mandag 27. april 2009

Make over på tv stua vår.....

Endelig etter 3 år i dette huset er jeg fornøyd med tv stua.Helt nederst ser dere hvordan det var. Det ser dere også på venstre side på bloggen.
Bildet malte jeg for 4 år siden.

For å gjøre historien kort. Hoppe over den morsomme samtalen med Demolitionmann. Og heller gå på kalde fakta. Så fikk jeg kjøpe denne sofaen . Det var derfor jeg måtte selge unna en del. For demolitionmannen sa at vi ikke hadde råd. Men sofaen kostet 2000 kr og den er helt ny !!

Det som er bra når man er på Finn.no ganske ofte er at man kommer over en del "kupp".

Det var nettbutikken Yabo som hadde opprydning. Sjekk ut hjemmesiden. De har billige og bra møbler. Frakten er også utrolig billig som driver. Skulle vi den sendt har det kostet oss 750 kr rett på dør. Og guttene som driver det er utrolig koselig og serviceinnstilte.
Denne sofaen var en b vare fordi den hadde en 4 cm langt rift på ryggen. Etter å ha snakket med demolitionmann at det er deilig å en ny sofa ,og etter at jeg klarte å selge unna slik at den ikke kjennes som dårlig samvittighet.
Dro min snille mann til Hamar og hentet den på fredag. Jeg så den kl 10 på morgenen på fredagen. Han dro i 13 tiden etter jobb og kom hjem kl 24.Heldigvis har han jobb bil og det er firmaet som betaler bensin.


Lysestakene på bordet var alle i messing. Den største på 50 cm ble kjøpt på loppis i helga. Den ville ha kostet over tusen kr i en interiør butikk. Den er tung og solid.


Geviret jeg spraylakkerte i sølv har fått plass her ned. Stuen er Irina. Dette er min smak. Og ikke en ektorp stue. Ektorpen ble kjøpt for år siden og er like god å sitte i . Den er også helt ok se på, men denne er altså mer meg :)


Her ser dere at gull og sølv går fint sammen.Sofaen er stor, god å sitte i, helt ny og kostet bare 2000 kr !!


Suen ble knall , men enda mangler noen biter. Feks hva skal jeg ha over bordet. G lampen fra kartell som er moderne og er broren til Bourgie lampen min fra KARTELL. Eller skal jeg bryte den moderene stilen med en lyskrone.


Kanskje den svarte og gull lyskronen fra kjøkkenet eller en sølv og glass.
Skal jeg ha veggen bak sofen slik ?? Jeg liker ikke panel så jeg tenker å strippe veggen, bort med tjukke panellengden, borte med tynn panelet og heller fram laftaplankene eller en tapet ??

Bordet er en annen historie. Jeg har designet ett eget. Tror det blir helt rått og spennende. Både broren min som er bonde og en designer butikk er innblandet. Men til så lenge tror jeg at jeg skal male dette hvite i 90 glans svart.


Jeg setter pris på innspill her folkens angående lampe over bordet. Jeg har så mange ballonger i luften så om noen kunne ha dratt ned noen for meg så takker jeg masse.
Slik så stuen ut for ett år siden. Se også på venstre siden av bloggen. Messing staken før mekonomen sprayen.

Nå tror jeg at jeg skal ut å spraye litt mer....


hva det er kan dere kanskje se i morgen ;)

25 kommentarer:

Tovepia sa...

Stua di ble utrolig flott! Sannelig har du en snill mann som drar til Hamar en tur etter arbeidstid!! Kan ikke råde deg med lampe, må se alternativene da, jeg. Har ennå ikke fått tak i spray, Mekonomen i byen har den ikke og de sier det er utsolgt på Stjørdal. Ha en kjempekveld i stua di og klem fra meg!

My home is my Castle - by Kari sa...

Så flott stuen din ble :))
Og for en billig sofa da !!!!

Jeg må komme meg ut å kjøpe sølvspray ser jeg :) Stilige lysestaker :)

Klem,Kari

Anonym sa...

Hei... Stilige lysestaker.. Hva heter den sølvsprayen din igjen?? :)

~¨Jenny~¨ sa...

Jeg synes det ble kjempefint!! Lekker sofa!
Kanskje du skal ta en liten stund uten lampe over, så finner du ut etterhvert om du savner en :) Jeg synes det er fint med litt "luft" over sofabordet:)
Men dette finner du nok ut av :)
Hå en flott kveld videre :D

Sissel sa...

Så fint-fint-fint! Du får det virkelig til- og er kjempeflink til å se detaljer. Synes du er så tøff som går helt dine egne veier :)
Jeg holdt på å le meg ihjel av innlegget under- selv om jeg skjønner om det skaper en del frustrasjon! Jeg har ingen anelse- kanskje du har en stalker??

Black and White sa...

