torsdag 15. januar 2009

Ha, hva var det jeg sa !!!

De finnes !!

Dere vet den siste natten demolitionman var borte og utelysene gikk.....selfølgelig gikk alarmen.
Boksen eller hva den nå heter var uten strøm !!

Heldigvis har jeg en snill tenåring sønn som vet at jeg er redd for Zombier. ( Lurer på hvorfor jeg er det, kanskje jeg ble bitt av en Zombi da jeg var liten....hmmmm kanskje jeg er en Zombi selv....hmmm er det grunnen til at jeg sluker seigmenn og pops og kaker hmmmm )


Vi gikk iallfall opp på rommet. Jeg med den beste og skarpeste kniven i skuffen. Bokstavelig talt, for jeg var jo med !!
Og en stor flaske med hårspray..tenkte jeg skulle slå to fluer i ett smell. Blinde dem, og kanskje en liten make over. Stakkarne er sikkert ikke så moteriktig lenger , om de noen gang var det, med de uniformene.

Og husk nå , halve huset var bekkmørkt !

Før jeg gikk opp stod jeg å veiet for og i mot. Skulle jeg ta to sovetabletter, slik at jeg kunne sove meg gjennom natten. Om de kom ville jeg sannsynligvis været så dopet at jeg hadde veivet med armene som en gal og sprayet meg selv med den dyre hårsprayen. Jeg sparer den kun til festlige anledninger. Som et zombi angrep også kan være !!!

Men natten kom, og natten gikk. Og etter at jeg hadde ligget hele natten med pekefingeren klar. ( Den er forøvrig blitt kroket pga det )

Kom ingen !!

Nazi zombi historien ville ha ligget brakk..ingen flere historier på dere ( Helt til neste gang demolitionman skal bort )

Men så skrev en blogger til meg...helt seriøst. I en kommentar til meg skrev denne unge piken at hun var samboer med den nazizombien som har lapp over øyet.

Han og hun skal vist flytte til Oslo. ( Fra Øksfjord ?) Og de er travelt opptatt med å finne seg leilighet.
Seriøst hvem vil ha en nazizombi i huset da ?

Og ærlig talt !! Hadde de det for travelt for en make over hjemme hos meg ?¨

Sjekk den linken.

(Er det noen i Trøndelag som kunne tenke seg å se den filmen med meg ? Har så lyst !! Men alle mine venner og familie er så redde. De sier at de nekter meg å se den. Men ærlig talt ! Det er de som er redde. Maken til lite selvinnsikt noen mennesker har )

17 kommentarer:

Koselig koselig sa...

venninna mi har sett den, den var litt guffen men morsom da. hun så den med typen. du får dra med deg gubben din!!! ha ha ha :)

Bette sa...

ha-ha-ha:o) Du og de derre zombiene dine!! Ler godt av innleggene dine! Tror kanskje jeg støtter familien din,du blir nok ikke mindre redd etter den filmen.........................

-Bette-

happy in pink sa...

heisann...
gøy at du likte headeren min så godt...og ja, jeg laget den selv (kjempestolt...)
har jo ikke peiling på sånne ting, så den er fryktelig enkel;)))
lager innlegga i WLW (windows live writer) istedenfor i blogger...der er det MASSE forskjellige skrifttyper å velge mellom...tror den heter Lucinda handwriting...
også kan jeg lage bildene så store jeg vil...

håper noen vil bli med deg på kino...den ser skikkelig guffen ut...

klem tara:)

Jenny sa...

Hei hei:)Takk for kommentaren i bloggen min( begge to hihi)
Vet ikke hva bilde du mente egentlig, av meg? hmm.. jaja, så vakker vil jeg nok ikke kalle meg..

Jeg er jo fast leser av bloggen din :) Holdt på å le meg ihjel av den zombi historien din!! Tenk å kunne skrive å innlevende og flott som det du gjør..
Bloggen min blir nok værende som den er inntil videre:) Jeg er nok litt avhengig tror jeg :S
God helg :):)

Miamor sa...

..husk melk til kaffen da..og gjerne kanel...mmmmmmm..men æ ska itj skræm dæ nei.....æ e ufarlig....så itj gruv dæ....

men fred over natta ønskes deg..hi hi...

Marias skriblerier sa...

Jeg ler og ler og ler av alt det morsomme du skriver! Fikk lættis da jeg leste om den krokete fingeren... du er så morsom!!!!

tinemor sa...

Og du skjønner ikke hvorfor du er redd, når du er alene?!?!?!?

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Du har iallefall RIKELIG med fantasi - helt tydelig at du på alle måter er en kreativ sjel:) Du, noen som snakker om nytt bloggtreff igjen snart, eller? Fin kveld på vakre Stjørdal! Klem fra Randi**

kari - carpe diem sa...

Nå må du snart legge de zombiene...DØD...i snø...:-)
-og å tusle rundt i huset bevæpnet med hva det måtte være midt på natten: gjort det!
hørte masse lyder sent en kveld, og Jan var ikke hjemme. Ringte han på mobilen, og tuslet rundt i pysj, med han på øret, og kirurg saks i den andre...(en saks jeg for øvrig "stjal" på Rikshospitalet en av de 100gangene vi var der...veldig fin å skremme spøkelser med...de blir grusomt redde for sånne sakser...)

Min Verden Hanne sa...

Du - ikke se den.... sier ikke mer! Du må vel ikke utsette deg for sånt? Siste skrekkfilm jeg så var Hannibal og den så jeg bare glimt av mellom fingrene. Da bestemte jeg meg, aldri mer ;) Kos deg med andre ting, Jane Austen f.eks. *lol*

Min Verden Hanne sa...

hehe :) God natt!

Størhuset sa...

Hehe, synes jeg ser det for meg! Ha en fin zombi fri helg

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Du skriver alltid så bra :-)blir nesten alltid i godt humør av å være her inne hos deg :-) Har du fått sett filmen ? Tenkte å se den jeg og :-) Ha en fin helg :-)

klem

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Du skriver alltid så bra :-)blir nesten alltid i godt humør av å være her inne hos deg :-) Har du fått sett filmen ? Tenkte å se den jeg og :-) Ha en fin helg :-)

klem

Beautiful Living sa...

Jeg elsker Art Deco, men er ikke helt gira på Miami-versjonen, den passer inn der, men er litt bløtkake for meg... Chrystler-bygingen in NY er bildet på god art deco arkitektur for meg. Speilet jeg har på badet er også i samme gate (og de nye spisestuemøblene).

Takk for kjøkkenkommentaren også!

Koselig koselig sa...

Åh Irina... jeg glemte å si en ting i mitt forrige innlegg. Antagelig vil du vel aldri besøke min blogg igjen nå da, men hm... jeg er født i Øksfjord!!!

Helt sant... det morsomme med det (og meg) er at Øksfjord er i Loppa kommune ;) fnis...

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

hehehe. :D Skal sei her er skikkelig innlevelse gitt!! :) Eg trur eg ville tenkt litt meir over valget av film :P i sofall kan jo du annonsere etter ein nazizombi å sjå den med veit du :D hehe.
Ha ei herlig helg! Godklem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online