tirsdag 13. januar 2009

Blogg bursdag ..

Heia folkens i dag har jeg 1 års dag i bloggen. Tenk at det er ett år siden jeg begynte.

Det har gått så fort. Det har gått litt opp og ned her inne også. Bloggen har gjenspeilet formen min. Mange måneder hadde jeg ca 3 innlegg i snitt i måned.
Men likevel, om bloggen har ligget brakk ganske ofte har dere vært med. Mange nye har kommet til.Kanskje flere har lurt på hva feiler denne kjerringa og har funnet seg andre blogger.

Jeg håper uansett at de som er innom meg føler seg velkommen. At jeg kan inspirere ,eller gi dere en latter...eller skremme dere med nazi zombier.

På dette innlegg under her er mitt første innlegg og det var 8 som kommentert og det var stort. Og med gang hadde jeg 50 lesere om dagen...WOW !!

Den gleden er den samme i dag !! Det å blogge, det å se hva dere kommentere. Den gleden dere "gammle" gir meg ved å lese deres kommentar eller når nye oppdager den.

Jeg er klar for ett nytt år. Er dere ??

Tusen takk til dere alle !

Her er ett bilde av min stue. Den var sånn før jul ,nå er den selfølgelig annerledes. Skal se om jeg finner ett nytt bilde. Dette er min første dag på" bloglandia" Jeg gleder meg:) Selv om jeg samtidig tenker mye på det å blogge. Hva er det for ? Hvorfor gjør vi det egentlig.? Er det realitet mentalitet....Da passer jeg inn,,har aldri likt å se på det.
Men vært med på ...det har jeg :)Selv unnskylder jeg meg med at jeg liker å se på interiør. Det er hobbyen min. Men jeg er nok mer komplekst enn som så. Som vi alle er, heldigvis. Jeg er også noens datter,søster,kone og mor. Og som mange, er det å balansere disse rollene som tar størst tid og utfordring ;)
Her vil jeg skrive om min hverdag, samtidig som jeg kommer til å se på det som min frisone. En plass jeg kan være meg....skrive mine tanker,drømmer og kanskje hvordan litt motgang gjorde oss sterkere. I ett annet innlegg vil jeg skrive om hvordan verdens beste gutt gjorde meg til en bedre person.Den gutten var ti år gammel da han fikk kreft....den gutten er min nå 13 år gamle sønn. Og han er min helt og forbilde......[Photo]
Etiketter: stue

35 kommentarer:

A-mora sa...

gratulerer med 1årsdagen med bloggen din!! Håper du orker og holdet på med blogging lenge:))

Jeg begynte i fjor vår og lese bloggen din, men jeg leste alt du hadde skrevet på bloggen din. Jeg ble avhengig av bloggen din etter første gang jeg besøkte den:))
Du er en av flere som er med og gjør MIN dag bedre:)))))
Ha en flott kveld

Mari sa...

gatulerer med 1 års blogging.., jeg har fulgt med lenge, og skrevet innlegg..., er så koselig og jeg venter på hva neste innlegg skal inneholde...
du får meg både til og le og gråte, du er MIN helt...
klemmer til deg.., og jeg ser fram til mange mang blogginnlegg fra deg:-)

Anonym sa...

Kjempekoseleg blogg!
Gratulere med 1års dag.

alt godt frå sig

Størhuset sa...

Gratulerer så masse med bloggbursdagen! Jeg simpelthen elsker bloggen din, synes nesten jeg kjenner deg! Har ledd av det du har skrevet, lest med tårer i øynene, og vært så enig i masse. Du er innom alle sjangre, og det er det som gjør bloggen din så HERLIG. Ha en fantastisk uke:0)

Anemone sa...

GRATULERER snuppa!!!

Sissel sa...

Gratulerer med ett år! Jeg er definitivt klar for et nytt ett! :D

Ragna sa...

Gratulerer med ettårsdagen Irina! Gleder meg til det kommende bloggåret :-)

Tante Julie sa...

Gratulerer med ett års jubileum ! Jeg har jo lest HELE bloggen din selv om det bare er tre måneder siden jeg oppdaget den - det sier mye, det , skal jeg si deg !
Og ja, takk - jeg er klar for ett nytt år !

