søndag 13. januar 2008

Mye om meg .

Her er ett bilde av min stue. Den var sånn før jul ,nå er den selfølgelig annderledes. Skal se om jeg finner ett nytt bilde. Dette er min første dag på" bloglandia" Jeg gleder meg:) Selv om jeg samtidlig tenker mye på det å blogge. Hva er det for ? Hvorfor gjør vi det egentelig.? Er det reality mentalitet....Da passer jeg inn,,har aldri likt å se på det. Men vært med på ...det har jeg :)Selv unnskylder jeg meg med at jeg liker å se på interiør. Det er hobbyn min. Men jeg er nok mer komplekst enn som så. Som vi alle er, heldigvis. Jeg er også noens datter,søster,kone og mor. Og som mange, er det å balansere disse rollenen som tar størst tid og utfordring ;)Her vil jeg skrive om min hverdag, samtidig som jeg kommer til å se på det som min frisone. En plass jeg kan være meg....skrive mine tanker,drømmer og kanskje hvordan litt motgang gjode oss sterkere. I ett annet innlegg vil jeg skrive om hvordan verdens beste gutt gjorde meg til en bedre person.Den gutten var ti år gammel da han fikk kreft....den gutten er min nå 13 år gammle sønn. Og han er min helt og forbilde......

8 kommentarer:

GundaM sa...

Heia!
Så trivelig å komme hit til deg da ;)
Vet du, ble så innmari inspirert av kjøkkenet ditt. Fikk sååå lyst til å legge tapet på kjøkkenet mitt jeg og...Får se, får starte med kjøleskapet ;)

GundaM sa...

Ps. Du har mail og!

Anemone sa...

Trivelig at du hiver deg på blogge bølgen da, helt topp med noen nyankomlinger vet du :-)

Og du driver med nye møbler... og GundaM med gamle.... Ikke rart dere er en god match.

Klem fra en "noen hull" lenger sør.
Ha en fin fin dag.

Karna sa...

Velkommen til bloggverden, gleder meg til å følge med!

liven sa...

Hei:) Velkommen i bloggverden!! Er ganske ny her jeg også men er blitt temmelig hekta!!
Blir spennende å følge med:)

Torill sa...

Gratulerer med ny blogg:) Og helt enig med deg! Bra at ikke alle har helt hvit stil:) I bloggeverden er det plass til alle, uansett hvordan stua vår ser ut:)

Eva sa...

Utfra det jeg har sett her inne, så bare digger jeg stilen din! Og så fin lenestol du har, den er helt lik min :)

Himmelblaa sa...

Så kult et hus du har! Du tørr virkelig å trø til med kontraster og iøynefallende detaljer. Jeg vil se mer!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online