fredag 17. april 2009

....nei e ikkje hekta......

Kjære bloggvenner og lesere. Syns dere det er lite action her.....ingen kommentarer på bloggene deres?? Så må jeg nok skamfull si at det stemmer.
Jeg trodde ikke jeg kom til å bli hekta på å blogge. Men det ble jeg ....første nettene etter jeg begynte å blogge drømte jeg kun om blogging og alle deres blogger.
Nå er det facebook. Ja, jeg er nok treg, først nå har jeg oppdaget facebook............lenge etter alle. Jeg er treg med å følge trendene hvis det ikke gjelder mote og interiør.


I natt drømte jeg om facebook. Om folk jeg har gått i klasse med i mange år. Det er så rart med dette. Jeg var så glad i de folkene, vennene mine , den humoren, ikke så mye i skolen. Men jeg var da ganske så flink lell.
mest var jeg trøtt,,,,lei....skolelei.....
men ohh ka æ savne gymnaset.( Fant ikke russebildene mine)

I år er det 16 år siden jeg var russ.I morgen er det jubileum mange skal i vei.
men itj æ nei !!

Den enkle grunn av....i det siste årene har jeg lagt på meg pga medisiner.....og ja !! Jeg er så forfengelig at jeg ikke drar.
Dumt ja...men men. Ville vise dere bryllupsbilder av meg og demolitionmann. I år er det 14 år siden vi giftet oss.Slik skal vi være om ett år sa jeg til han i dag. !! Gabriel spurt i stad da han så bildene.

" Itj for å værra frekk mamma, men æ kjent itj dokkj igjen.....dokk va ...ja ka ska æ si....slank ??"Da jeg så bildene etter bryllupet tenk jeg. Tenk å ha bryllupsbildet av tjukke meg. Det var ett halvt år etter at førstemann var født. Så jeg veide ca ti kilo mer enn normalt.

Nå ser jeg på de å tenker...ohhh tenk om æ kuinn var så slank no !!.

Det jeg frykter mest er at jeg at skal se bildene av meg slik jeg er nå om 14 år å si. " Så slank du var sexy"
Grøss å gru !!

Er ikke dere slik. Ser på "tragiske" bilder da det ble tatt med fryd nå.
Blir vi aldri fornøyd med nuet før det har gått 14 år ??

Bare slik at dette ikke kan gå galt !! For alle og hvermann. Til neste jubileum kjem æ...slank...men gammel og skrukkete.

Ha en fin fin fest !! Ska tenk på dokker!!

Kos dokker...æ skal knaske gulerøtter !!


Slankingen er i gang !!


Til alle ha en kjempefin helg !!

28 kommentarer:

Besta sa...

Ja det er rart å se på gamle bilder av en selv.
Du var jo en nydelig brud. Koselig at du ville dele bildene.
Og ja jeg må innrømme, jeg er ganske hektet på Facebook. Har "møtt" igjen mange gamle venner som jeg ikke har hatt kontakt med på åresvis. Det gøyeste var ei venninne fra Usa som jeg fant igjen etter 36 år...hun kom til Norge og feiret 50 årsdagen med meg. Det er sprekt.
Ha en fin helg. Klem fra Marilyn

Anniche ♥ sa...

Hei vennen !

Jeg beklager at det er stille fra meg også , dels fordi jeg har lite tid , dels for jeg blir så leeeeei blogginga innimellom !

Må si det var skjønne bryllupsbilder som oste varme !!

Ha en herlig facebook helg Irina .
Ps ,du finner meg samme sted ;) klem

Cathrine sa...

vakker brud!!! men du... frøken forfengelig. synd du ike ville få med deg klassetreff. kos deg med grønnsaker da;);)

Anniche ♥ sa...

haha, har funnet deg , du må bare gi meg ditt ja ! haha;))

Evami sa...

