!!!!

Sofaen var kjempe-lekker:) Og hvis du har betalt den,så ,må den da kunne få stå litt lenger.De vil jo ikke bli smitta av det du har.Må jo kunne vente til du blir frisk ihvertfall.Og din kjære komme sikkert til å sukk etungt,og så blir han med deg! Han kjenner deg da såpass godt!!

GOd bedring vennen:) Klem Eva

edda sa...

Huff......synes du har vært syk lenge nå.....kanskje du har fått Noro viruset......men håper du blir frisk så du får hentet salongen din.....skal du trekke den om?
God bedring...
Klem edda

Linda sa...

Å så lekker og så irriterende at den ble solgt i Askim....! Men jeg bor også i Askim og har dobbel garsje, så jeg kan også evt hente og oppbevare den! Og kommer dere til Askim er dere også velkommen til kaoset hos meg:D! Bli frisk nå:D Ps!jeg jobber i transport bransjen så jeg kan evt sjekke hvor mye det koster å sende det til Tr heim, har ferie nå men er tibake 23/08....stor klem fra Linda

Anonym sa...

Så den sofaen på finn. Dødsfin, og super pris!!!
Vi skulle gjerne hatt en sofa nedover fra Trondheim. tanten sin. Kanskje dere kunne vært behjelpelige med det?? Den skal oppbevares hos din svigermor.Snakket med henne i stad. Nå gjenstaå bare å få tak i "tanten"
Kan dere ikke ringe oss om dere vil?!
Trude-kusine :)

sigrid sa...

god betring, min venn ...
No MÅ du bli frisk!!!!

Monicas sa...

hærregud ka heldig du va med salongkjøpet...askim eller ikke..den var verdt hver kr....:)du må ta vare på deg sjøl, mens du er syk.....ikke noe er værre enn å spy..huff...nesten så jeg kjenner symtomene...ønsker deg ny sofa og god bedring....klem fra nord

Kerstin sa...

Uffa meg...nå er det vel nok for deg vel... Ååå guri meg for en flott salong du har funnet...og til den prisen... Skjønner deg godt at du bare måtte ha den..Håper det ordner sge...Masse god bedring til deg..
klem O=)

små og store drømmer sa...

Først så må jeg si, SÅ UTROLIG HYGGELIGE ALLE ER! Som kan hente og oppbevare. Og ta imot besøk når dere skal nedover. Bloggverden er noe for seg selv. Jeg blir så glad over alle disse hyggelige damene her ute :)
Uff, det hørtes skikkelig kjedelig ut. Jeg har hatt litt av det samme selv, men ikke på langt nær like ille.. Stakkars stakkars deg.
Du får ha masse masse god bedring hvertfall. Håper du blir frisk fort :)
God bedringsklem fra meg :)
Hvis dere ikke orker den lange turen ville jeg hørt med forskjellige transport firmaer.
(eller ta det i samme slengen som en weekendtur til Oslo kanskje) :)

små og store drømmer sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
små og store drømmer sa...

...for ikke å snakke om hvor snill du er som så etter vasen for meg og fant en!!!!! :)
Gleder meg til den kommer!!!
Men, ikke stress med den. Bli frisk først :)

Lykkeliten sa...

Ønsker deg god bedring øg lykke til med salongen.
Så den jeg også, men turte ikke spørre mannen i huset engang ;-)
Har ganske mange prosjekter på gang i huset her, så vi får nok gjøre det ferdig først.
Tør ikke vise det frem på bloggen en gang!!!

Linda sa...

Nei stakkars deg da, dette tok sannelig tid.
Kanskje du er matforgiftet?
Du er sannelig impulsiv, jeg hadde nok samsnakket med maken først.
Jeg liker ikke å kjøre så langt alene, så han hadde nok måtte bli med.
Men demolitionmannen har vel vært med på slike turer før, så det kommer sikkert ikke som noen bombe...
Litt av et kupp var det iallefall!
Faktisk så er jeg litt missunnelig.
Jeg ønsker meg 2 rokokkostoler, men de forsvinner alltid rett foran nesen på meg.

God bedring vennen!
Godklem fra meg.

hjemme hos oss sa...

wow! kupp
kan nok bli fenomenale de der.
god bedring
klem

Linda sa...

Hei Irina! Skal sjekke opp:D

Violetta sa...

Å stakkars deg Irina! Har du vært hos legen? Hvis ikke bør du pelle deg av gårde for å finne ut hva dette egentlig er. Det har jo vart ei stund nå. Angående sofaen så er den rett og slett lekker og litt av et kupp rent kronemessig. Sofaeierne har vel forståelse for problemet og har tid å vente på deg? Håper du snart er tilbake i normal form, og husk legen!

~ Trøsteklem ~

My home is my Castle - by Kari sa...

Off da.. At det ikke kan gi seg !!!
Du MÅ til legen !!!
Den salongen er et kupp !! Sååå heldig du er som fikk den :)
Dritlekker :)

Klem,Kari

Huset i skogen sa...

Åå, du har det samme som meg! Jeg har også vært syk siden vi kom hjem fra Tyrkia på lørdag. Skikkelig magekramper, kvalm, diare, ingen matlyst osv. Minstemann har også hatt det samtidig. Trodd det var noe vi hadde fått i oss på turen hjem, men kanskje det bare er vanlig omgangssyke...en skikkelig kjip en? Heldigvis begynner jeg å bli bedre, ikke fullt så kvalm og magen har roet seg litt. Det positive er at buksen er blitt løsere om livet he he...

Salongen var nydelig, så jeg håper det ordner seg.
God bedring og lykke til med demolitionmannen;)

A taste of F,s world sa...

Jajeg bor ikke langt unna jeg heller men jeg ser du har ordnet det . Han kan umulig vite hva han selger for den var kan bli utrolig fin . God bedring fra en i karatene pga svineinfluensa kvinnelist ja . Sukk jeg har tinga kattunge som kommer til søndag og mannen vet ikke vi har 3 gode tips tas i mot med takk . Etter 33 år er noen tips godt ut på dato ;) og innvikla mat uaktuelt ja du er en likt deppa går en bare hit . Helt sant du får fram smilet F

ENGEL sa...

kjærte søte du,kom deg til legen,minner meg om blindtarmbetennnelse,så har du ikke fjernet den MÅ du til lege før den sprekker!!!!jeg snakker av erfaring!!!!

Anonym sa...

Blindtarm bet tenkte jeg og å foreslå, men engel kom meg i forkjøpet..

Når du blir frisk og rask igjen så må du lese bøkene til Helene Tursten, de er minst like gode som Läckberg sine.

Bli bra igjen snart!
Hilsen Ingvid som er også følger, uten blogg selv =)

ralfefarfars paradis sa...

Masse god bedring til deg;) Håper du er over det verste nå, det er så kjedelig å være syk!
Kjempenydelig salong, må si jeg er veldig spent på hva du skal gjøre med den;)
Ha en fin kveld;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online