fredag 3. april 2009

Hvor mye bad taste kan enn person ha ?

Seriøst !!
Jeg har jo det, med tanke på lampene mine og "messingen" min. Og jeg er stolt av det !!Ser at min venn anonym tror at jeg tror at jeg har så stor innflytelse at dere vil kjøpe det jeg har !!
HAAA går det ann å være så dum !! Jeg har på ingen måte oppropt meg selv som interiør virtuos.
Forresten tror jeg alle de flotte damene her har egen smak ! Og veldig sikker på den. Siden vi tross alt blogger om det !!

Men av og til har jeg tenkt " Har jeg dårlig smak ?" og svaret er NEI" Jeg liker den rare smaken min. Og hva er egentlig dårlig smak ??Den er morsom og leken ! Og det vil jeg jo være !!Jeg er sikker på min smak. Jeg følger ikke motene eller gjør jeg det ???
Her vet jeg ikke. Håper selfølgelig at jeg ikke gjør det. Tror at andre kan si det bedre enn meg.Men seriøst skal jeg ha stakene i messinggull eller gjøre noe annet ??
Gaven som jeg har kjøpt til meg selv, som dere kan se i morgen , da jeg blir brrr 36 år. Får dere se i morgen :)
Men folkens dere vet at sølv er på vei ut, og gull er på vei inn!! Personlig tror jeg det vil ta en god stund til at folk begynner å handle gull.Mye pga av shabby chic stilen og fransk landeliv stilen er så inngrodd , og populært bla mange av oss. Det er en stil som er søt, koselig og passer mer her i Norge .
Glamour diva stilen sitter lenger inn hos oss nordmenn, som er vokst opp med janteloven.Jeg leste en gang om at vi nordmenn ligger ti år, JA 10 år etter moten i Europa !! Gjør vi det ? Hva mener dere ??Jeg tror dessverre ikke at mesteparten av oss kommer til å ta helt av med gullfunnene våres :)
På kremmerhuset der bildene er tatt sliter de med å selge disse stakene , lyktene og gullfat. De fikk inn disse tingene i fjor høst og tenkte kanskje at de ville få solgt de til jul. Daglig leder ( ? )husker at en dame kjøpte en ting for å ha på rommet sitt.


Da selger det ikke. Når betjeningen husker den ene kunden. Kremmerhuset her på Stjørdal har masse fint. De er alltid oppdatert i hva som rører seg i interiørfronten.
Og så er betjeningen utrolig hyggelig. Så servicen er på topp. Det er der jeg handler nye interiør artikler.!!
Så kom å sjekk ut butikken selv. Dere så stakene mine på de øverste bildene. De ble kjøpt på loppemarked for noen kr. På kremmerhuset må du betale 249 kr. Spørs om de får selge dem til salgs ??
Jeg tror nok at gammelsølv, og sølvplett holder stand noen år til. Så lenge det finnes bloggere og interiørintresserte som sverger til den mer koselige shabby chicen, enn glamour 80 talls funk.

Mye av grunnen kan være at vi som blogger interiør er damer fra 30 år, og oppover.
Vi husker kanskje messing tiden vår ?? Iallfall jeg dekorerte ivrig med de femarmede messingstakene. Jeg kjøpte mine på Rema1000 for 99 kr, og hadde mange.
Og jeg vil jo si at jeg hadde god smak da. Ha ha !
!Lilla en en farge som har ligget å smugtittet på oss en stund. De første lillategnene var der alt for 4 år siden.
Da vi innreddet butikken hadde vi mye lilla tekstiler og lilla sofa.
Jeg må innrømme at jeg alltid har elsket lilla og rødt. Helt siden jeg var barn. Da pia vår ble døpt hadde hun mer ett lilla bånd enn rosa.. På 30 års dagen min , ble alle bord , blomster og pynt lilla.Vennene mine lo over den rare favoritt fargen min.

Til dere som har vært hjemme hos meg. Dere vet jeg har ett lilla rom fra topp til tå. Elsker gjesterommet mitt. Etter påske skal dere få se det LILLA rommet ja :) Jeg fikk tom en nydelig lilla fløtemugge av Anne.
Alle uthevninger og linker på bloggen min er lilla.
I Europa er det gult som er den stor interiør fargen. Oransj, grønn, også fluoriserende farger.Som er selvlysende farger.
Farge betydning sjekk her

I en annen nettside står det at lilla står for sterk psyke !! Akkurat det jeg har prøv å fortelle psykologen min !!!!