Tihi,skal på 20 års jubileum jeg i mai.. Og jeg gleder meg,for 10 år s jubileet var meget morsomt:)Og gymnaset var morsomt og det var kjempe kjipt ,gode venner og uvenner.. Og mye fest og morro:) Du får være med dem i ånden og så får du komme mye sterkere tilbake:) HVilken skole gikk du på?

Kjenner igjen deg,men skjermen her jeg er nå,er så dårlig at jeg ser ikke at det er din kjære så jeg må kikke bedre når jeg kommer hjem:)
Men fine bilder er det av det jeg kan se:)

Hekta både på Facebook og blogging jeg:) OG det re gøy å treffe igjen gamle venner og få en liten oppdatering på hva folk bedriver i hverdagen:) Kos deg i kveld vennen min:) Klem Eva

Laila sa...

Hei Irina
Så nydelige bilder ,å så flotte dere var.
Ikke tenk alt for mye på vekten da.
Ha en fantastisk helg
Stor klem til deg
Laila K

Min Verden Hanne sa...

Jeg finner deg på facebook :) Nydelige bilde og tida går, ennå lenger siden jeg var russ - grøss og gru! Takk for at du var med i trekningen min og vinneren er..... God helg. H.

Huset vårt og det som skjer der. sa...

Har fått sansen for bloggen din, Irina/Alex. Og, ja jeg kjenner meg igjen i det du skriver.

God helg til deg også. :)

Anonym sa...

Hei Irina.

Vil bare si at du har en flott blogg. En av mine favoritter, som jeg kommer til å titte innom ofte.
Jeg fant deg via Emmeline sin blogg. Liker stilen din veldig godt. Du virker som en tøff dame, med en tøff stil. Du gir meg inspirasjon!
Jeg har lest flere av innleggene dine, om sykdom, kreft osv. Takk for at du er så åpen og deler med oss andre.
Stå på - og ta vare på deg selv.

hilsen en Værkvinne i Bergen

MonaLisa sa...

Duuu... en får væra som en er om en ikkje vart som en sku, inni er vi like je & du :)Lett å si - men likefullt verdifulle ord. Vær stolt av deg selv vennnen. I morgen skal jeg på badet med snuppa og jeg liker IKKE å kle av meg. Men jaggu skal jeg gjøre det, så kan de flotte kroppene meske seg og tenke.. ja ja... mens jeg har det største smilet som sier - JEG TURTE!! klem i fleng

Emmeline sa...

Halloen IRINA:)

Nå skal du få en klar melding fra meg. KOM DEG AVSTED PÅ DET JUBILEUMET!!!! Det er enda ikke for sent...
Jeg har nesten doblet vekten min siden jeg var russ, men det betyr i det store og hele faktisk INGENTING!!! Jeg er jo akkurat den samme jenten selv om jeg kommer i en større innpakning;)

Sitte hjemme og knaske gulrøtter på jubileumet??? Det er BORTKASTET tid. Du kan knaske gulrøtter før og etter, og neste jubileum kan du komme slank eller svær...Stiller det noe rolle??? De andre kommer jo ikke for å se på kiloene dine anyway. De kommer for å se på deg!

Jeg var jo på opptaksprøve til mitt livsstilsendringsopphold nå i høst og ble sjokkert over hvor dårlig forhold de fleste hadde til seg selv. Jeg sier til dem som jeg sier til deg: Det er virkelig ikke innpakningen det kommer an på;) Du er ABSOLUTT like mye verdt, du er like flott som alle andre.
Det er jo ikke sånn at vi beundrer andre mennesker for hvordan de ser ut? Vi beundrer dem vel for deres personlighet, deres gode humør og personlige egenskaper.....

Nei kom deg avsted IRINA:) LYKKE TIL OG SPARK I RÆVEN TIL DEG:
(Som vi sier på Bergensk...positivt ment altså, hehe)

Anonym sa...

