fredag 14. august 2009

Jeg har fått en overdose.....Av hvitmaling !!! Jeg er så drittlei !! Jeg har flere hundre prosjekter jeg skulle ha gjort ferdig. mange slik at jeg for lagt dem inn på blogshopen.
Jeg begynte å male alt hvitt da jeg flyttet inn i x huset vårt for 13 år siden. Folk himla med øynene.
" Koss bli det når du har hvite vægga, hvite møbla...ja alt hvitt da ??"
Jeg himla tilbake. " Det går heilt fint ja, takk for at du spør !" NOT !!

Denne biedermeier malte jeg fra brunt til svart og så til hvitt.Skapet, bordet og konosollbordet er også malt hvitt. Den store kandelabren er sprayet hvitt. Og stolen ble dynket med hvit maling....stoff og ramme.
Her er ett skap som ble kjøpt til å selge i blogshopen. Og den ble solgt før den kom dit. Skal selge biedermeier sofaen. Er du interessert så mail meg.

Her er to skap som også er malt i hvitt. Dette folkens er bare noen få ting som er malt hvitt. For å ikke nevne de store tingene. Utvendig hus og skjul. Alle vegger i to hus. To kjøkkeninnredning er osv.
Jeg har så mange ting som skal males....men jeg gidder ikke. Jeg spyr ...jeg greier ikke tanken på å åpne enda en hvitmaling spann.
Ja ja...... behøver ikke male alt hvitt. Og det gjør jeg ikke lenger med tingene jeg skal ha her hjemme, men de tingene jeg skal ha på blogshopen må jeg ha det.....eller må jeg ??
Personlig har jeg fått dilla på rosa.....en sterk rosafarge ?? Er det noen som har en kode på en fin rosafarge ??
I dag har jeg ligget i hele dag. Og jeg blir stresset over alle prosjekter som må ferdigstilles.....
Kanskje det er tanken på hvitmaling som gjør meg syk ??

15 kommentarer:

Anonym sa...

God bedring med både influensa og malesyke :))

Hilsen fra Bergen.

Hilde Heimdal sa...

Hehe da må du male i andre farger hvis du spyr av det heheh :)

Jeg har fått dilla på grått nå jeg...men jeg får aldri tingene mine til å passe sammen uansett hva jeg gjør så jeg gir snart opp hehehe, leier en interiør stylist....hadde faktisk vært myyye billigere enn alle prosjektene mine hehe:)

Rosa er fint! syns lyserosa og grått er så fint jeg:)

Lykkeliten sa...

Nå er det på tide med en skikkelig overdose fargerike vitaminer tror jeg.
Mal noen små prosjekter i knalle farger som du kan nyte utover høsten, så vil du nok snart finne roen og energi til å nyte det hvite igjen.

Jeg liker stilen din veldig godt, men har mye mer farger her hos meg siden jeg ikke er så godvenn med malekosten.
Nå skulle jeg f.eks vært på loftet og malt, men klokken er 11 og her sitter jeg ved PC'n

sigrid sa...

Alt er ikkje svart-kvitt ;-)
Kvitt er flott det. Då vi flytta hit for 1år sidan mala vi mange rom ein eller anna kvit farge. Men soverommet det er BLÅTT! Trur fargane kan påvirke oss..
OPP og HOPP, nei berre viss du orkar.. Ynskjer deg ei gild helg!

Laila -Karin sa...

Hei vennen
Tror nok du kan være mer dristig i bloggshoppen din og.
Du er flink med farger og etter alt det hvite tror jeg behovet for noen sprelske Irina fargeklatter er tilstede.
Klem

Lycheli sa...

Hahahahaha:) Tror du jeg kjenner meg igjen eller? Nå skal jeg fortsatt innrømme at jeg ELSKER hvitt, men den hvit-beige-lysegrå-sølv-fasen jeg har hatt gir meg nå små grøsninger av kjedsomhet. Er lekkert, men her hjemme leeeengter jeg nå etter FARGER! For eksempel KNÆSJ rosa! Vurderer å stjele ideen din om å male min "rokokko"-stol, men jeg tenkte jeg skulle gå for en KNÆSJ farge eller to. Det blir gøy! Før det gjenstår imidlertid maling av gulvene her hjemme (og de skal bli hvite!!).

Ha en fin helg!!

Klem Lycheli:)

Havets Datter sa...