Miamor sa...

Gratulerer min venn:) jeg har ettårsdag om ei uke...jammen jevngamle vi to...jeg som trodde jeg var så gammel..he..he...

Arti itj saint??? at vi har fått så mang nye vænna...

Ha ei strålende natt!! Klem :)

GundaM sa...

Grattis med ettårs dagen Irina!

Elisabeth sa...

Gratulerer med Bloggbursdagen. Vet du hva? Jeg sjekket min egen blogg fordi jeg visste jeg opprettet den i januar i fjor. Hva fant jeg ut? Jo, jeg har Bloggbursdag i dag jeg også. !3. januar i fjor la jeg inn mitt første innlegg!

Anniche ♥ sa...

Så godt å ha deg her inne min venn - og det har vært en glede å følge deg hele veien -og veien fremover !! Stor klem A

janne - kathrine sa...

Hei Irina.

Selv om jeg ikke har vært en flittig bruker av kommentarfeltene dine den siste tiden, har jeg fulgt med på bloggen din siden jeg la inn første kommentar til deg i slutten av april i fjor.
Det er alltid spennende å titte innom deg og jeg liker stilen din veldig godt :-)

Ønsker deg et riktig godt nytt år!!
Hilsen Janne - Kathrine

Fru Mylder sa...

Gratulerer med bloggebursdag!

Jeg har tenkt det samme som deg nå i starten av min "bloggekarriere"; hvorfor blogger man egentlig? Selv leser jeg blogger for å titte på bilder og få inspirasjon. Hvorfor jeg skriver blogg er jeg mer usikker på. Men det som uansett må være en motovasjon for de fleste her inne i Blogglandia, må vel være å bli sett. Det er sikkert noen som vil benekte det, men hvem ville vel ha skrevet blogg hvis ingen kom innom den? Da kunne man like godt ha skrevet en god, gammeldags dagbok.

Din blogg var en av dem jeg besøkte før jeg selv fikk meg blogg, og jeg kommer til å fortsette å titte innom! :)

Roselove sa...

Hei! Gratulerer med dagen!
Jeg startet å blogge for snart 2 år siden. Da fantes det få interiørbloggere. Jeg ga opp. Jeg hadde Vg blogg. Så i år startet jeg opp igjen her, men syns det er vanskelig å få folk innom.Jeg føler det er så mange som kjenner til hverandre på en el annen måte. Da føler jeg meg utenom. Er det sånn?
Tenker ofte på å bare slette alt for så å bare lese blogger. Vi får se.

Kerstin sa...

Gratulerer med 1 årsdagen IrinaO=)

det har vært latter og tårer og masse herlig lesing her hos deg. gleder meg til fortsettelsen O=)

Klem Kerstin

Min Verden Hanne sa...

Gratulerer med bursdagen :) Jeg fikk ikke svart deg om kamera, jeg fikk et Nikon D60 og jeg er kjempefornøyd :D Morsomt å se tilbake - ikke sant? Det har skjedd mye på bloggfronten det siste året. Gøy å følge med på hos deg, selv om jeg er blitt dårligere til å legge igjen kommentarer. Har litt liten tid sjø ;) Vel, vi snakkes! Hanne

Black Feathers sa...

Hei, og gratulerer så mye med 1 års dagen på bloggen din ;)
Følger med her i din verden og har gjort det lenge. Du var ganske fersk blogger da jeg fant deg, men jeg hadde jo ikke blogg selv så jeg kommenterte jo ikke.

Hiver inn en kommentar støtt og stadig, og det er veldig koselig at du besøker meg også. Men skjønner jo at med så mange som kommenterer hos deg så er det ikke lett for deg å rekke over alle. ;)

Ha en riktig flott dag ;)

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Grattis, Irina - det er givende å følge bloggen din, så jeg ser frem til bloggår nr. 2! Og du; jeg jobber ikke i butikk, men i et engrosfirma - jeg jobber med innkjøp, altså importerer vi varer som vi selgere videre til firma rundt omkring i Norge. En GØY jobb! Fin onsdag til deg! Klem fra Randi**

minishabby sa...