Dette blir vel som da jeg var tennåring og ikke kunne klage over min ENE kvise pga veninna mi hadde acne (=tusen og vondte!)
Jeg skjønner veldig godt at du ikke har så veldig lyst til å gå på jubileums festen - MEN kiloene dine er INGEN undskyldning - jeg er sikker på at at de fleste andre også er nervøse for å møte folk igjen - og det er sikkert ikke bare du som har forandret deg utvendig - og enda flere som har forandret seg innvendig!!!
Så trekk pusten dypt og reis avgåre - jeg er 150% sikker på at du kommer til å få det like gøy som alle de andre!!! La folk få lov til å kjenne deg igjen - se deg innenfor pakningen som Emmeline sier...
Dessuten er vi jo langt i fra lyklere nødvendigvis vi som SER lykkelige ut - du vet fin, bil, digert hus, tynn og pen - alt dette skaper ikke LYKKE - du må kjenne LYKKE!!

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-) takk for hilsen :-) Må si jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver...jeg og finner bilder der jeg egentlig følte meg tykk..men som jeg i dag tenker...herregud hva klaget jeg over da!!! var jo slank jo....Jeg har vært alt ifra syltynn (47kg) til litt over 90..(slutten av svangerskapet) nå har jeg igjen 10 kg før jeg er nede på "trivselsvekt" og 40 i str...orker ikke "slanke" meg,men gleder meg til å trene igjen...og spise noenlunde sunt i ukedagene...blir alt fy så får jeg bare enda mer lyst på alt fyet :-) Så har funnet ut at ved å tillate fy'ene så får jeg mindre behov for de :-)

Ønsker deg en super helg!!

A-mora sa...

Emmeline hadde ett poeng, selv om jeg tenker sånn som deg jeg også.

Har ikkee kommet meg på fb ennå jeg. Har ikke lyst til det. Føler bloggingen tar mere en nok tid.

Nydelige bryllupsbilder av dere:))

Ha ei fin helg med gullerøttene dine:))

klem

Tovepia sa...

Skriver til deg midt i natten:) Så enig med mange her: dra på festen! Du er sikkert ikke den eneste heller som har lagt på seg, og andre igjen har endret seg på annet vis. Sånn er livet! Hvis du drar, så vil du i ettertid synes det var en kjempekveld.
Dessuten, man blir ikke slank av å spise gulerøtter! Hvis du er misfornøyd med vekta, må du legge om kostholdet! Alternativt, vær glad du er den du er! Godnattklem fra meg;)

Runa sa...

HEI!
Takk for koselig hilsen hos meg!
Lett å si at man skal "drite i" at man føler seg "for" stor!-Og det er synd at man ikke klarer det..
For man er jo den samme inni der
:-)!Og som oftest ser ikke "de andre" alle feila vi finner selv!
MEN jeg er sikker på at DU kommer sterkt tilbake!
Gulrøtter....Det finnes morsommere ting å spise enn det (MAT)!!
Håper du har satt deg et konkret mål?Det er mye lettere å komme i MÅL om man har et!DA kan man finne ut HVA som skal til for å komme dit.Husk å planlegge dagen i morgen..da er det ikke så lett å ty til "dårlige" valg!LYKKE TIL!DETTE KLARER DU!:-):-)

Sissel sa...

Så dumt at du ikke drar på reunion! Jeg tror du hadde slått knockout på alle uansett! :) BAre tenk på hva du har fått til i løpet av alle disse årene! Tror nok ikke klassekameratene dine ser likedan ut etter 16 år heller ;)

Ragna sa...

Så søt du er :-) Nydelige bilder! Jeg slutter meg til siste taler, klassekameratene dine er sikkert blitt gamle og grå og har kjedelige jobber, kjedelige ekteskap og kjedelige barn - i motsetning til DEG!

Magny sa...

håper du har dradd på jubileum!!!! -alle forandrer seg, noen i vekt, noen i rynker, noen mister håret,noen...

alltid noe!

nydelige brudebilder!!
og gratulerer med 14-årsdag.!
nå linker eg deg, så er det gjort...
goood klem ,vennen

tinemor sa...