At rød er en annen favoritt farge, byr på problemer. Begge er farge som signalisere makt, krig, stahet og kreativitet!! Hmmmmmm

Til alle mine bloggvenner og andre. Ha en fin kveld. Og enda i 4 timer er jeg 35 !! JUhuu

23 kommentarer:

Ragna sa...

Jeg er glad i messing men må nok innrømme at jeg foretrekker kobber :-) Tror verken det er på vei ut eller inn dessverre... Synes du har masse bra smak jeg Irina! Du har jo en flott interiørhumor kombinert med at du ser hva som skal til for å fremheve det vakre i det meste. Kos deg med de 4 timene dine!

kari - carpe diem sa...

For det første, gratulerer med dagen litt på forhånd. Vi er -73mod begge to, vi...:-)
Lilla er min favoritt farge. All stash i stua har vært lilla i mange år nå. Men nå sier min healer-venninne at all lillaen "drar meg ned", og at jeg må tilføre jord-farger(rød, gul, oransje og lys grønn)for å roe meg litt ned...Det sitter langt inne...
Men i går skiftet jeg iallefall ut mine mørkelilla gardiner med sort trykk på, til hvite hekla gardiner som svigermor har laget. Stua ble så lys at jeg må ha solbriller her inne...men fikk bra sommerfølelse.

Anonym sa...

GRATULERER MED DAGEN I MORGEN.
*****
Det blir ikke mye gull hos meg, ingenting blir det faktisk. Fytti, jeg husker med gru messingen OG gullet på 80-tallet. ALDRI MER. Ikke i mitt hus.

Linda sa...

Synes gull kan være digg jeg!
Men du finner det ikke hos meg.
Ikke nå, men kanskje jeg går for gull om noen månder...hvem vet...
Lilla er en farge jeg alltid har vært glad i, jeg har litt lilla her og der.
Jeg har hvit og lilla panellengder, men i dag har jeg byttet ut de lilla med lyse grønne.
Uvant jeg er egentlig ikke så veldig "grønn".
Men lysere ble det!
De skal få henge en stund.
Grattis med dagen i morgen!
Du er jo bare ungjenta!
Jeg er 37 :O( He he...
Jeg har sendt deg en mail.

Bursdagsklem fra Linda

Mari sa...

man skal ha den smaken man har, uansett om den er moteriktig eller ikke.., man skal da trives i sitt eget hjem, og det gjør man når man velger interiør og farger etter egen smak:-)
nå syns jeg og lilla er en fin farge, men har i mange år ikke kunne fordratt fargen, men nå er det mange lilla innslag her hos meg..,
velg og vær deg selv du i både stil og farger, det er det som gjør DU, det som blir DEG:-)
bare 2 timer igjen nå:-)

Miamor sa...

..god palmehelg til deg også..med farger og messing..du er sprek... ;)
er i bergen nå ja..nydelig vårvær her i dag...

T:o)ve sa...

Jeg må nok si meg enig med deg om at vi nordmenn ikke kommer til å ta helt av med det første når det gjelder gullfargen... Jeg liker mer de kalde fargene, og trives da mest med sølv sammen med dem.
Ellers håper jeg du nyter de nå siste 1 1/2 timene igjen av de 35! Jeg nyter mine 30++ en stund ennå jeg...
God påske!

BROCANTE sa...

Hei og god påske til deg også ! Lykke til med de neste 35 også!

Borte Bra - Hjemme Best sa...

Gratulerer med dagen :)

Flott innlegg, virkelig trivelig å lese :)

:)Anette

Anemone sa...

Mye!! vil nå jeg si til ditt spørsmål. Uansett er det godt vi er forskjellige, tenk å komme inn i etthvert hjem og det er helt likt!! Du så kjedelig det hadde vært, ikke sant??

Men klart må man også respektere at folk har ulik smak, ingen av oss er jo like og synes det er flott jeg.

Ha en fin fin lørdag, med bursdagsfeiring og det hele.
klem herfra.

Villa Kos og Kaos sa...

Gratulerer med dagen!!

Tror nok du selv avgjør best mht lysestakene, det virker som du har en sikker smak!!
Herlig!

Kos deg masse på bursdagen din!
Klem G-C

Sissel sa...

Jeg er også kjempeglad i Kremmerhusbutikken på Stjørdal. Synes de er kjempeflinke til å ta inn nye ting, og dekorere slika t jeg vil kjøpe det de har :)
jeg synes lilla er en kjeeempefin interiørfarge- men det er nok mange som forbinder den med adventstiden før jul.. Jeg vurderer å ha lilla som en fargeklætt i stua mi :)
(og, GRATULERER MED DAGEN!:D)

Adale sa...