Kjempelekker stue :) Prøver å gjøre d samme selv,-å kvitte meg m di hvite ektorpene!!! Prøver nå å bevege meg inn i en ny stil men d er sannelig ikke lett...Har faktisk malt bl.a salongbordet + div i svart høyglans,-ble en tøff kontrast mot alt d hvite :)
Lysekrone kan jeg lett se for meg over bordet :)

Ha en super kveld og takk for hærlig inspirasjon :)

Mari sa...

blei kjempefint Irina:-) står på du:-)

Linda sa...

Kjempe fint ble det og jeg falt virkelig for sofan din!!! Grått og lilla er jo bare så fiint sammen:O)Gratulerer med ny sofa, det var et røverkjøp!!!!

Ingunn sa...

Gratulerer med veldig fint resultat. Dette likte jeg. :)

Tror jammen jeg ville hatt lyst bord (hvitt bord eller glassbord) og en enkel lysekrone over bordet.

Varm klem fra ingunn

Kristi sa...

Hei Irina!
Eg gleder meg i allefall veldig til eit svart bord i stuen din, synst bordet er vakkert men hadde likt et mer rustikk bord. Ang lampe ville eg ha hatt en god kontrast til kartell, ellers blir det for "stilisert" for min smak.

Klem fra meg på Island
Kris

Kristi sa...

og jaaaaa........grattis med en vanvittig töff sofa!!!...
Har du funnet trusene...??...heheheh
klem
kris

Cathrine sa...

så fin stua di vart.. virkelig lekker!! for et kupp den sofaen da.. vi ska å kjøp sofa.. t hjørnet atme vedovn.. får sjå ka lommeboka si;)

Anne sa...

Så bra at der bel en ny sofa på deg da!! ser så fin ut.

Som du ser er Anmemone kjærringa kastet overbåten og igjen sitter bare Anne her :-)) så det så, ble så gørre lei det navnet!!

Nå skal en oppdatering til på de site innlegg her inne...

So long

minishabby sa...

God morgen!
Først og fremst. Har du funnet trusene dine?;) Holdt på å le meg i hjel da jeg leste innlegget.
Sofaen var kjempefin. Passer veldig godt til deg. Jeg er veldig glad i ektorpen til søstera mi og tror nok det blir en på meg når vi skal innrede kjellerstue.
Lampe? Har ikke peiling. Vi har litt forskjellig stil, så tør nesten ikke anbefale noe. Men jeg hadde nok endt opp med en lysekrone.
Ha en flott dag i dag vennen.
Klem fra meg!

Balke gård sa...

Foor et kupp!!! Gratulerer, og så kjekt du er fornøyd, det var mange godr tips å ta med seg herifra!!! Jeg har malt mitt gevir hvitt, og det med lysestakene var skikkelig smart! Du er så flink mht interiør, du kommer helt sikkert på lampetype! Klem fra ei som bor nær Hamar:-)

alvens kreative hjørne sa...

Hei igjen :-)

Så vondt å gå å være kvalm da. Broren til samboern reiser om to uker til colombia,så er ennå litt tid igjen. Vil gjerne ha kronen :-) Hvor mye blir det i porto tror du? rundt 150? Gi meg en pip så sender jeg deg adresse osv :-)

Ha en fin dag!

tinemor sa...

Du og du så lekkert!!
Ja, dette er Irina. :-)
Syns det gjorde seg med det hvite bordet forran jeg.
Kan jo bli vel mørkt om det også blir sort....
Jeg bille brutt stilen med ei lysekrone, men så er jeg jo også veldig, veldig glad i det da. Og har en mann som ikke er det.....
Nyt stuen!!
Klem

Huset vårt og det som skjer der. sa...

Det ble kjempelekkert. Jeg er imponert Irina.

Bird sa...

som vanlig- utrolig flott!! hadde jeg vært rik, skulle jeg med glede kopiert hver en kvadratmilimeter:) inntil da får jeg vel ta til takke md det jeg har, og være fornøyd:)

Bird sa...

ps..du har jo nettopp solgt en lysekrone....betyr det kanskje at du er litt lei?? mitt stalltips: kartell....;)

Adale sa...

Gratulerer med sofa, og nystue.
Kjempefiiint!
den mekonomenspayen må jeg skaffe meg!

HOME SWEET HOME sa...

Hallå Säger bara WOW !!! Så snyggt .Vilket fynd !!!
Måste lägga till din blogg i mina favoriter . Älskar stilen !!!
Vi hörs Bitte

Ragna sa...

Gratulerer med ny sofa, den var KJEMPEFIN! Skulle gjerne gitt deg et lamperåd men lurer på en ting. Hvis dette er TV-stua, blir ikke lampene å henge foran TV-en og sperre utsikten?

ralfefarfars paradis sa...

Så gjennomført stil du har...Den lampen som du har over spisebordet (Silvia??-husker ikke helt navnet lenger)- har jeg også-min henger i stua...Har lyst til å kjøpe samme Bourgielampe som du har...
Når det gjelder hvilken lampe du skal ha over stuebordet så blir det sikkert bra med kartell-lampen, tror jeg hadde gått for den- selv om jeg synes det er nydelig med lysekroner..

Anonym sa...

Guter Beitrag, nur Absatz zwei muss ich widersprechen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online