Næmen Irina!
Du MÅ da gå!!!
Skjønner hvordan du har det, men det kan jo være mange fleresom har lagt seg ut noen kg.
Nydelige brudebilder.
Og ja, jeg har det på samme måte...
Missfornøyd med bilder og så når jeg ser tilbake nå tenker jeg å: Så slank jeg var....
-Det syntes jeg ikke nå.....
Stor klem

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Har sendt deg en email,men er adressen din iguzman@start.no ? Greit å vite at jeg har sendt riktig damma :-) Ha en fin søndag :-)

MajorogMeg sa...

Hiver meg på kommentaren til Emmeline og kom deg på fest!!! Du er ikke den eneste som har endre utseende!!
Dessuten blir man fortere rynket som tynn:)
Lykke til:)

LoneK sa...

Hei
Så flotte brudebilder av dere.
Når det gjelder nettet er det litt rart det der hvor ofte og mye man er inne på sine faste sider.
Og det som er spes fasinerende med Fjæsboka og nettby også for den del, er hvor mange gamle venner og kjente man plutselig kan få kontak med igjen.
Og den festen, ta turen du bli koselig!

Ha ei flott uke

Søndagsklæm

Anonym sa...

Hei Irina! Det er virkelig ingen grunn til at noen kilo for mye skal hindre deg i å gå på klassefest. Du er flott som du er!
Møtte deg på Torgkvartalet her om dagen og da kommenterte du at jeg er blitt så tynn. Joda, jeg har tatt av noen kilo, men det er ikke gjennom slanking. Skyr "kurer" og slankeoppskrifter. Har i stedet spist små hyppige måltider med vanlig mat, og bare godterier på lørdag og ved spesielle anledninger. Nå ser jeg ut som en rosin i ansiktet og puppene henger. Er ikke helt vel i denne nye kroppen. Så lykken ligger slett ikke i å bli slank.

rosa:-) sa...

Så fin du var og ER!! Spis gulerot hvis du har lyst! Ikke for andre sin del.
Sterkt innlegget ditt om venskap, til ettertanke for enhver.

Ønsker deg ei fin uke med gode opplevelser:-))

Linda sa...

Hei Irina.
Så nydelige bilder av deg og maken din!
Du er jo en flott dame da!
Synes det er trist at du unnværer å dra på klassefest.
Du har all grunn til å være stolt av deg selv!
Men det er viktig å prøve å gjøre noe med det en ikke er fornøyd med!
Er i samme båt selv....
virkelig skjerpings framover nå!
Mer aktivitet og en sunnere linje!
Men jeg er jo så svak for den sjokoladen da ;O)

Lykke til...til påde deg og meg ;O)

Klem fra Linda

Villa Kos og Kaos sa...

Synes det er kjempetrist om dette hindrer deg i å dra!!
De fleste av oss er nok i samme båt mht kilo og andre alderstillegg..(det ser man jo på bildene til "gamle" kjente på FB)
Gulerøtter er vel og bra det, men jeg synes du skal dra jeg og kose deg skikkelig...det er jo gamle minner som skal gjennoppleves, ikke fesjå...
Klem fra meg!
G-C

Linda sa...

Må si jeg kjenner meg godt igjen;O)kiloene har kommet snikenede på meg og jeg har synget lengre og lengre ned i sofan.....og kledd meg i svart! Men en ting har jeg bestemt meg for at nå er det nok!!! Og da snakker jeg ikke om slanking, men å gjemme meg bort!!! Man blir ikke lykkligere å være slank for det vet jeg!!!!Jeg vil også som deg endre kostholdet mitt og bli litt mer aktiv! Men denne sommeren har jeg bestillt meg klær på nettet i farger:O)for ja jeg har blitt tykk og go, men nå gidder jeg ikke å sitte svartkledd i et hjørne og prøve å gjemme meg bort!!!! Vi er alle sammen unike og enestående på hver vår måte både som tykk og tynn!!!Løv fra Linda;O) som også legger deg til på facebook hvis jeg får lov!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online