mandag 14. januar 2008

Oppglødd og kvalme

I natt har det vært lite søvn her i huset....av forkjellige grunner.Jeg var opp til langt på natt og blogget. Var min første dag med blogg og allt i går. Fikk hjelp av min gode venn Gundam.Min kjære lurte på om jeg ikke skulle i seng.....men jeg var så inponert over meg selv. At JEG fikk til å jobbe bak dataen !!Det er ikke mye jeg er redd, eller ikke tar som en utfordring her i livet. Men av grunner jeg selv ikke vet så er...nei rettelse var jeg redd for data. Jeg hadde nærmest en patalogisk frykt til å trykke på en data. Helt sykt.....men dessverre sant.
denne frykten er no nesten overvunnet.
Helt yr i hodet av intrykk, og ideer om min nye blogg . Gikk jeg til sengs ...uten å kunne sove. Tankene raste rundt....om alle bloggene jeg hadde vært innom å så vidre... Når jeg endelig falt i søvn begynnte Elena på 7 år å kaste opp...ikke akkurat lite heller, men så ...øøøhh er det virkelig en ting til jeg frykter og det er SPY !!Jeg begynner også å kaste opp...helt sant. En gang tenkte jeg å bli sykepleier. Men så jobbet jeg på et sykehjem. Og hver gang en pasient spydde måtte jeg stå der og vise omtanke og med ett spybekken til pasienten. Det som ikke var fullt så morsomt var at jeg spydde enda mer oppi min egen spybekken.......Det ble med den sykepleier karrieren :)
Så det er faktisk mannen i huset som tørker spy. Men han sover så tungt at han hører ikke når datterern spyr.....Men det gjorde altså jeg......og det var i hele natt..og da måtte jeg slå til han så han kunne hoppe opp å trøste og tørke.
Jeg prøvde virkelig en gang...men det ennte med at jeg tok fra henne bøtta og spydde enda mer .

Heldigvis hadde jeg en etterlengtet fridag. Og jeg har sagt det på en pen måte at i dag må hun prøve å holde tilbake oppkast til pappa kommer hjem.....Jeg krysser fingrene.....
Enn så lenge har det gått bra. Hun ligger på sofaen og ser tv og jeg sitter her på kjøkkenet mitt og blogger. Her ser dere den kombinasjonen jeg elsker. Antikk bord og nye ghost stoler fra Phillippe Starck. Skal opp med Ge lampen til KARTELL snart.....venter bare på mannen i huset...men med han ,tar alt slike ting lang tid :)

Må innrømme at jeg ikke kjenner meg så frisk lenger....eller er det bare mangel på søvn som gjør meg småkvalm ?

9 kommentarer:

9na sa...

Hei hei og velkommen til Bloglandia!!! Hyggelig å ha deg her. Skal legge deg til linkelisten min så besøker jeg deg før du aner det! Hold igjen, ikke bli kvalm...! God bedring til den syke..

liven sa...

Hei igjen:) Fant deg inne på kommentarene hos Emmeline:)
Nå må du ikke bli syk:(

Mor Grethe sa...

Velkommen som ny blogger. Du er vel stadig innom siden din og sjekker om det har kommet noen kommentarer..... det er en sånn barnslig glede. Men samtidig tar dette tid, men balansen finner du etterhvert. For meg er blogging så positivt, for her er det en positivitet og en kreativitet som jeg har stort utbytte av.

Når det gjelder din natt, så har også jeg hatt en slik natt med min sjuåring. Er småkvalm jeg også....usj. Vi får krysse fingrene.

Kommer innom deg. Når det gjelder interiør, håndarbeid og hage, så finner du masse forskjellig her inne.... det liker jeg. Fasinerende at vi er så forskjellige.... og jeg har min stil, grethe-stilen som min venninne kaller det.

Kos deg som blogger, slapp av innimellom, dette skal være lystbetont. Jeg kommer på besøk igjen:-)

Emmeline sa...

Jepp jeg må jo bare få ønske deg velkommen jeg også, kjekt med nye bloggere:)
Ser at du har litt sånn småskrekk for data, det kvitter du deg raskt med når du blir blogger...hehehe!
Det var litt av en natt du hadde hatt, håper du er på bedringens vei eller har fått hvilt litt på morgenen i dag. Innleggene dine er jo spennende; det ser ut som om du har en litt annen stil enn de fleste bloggerne som allerede er på nett, og det er alltid gøy. