tirsdag 15. januar 2008

Rot i skapet /hodet.....går visst for det samme....Nå ser dere at jeg også har beholdt noe hvitt fra min hvite fortid. Men hodet jobber på spreng for å finne ut hva jeg skulle ha gjordt;)Her er alle fremdeles småsyke. Jeg er nok den som har holdt meg friskest.....men kjenner at det tar på å være omringet av "svake mennesker" :)Dette er bilder fra spisestuen vår. Som dere ser ,trengs det en opprydding i skapet. Men jeg lever med dette mottoet her hjemme "Ute av øye ,ut av sinn "Til min mors store irritasjon. Og ja, selfølgelig har jeg dårlig samvittighet....jeg har konstant det...for at det ikke er ryddig nok,for at jeg ikke er så flink til å gå tur med barna, for at jeg ikke ringer venner ofte nok, for at jeg ikke er verdens beste mor osv. Hvorfor ?? Jeg tror det kommer fra barndommen...at vi alltid føler at vi ikke gjorde det bra nok. At X fikk bedre karakter,at lillesøster måtte ha vært snillere siden hun ikke fikk så mye kjeft osv .Vi sammenlignes med alle !! Vi er ikke tynn nok,pene nok snill nok osv.Jeg tar meg selv i å sammenligne barna mine med andre. Prøver å ikke å fremheve en sportsflink framfor Frederick. Han har jo andre egenskaper ...flotte ..som ikke andre har !!. !. Vi må få fram det ulike...det som gjør oss unike !! Vi må fremheve det som er bra med barna vår....hver dag !!Vi må bygge selvtillit. Slik at de blir selvsikkre,trygge voksenpersoner.

Jeg sier det til dem hver dag. At ikke noe de gjør, kan bli så galt at jeg vil slutte å elske dem , eller å støtte dem. Min støtte har de uansett . Kanskje jeg ikke liker hva de har gjordt, men min støtte har de . Jeg brukte å være verdens beste mor en gang.....en gang før de poppet ut. Jeg visste jo hvordan jeg skulle oppdra dem. Men så kom de...og alle var de frekke nok, til å ikke komme med bruksanvisning :)Vi prøver vårt beste...og vet dere ?Egentelig har vi lykktest ganske bra. De er empatiske,hjelpsomme,snille,morsomme....ok , de er kanskje ikke de som sitter penest/roligst rundt bordet. Neisann !!men det posetive er at de spiser allt og klager ikke på maten.

Ja vi må alltid se det positive. ...Hmmm... allt dette bare pga av rot i skapet.

Tror nesten at denne dama har rot i hodet sitt ;)
8 kommentarer:

elin1976 sa...

Er det ikke flott av vi er så forskjellige alle sammen. Det ville blitt fryktelig kjedelig hvis alle skulle bli ingenører eller sykepleiere. Her i huset er flertalle kreative og mannen er litt mer sånn almenefag er ufattelig morsomt. Verken jeg eller prinsessa var strålende på skolen. Men der er jeg bevisst på at lærerne får jammen dra opp elever som har andre kvaliteter enn matte, norsk og engelsk. Hva med kreativitet. Hadde jeg eid en butikk eller en eller annen form for bedrift hadde jeg ansatt den praktikeren isteden for den som hadde 6 i alle fag. Ser det mer og mer at det er like så viktig å skåre på det sosiale planet som det faglige.
Her er jeg streng på foreldremøtene. he he
Når læreren sier at hun ligger på middels sier jeg ok. Så flott!!! Alle kan ikke ha samme yrke som du. (så ler jeg liksom bare slik at hun skal tro at jeg tuller men jeg gjør ikke det ha ha ha ha ha)
Ha en fin dag. Liker innleggende dine.

Karoline sa...

flott innlegg, og sanne ord. vi elsker de uansett. jeg sliter også med at jeg ikke leser og leker nok med dem...får jo aldri denen tiden tilbake. men vi lever i et travelt samfunn, et samfunn det kanskje er spsielt viktig å ta vare på kjærligheten, er den i bunn er igrunnen det meste i boks. og da kan vi kanskje slutte å bekymre oss for at vi ikke er bra nok. vi er vel det.
likte selvsagt det hvite bodet, vi er jo så glad i det hvite, men synes ellers også du har veldig mye tøft!!!!!
ha en strålende dag med dine kjære. kommer igjen, jeg:)
karoline

elin1976 sa...

Hei og god morgen.
Kan vi komme tilbake til det du spurte om på bloggen? Jeg sitter litt på vent på masse stogg og planene er mange. Akkurat for øyeblikkket har ejg kun stoff nok til to av disse veskene som di så. Hvis du ser lenger nedover bloggen min så ser du planen for denne Dear Agnes. Hvis du fortsatt liker ideen så mailer du meg en mail Adressen står på siden min. Ha en flott dag:O)

Maria sa...

Rod i hovedet, eller rod i skabet - det er samme det ! Ingen af os er super-, -mor, -kone, -elsker, -veninde, eller -arbejdskraft hele tiden. Men vi prøver vort bedste, og yder det vi kan på alle fronter. Det er menneskelig at fejle, og beundringsværdigt når man indrømmer sine mangler.
Uanset - ingen gider en superwoman, der er alt for meget at leve op til ;)

Du har derimod en super blogg, en super indretning, og jeg er sikker på at du er en super mamma også !

Klem Maria / Frøken Fryd.

Ps: jeg har lagt dig til listen i min blogg, håber det er ok !?

NinaS sa...

Å, så fint du skriver!!!
Flotte bilder, og en meget spennende butikk! (flere bilder, takk!)
Kommer snart på besøk, må bare kvitte meg med noen "brev" med en masse tall på først! (!)
Har både venner og familie i distriktet ditt, i tillegg til at min datter på 9 er annenhver helg hos far på Inderøya. Noe som medfører litt kjøring innover til byen for meg. Han blir ikke lei seg om han slipper å kjøre lenger enn til Stjørdalen!
Du får legge ut nærmere adresse til butikken, om jeg ikke har oversett den!
Eller er jeg enig i mye av det du skriver om, og har i kjelleren en stue i minimalistisk stil med mye svart, kontra vegger i en rar men merkelig kontrast! (ikke lagt ut bilde av denne hemmelighetene enda! ;) )
Ønsker deg en fin og FRISK dag!

Living White sa...

Heisann du:) Jeg er enig med deg i det du skriver om at man må sette sitt eget personlige preg på ting istede for å gå etter ting som liksom skal være korrekte. Flott av man har forskjellige stiler og at det ikke blir kjedelig å besøke bloggene til folk, dra hjem til folk og alle har det klin likt.
Jeg syns du hadde det kjempe fint utfra bildene du til nå har lagt ut:) Gleder meg til å følge med på bloggen din, du må legge ut masse bilder:)

trønderjenta sa...

Kjempe fin spisestue:)

Anonym sa...

Hei! Så morsomt å se en ny blogg med litt andre ting! Ønsker deg lykke til!
Her er litt inspirasjon: www.decor8.blogspot.com Masse inspirasjon, og en haug med linker så du kan være opptatt i denne verdenen i ukesvis...
anki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online