torsdag 2. april 2009

Så søt, så uskyldig og så djevelsk utspekulert....

Ja....men så kan jeg IKKE gå forbi en styggfin lampe heller. Jeg samler på lamper...det har jeg alltid gjort. Trodde jeg var rar*host host* Men det er jo noe alle vet at jeg IKKE er. Jeg ble så glad da jeg i siste boligpluss leste om en annen dame som samlet på lamper.
Seriøst jeg ble hoppende glad !!
Hoppet på den stakkars Demolitionmannen ...jublende klasket jeg bladet på hodet hans.
Jeg er ikke alene !! HAA !! Der fikk du den.
Da jeg drev butikker og restaurant handlet jeg alltid inn mest lamper....vet ikke hvorfor. Noen liker puter og duker...mens jeg liker lamper !!

Jeg bytter lamper i ett rom opptil flere ganger i året. Du kan si jeg har noen. Og IKKE IKEA lamper. Jeg liker spesielle lamper...slik som det ikke går 13 på dusinet.
Er det bare meg som IKKE liker IKEA ?? IKEA fungerer til kjøp av servietter og telys. Husket jeg elsket IKEA for fire år siden. Men nå...tror jeg var der 2 ganger i fjor.
Det er iallfall ikke noe godteributikk for interiør interesserte Irina. Men det er jo MIN mening.....andre kan ha en annen mening. Slik lyskronen min over spisestuen...kjøpte den for tre år siden. .....Og nå har jo halve blogglandia den...for all del. Den er vakker og diger !! Det finnes en liten og en stor. Jeg har den store. Den lyser fint og tar seg uforskammet godt.....men oppi hodet mitt kverner det ....skal jeg selge slik at jeg kan kjøpe meg en "ny gammel".
Var ikke denne søt da ??
Demolitionmann har vært borte i to dager og tatt med seg den eneste pc som ikke er kaputt. Jeg blir helt dårlig !!'
Ikke fikk jeg lese kommentarene, eller kommentere dere fantastiske bloggvennene mine
Vet dere den messingstaken jeg kjøpte ??
Jeg vet ikke hva jeg vil med den. Den er så fin i formen. Skal jeg spraylakkere den hvit, sølv eller ha den i messing !!
Vet dere at at i alle interiør butikker er det gull og messing som gjelder !! Blir tullerusk i hodet av alle disse trendene.....for da jeg begynte å blogge så var DEFINITIVT IKKE inn med messing !!
Hva gjør jeg ?? Forslag taes i mot med takk, og med masse tankevirksomhet.
Ohhhhh så må jeg fortelle dere en ting. Jeg har sagt til demolitionmann at jeg kjøper gave til bursdagen min selv. Jeg har spart pengene jeg fikk for salgene på blogshopen. Jeg bestilte denne gaven min i November. Håper jeg får penger av familie slik at jeg slipper¨å ha dårlig samvittighet for å ha brukt de pengene på en ny .....( fill inn the blank :)
Dere skal få se gaven min eller mine den o4o4 da har jeg nemlig bursdag...og jeg bli 36 år !! Det hørtes gammelt ut. Men jeg er jo heldig at jeg kan ha en bursdag til.:)Det er vi alle !!

Hva tror der jeg kjøpte til meg selv ?? Nesten lyst å si at vinneren får en blomst eller konfekt !! Eller kanskje kake på bursdagen min :)

Men vedde at de som kjenner meg har skjønt tegningen.....

Kommer med ett messing er inn innlegg i morgen !!

PS lampeskjermen skal byttes ut :)

15 kommentarer:

Julies sa...

Du har selvfølgelig kjøpt ei styggfin lampe ! Eller var det litt for åpenlyst... ? Støvletter, kanskje....? Du har i allefall ikke kjøpt hekleduker, DET er jeg bomsikker på ! Hm....
Uansett, gratulerer med dagen som kommer . 36 er ikke akkurat noen høy alder, unge dame ! Og her VET jeg hva jeg snakker om , ja ! Bare vent til du blir 10 år eldre....Da føler du deg som 26 !
Kos deg.

tinemor sa...

Ha, ha
Du har kjøpt deg LAMPE!!!!!
Rett eller?