Hei hei!
Gratulerer så mye med bloggbursdag. Tenk så fort tiden har gått. Håper du holder på veldig mye lenger.
Så måtte jeg bla meg tilbake og lese om vidundergutten din. Må være det verste noen gang. Kan ikke forestille meg hvordan det er å høre at ens eget barn har kreft. Håper det står bra til med han.
Så må jeg bare fortelle noe. Viste dansken bilder av lysestaken som du har kjøpt i Colombia. Sa til han "se de har interiør for meg der nede også.:)
"Nei, nå må du g deg altså. Hvor sal vi ha alle tingen til barnet vårt da?"
Da måtte jeg le. Men lysestakene dine var kjempefine.
Ha en flott dag.
Klem Elin!

MonaLisa sa...

Grattis til deg! Håper med blir mange ti år til, du er viktig her i Blogglandia! Ønsker deg en super duper dag! klem fra meg

HildeS. sa...

Gratulera med 1 årsdagen til bloggen di:)
Håpar du held på i mange år til.
Klem H

Marias skriblerier sa...

Tiden flyr, det er ihvertfall sikkert! ;) Jeg har blogget siden desember 2005... og jammen har bloggen forandret karakter underveis. Grattis med 1 års bloggbursdag :D

Og du, jeg setter sånn pris på de fiiiine kommentarene dine!

Sol sa...

Hei. Den forklaringen jeg ga om hvordan du får svart hvitt bilder, er ikke den samme på mitt og ditt kamera, viser det seg. Jeg går inn på "meny" og bildet av kamera nr to, velger "parameter" og videre inn på "B/W". Så kan jeg velge fargetoning, f.eks sepia.

På ditt kamera er det litt anderledes (jeg vet det kun fordi jeg har fått en bruksanvisning av broren min, siden jeg har klart å rote bort min. Det meste er likt, men noe er forskjellig. Du må gå inn på "meny", velg kamera nr to, "bildestil" og "monokrom".Så kan du stille inn skarphet, kontrast, filtereffekt og toning. Litt mer valg enn på mitt altså... (Du finner det på side 84 i bruksanvisningen, iallefall den svenske.)

Mitt Empire sa...

Det var altså meg over her, datteren min Sol var pålogget uten at jeg så det.

Klem fra Laila

Ellinor sa...

Gratulerer med 1-årsjubileum og det kommer flere etter dette :)

Hege sa...

Gratuelerer med 1 års dagen på bloggen.
Gleder meg til å følge med vidre.
Klem Hege

Wannabe advokat sa...

Gratulerer med 1års dag. Men det er fortsatt litt lite innhold om hvitløk. Har du vurdert å skrive mer om hvitløk?

ENGEL sa...

endelig!!!!!!!!nå fikk jeg det til!med en annen pc.ja,du ser så vidt husetmitt når du reiser med tog.det ligger like ovenfor duun industrier.like før stasjonen og bommene.masse trær i veien da!du har hatt så gode innlegg idet siste!klæm,og go kveld

Nina i Paradiset sa...

Grattis med blogg-bursdag da, virvelvinden!
;)

Veronica's hus sa...

Grattis med dagen Irina! trodde du hadde holdt på lengre jeg...

Så fine bilder du viser fra stuene under her da. Dritlekkert! masse inspirasjon å hente her ja:)
En skulle bare hatt et så mye større hus:(

Stor burstagsklemz fra meg

tinemor sa...

Grattis med 1 års dag!!!
Du som tiden flyr!
Klemzzzzzz

Evami sa...

Kjære Irina!

Grattis med 1-års jubielum,du som tiden flyr.. Synes ikke det er lenge siden du begynte jeg:) Min inspirason til å start blogginga:) KLem Eva

Ragna sa...

SV: Hei du! Jeg er jo så glad i fine ting og da blir det gjerne også litt interiør. Mulig det har blitt overvekt av klær i det siste, så kanskje det burde bli litt mer interiør igjen... Jeg liker bloggen din fordi du skriver så personlig, jeg liker blogger hvor jeg kan bli litt kjent med dem som skriver :-) Har en drøm om å skrive litt mer personlig selv hvis jeg tør, for det synes JEG er artig å lese så kanskje andre også vil synes det er gøy!

Randi sa...

oi...ettårs dag du også...hihihi...mange som har det i år!!
Grattis
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online