Huffda... Kanskje på tide med litt farge i tilværelsen ;o) Den sofan din skulle jeg mer enn gjerne kjøpt!! Syns den er knallfin! Bare dumt jeg bor så langt unna :o(

God bedring.. KLEM!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Jeg malte så mye at nå får jeg faktisk hodeverk i tre dager etter å ha malt litt. Har hatt pause i 2 år så prøver meg forsiktig med sens nå da. her står også ganske mangen prosjekter og venter på kosten. Ting tar tid. Siden det dukker opp nye prosjeker hele tiden i tillegg så må en bare lære seg å ikke la seg stresse av alt en skulle ha gjort. Gled deg over alt du har gjort i stedet. for det er ikke lite for din del. du har jo vært flittig. Likte godt det skapet med sommerfuglene jeg.

Lykke til og take it coool;)
Ha en kos lørdagskveld
Klem:)

Anonym sa...

Kjør på meg litt farger du! ;) Selv er jeg fortsatt veldig glad i fargene i den duse delen av fargeskalaen - hvitt, sand, grått, kombinert med svart og enkelte detaljer som blomster og bilder i knallfarger (gjerne rosa...). Gjør noe med energien å ha slike fargeklatter innimellom. Samtidig som fargene på resten av interiøret gjør at jeg får "roen".

ÅÅååh, nå blir jeg nesten litt lei meg over at du skal selge Beidermeieren din. Har sååå lyst på den, men har ikke plass i huset. Hadde jeg hatt litt plass til overs, skulle jeg jammen ha slått til på den. Er du HELT sikker på at du skal selge den? Den er jo så stilig i stua di!!!

Med ønsker om god bedring fra Pernille:)

Anita sa...

God bedring til deg.

Jeg malte også alle veggen hvite for mange år siden (1998), og nå har jeg begynnt å sprite opp en og annen fondvegg med tapet. Før så hadde jeg gule,grønne,burgunder osv. og skiftet farge omtrent en gang i året. Da ble jeg lei da.

Jeg stresser også i dag, for jeg får ikke sendt bestilling på cdon.com. Jeg har bestillt en haug med filmer for her bare regner,regner og atter regner det..
Håper du får en avslappende og koslig helg. Klem

Black Feathers sa...

Hei du vakre. Huffda, høres ikke noe bra ut. Du er skikkelig syk, skjønner jeg. Ikke bra å kaste opp hele tiden. Har du vært hos legen??
Jeg håper du blir snart frisk. Og at energien kommer slik som høststormene ;)
He he, jeg kan godt skjønne at du er lei hvitt. Å male med samme farge hele tiden er jo kjedelig, men lekkert det er det.

Rosa farger kan jeg ikke gi deg noen tips om, men hvilken rosa nyanse tenker du på?
Knall?
Knæsj rosa?
Dyp rosa?
Cherise rosa?
Mulighetene er jo så mange. Jeg gleder meg til å se hvilke sprell du kommer med når du blir frisk.
Riktig god bedring til deg ;)
Klem

Monicas sa...

hm......hvitt e jo lekkert i grunn..her hos oss er alt av møbler mørke...å æ e såå lei....har vurdert å male de grått eller elfensebenhvit,..men sambo nekter...jaja..kanskje te helga.hihi..før jul SKAL jeg gjøre det...go helg du unge dame

T:o)ve sa...

Hvitt er vakkert og anvendelig, men jeg må innrømme at jeg er veeeldig klar for fargeklatter nå!
Skulle svært gjerne hatt sofa'n din, men jeg desverre ikke plass. Tror ikke engang hybelkaninene har plass lengre!
Ha en videre avslappende og rolig helg :)

Kerstin sa...

Masse god bedring... ikke stress...det skal jo være koselig å pusse opp... det du ikke rekker i dag rekker du i morgen eller en annen dag.. Husk å nyte nuet litt også.. det kommer ikke tilbake... Og vi lever bare en gang vennen...
Masse god bedrings klemmer...
Kerstin

minishabby sa...

Har du også fått malersyken?? Hehehe.. Da er vi to. Men jeg er ikke lei av hvitt da. Jeg er rett og slett lei av å male nå. Og så har jeg så mange prosjekter igjen som jeg må bli ferdig med. Sukk og stønn!!
Skulle mer en gjerne hatt sofaen din men du bor for langt unna. Hadde nok alltids funnet plass til den jeg;)
Håper formen er bedre.
Klem fra meg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online