Nina i Paradiset sa...

Vet du hva som henger over kjøkkenbordet mitt?
En IKEA-lampe!!! ;)
Min gode venninne og interiørkonsulent, Marita syns den er tragisk (hun har ikke sagt det, men jeg har øyner!) -men det driter jeg i, for jeg digger den! (Marita elsker gull hun da!)

Jeg likte den nye lampen din også, litt uvanlig kombinasjon av fot og skjerm da, men så henger jeg nok litt etter i skjerm-moten for tiden, for jeg elsker Lene Bjerre's gamle plissè.... (har to selv i glassverandaen)

PS fyller også 36 dette året. Ikke før i september da. Men alder har da ingenting å si, men mindre man er en ost....! ;)

kari - carpe diem sa...

IHERRENSNAVNOGRIKER!!!!-ER MESSING IN IGJEN???
Best å stupe ned i kjelleren...i de kassene som egentlig skulle på loppis eller spraylakkers og berge stumpene...der florerer det av messing i alle nyanser...

Lemi sa...

lampe??

Villa Luftslottet sa...

He hehe, lampe!!!!
-og det skulle nok absolutt jeg vært flinkere til å få i hus;)

sol fra Nina

tinemor sa...

Avisa i morra ja...
Gru-gleder meg.
Aner jo ikke hva som står eller hvordan bildene er.....
Hjelp.
Klem

Villa Kos og Kaos sa...

Ha,ha, du er nå søt og!!!!
Apropo lamper...du skulle ha sett hva jeg arvet i går!!
Lykke,lykke!!
En håndlaget lampe i smijern etter min farmor...den er helt utrolig! Vet ikke helt om den er kitch...eller bare sjarmerende???
Det er "historier" oppover lampe-foten..ja en på fisketur, en på jakt og en som koser seg ved bålet..høres snålt ut ja?
Skal viste den fram når jeg får ornet med skjerm og nye ledninger...den er så gammel at den har frynsete ledninger som er stoff-trukket!
Ikke akkurat EU-standard!
Kos deg masse med bursdagsgave innkjøp!
KlemG-C

Wenche Skauge sa...

Er bare innom for å gratulere deg med dagen jeg:-)

Ha ei avslappende påske med familien, og nyt alt som kan nytes!

Jeg skal glemme "postmannen" for ei stund iallefall!

Klæm fra Wenche

Ingunn sa...

Hei, Du gjør meg i godt humør hver gang jeg besøker din blogg! Gratulerer med dagen - 36 år er jo en fantastisk fin alder. Du er ung, og litt voksen. Jeg er litt eldre, men håper å bevare litt av den jeg var for 12 år siden (som deg).

Apropo stilen som nå er i noen interiørblader og butikker; litt mer varme farger og gull og lilla og brunt. Enig med deg. Det er ikke så fint - i alle fall ikke hos meg.

Varm klem fra ingunn

Ingunn sa...

Når det gjelder Ikea, fant jeg også litt mer før ja. Ingunn

Anonym sa...

Tror du mange blogger har samme lysekrone som deg, fordi de har sett den hos deg......?????

irina /Alex sa...

Nei det tror jeg ikke Anonym, verken ment det eller iallefall trodd det !!
Jeg sier bare at jeg liker mer unike lamper...gjerne stygg.
Fint du lufter din mening. men er du modig nok til å signere med ditt eget navn.....???????

Evami sa...

Er det så vanskelig å gjette hva du ahr kjsøpt deg da??!!!! Det må jo være ei ny stygg-gammel lampe eller bare ei unik lampe:)

og Ikea,synes de har mye kjedlig jeg på tilbehør fronten! Blir mest t-lys og batterier på meg når jeg er der!

Er nå messin ginn igjen,så kan jeg jo bare ta meg tur på loftet til mammao gpappafor der er det mye messing fra sist gang det var IN.. Lampetter og lysestaker og god knows what!

Holder på å bake og styre til imorra du nå da:) 36 år bvettu Irina,er ikke gammelt det :) Min kjære er 41 år han:)
Ha en flott dag i morra vennen:) Stor klem Eva

sue sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online