Gratulerer med dagen!!!Håper den blir fiin.
vettu jeg syns det er absolutt stiligst hos de som er trygge på sin smak.- og som har sin egen stil.Har man mye penger kan man alltid få til katalogsider.Null problem det, men å få til en stil som representerer seg selv litt,det er inspirerende.Jeg er så glad i tingene mine at de vil være med meg -ispedd litt fra de ulike sesongene og trendene.Er jo glad i shopping også jeg da;)å påvirket blir man jo. En riktig god dag ønskes deg og dine!klem

irina /Alex sa...

Mye til hva ??
Takk for koslig sms .

Den satte jeg pris på :)
Klem

LoneK sa...

Gratulerer med dagen

Dette med interiør mener jeg må være opp til hver enkelt om man vil følge trender, herme andre eller ha halt sin egen stil,selv om mange her inne har mye likt så har vi alle alikevell vår egen lille vri på det hele som er helt vår.

Ha en fortsatt flott lørdag.
klæm

My home is my Castle - by Kari sa...

Nå er det over midnatt så nå har du bursdag;)
Gratulerer masse med dagen :)))))
Håper du får en flott dag...

Herlig innlegg..

Klem,Kari

Victoria sa...

Gratulerer så masse med dagen som var! :) og god påske!

PS: jeg syns du har en utrolig bra smak! :) jeg mener at når en person er så sikker på smaken sin og hva man liker, så har man bra smak uannsett! ;) og jeg syns alt det du gjør med hjemmet ditt og interiøret ditt er spennende og dritkult! :)

kos deg masse i påsken, venn! :)

Malla sa...

Kjære Irina! Gratulerer med vel overstått 36 års dag! Håper du hadde en fin dag. Med eller uten gull og glitter ;0)

Her i huset er det lilla til advent og gull til jul. Kunne godt tenkt meg et lilla rom selv. En egen lilla hule for rekreasjon.

Her i huset har det enda ikke ordnet seg med PC til mor så blogging blir det lite av. Ellers går dagene fort. Lillefrøken er i en sånn alder at det er lite man får gjort de timene hun er våken.

Ønsker deg og dine en strålende fin påske!

Klem Guri

Kine sa...

Ja alt kommer vel tilbake i motebildet,være seg interiør eller klær;) Men ikke dermed sagt at jeg kommer til å hamstre GOILL *Lol* Du har DIN smak,og du klarer å lage utrolig mye stasj utav "rammel" synes nå jeg hehe!!!Er litt sånn småpysete(eller pusete?) av meg,holder meg til hvitt eller sølv:/ Med litt innslag av farger innimellom!God påske Irina!!!*klæm*

Kine sa...

Ps: grattis med dagen som har vært!!!

Laila sa...

JEG elsker gull, glitter og glamour! Men det har jeg gjort lenge da, og det er ikke fordi jeg er framsynt nok til å se at det kommer "på moten igjen", det er rett og slett fordi jeg liker det. På en måte er det flott at det nå kommer ting jeg liker i butikkene, men på den annen side, betyr det at om noen få år, er jeg helt ut. Ikke slik osm nå, at jeg bare har en annen smak, og går for det jeg liker, men på en måte blir jeg da akterutseilt, alle "har hatt" gull, og gått vekk ifra det igjen, gått videre. Men jeg tror jeg kommer til å holde på min stil likevel. Nettopp fordi jeg ikke velger utifra hva som er in og ut. Liker å skille meg ut, men ser jo at det begynner å komme masse klassisk og gull i butikkene. Og er det noe jeg ikke vil, så er det å være lik alle andre. Rotete kommentar, men slik er nå jeg, tenker en tanke og roter meg helt vekk... Fikk beskjed av Sol om å skrive en mail til deg, og jeg er lei for at jeg ikke har kommet så langt, men jeg er nå her og lusker. Sender deg snart en "oppdatering". Snakkes.
Klem fra Laila

Ingunn sa...

Hei. Jeg husker jeg hadde en gull-periode. Gull og rødt og gjerne litt gult likte jeg. Særlig til jul. Tror sikker jeg har bilder av det, men vil ikke ødelegge bloggen min med de.

Så fikk jeg hvitt og mer sølvperiode.

Tror ikke gull og Norge tar av nå nei. I alle fall ikke på blogger. Ha en fin kveld.

Klem ingunn

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online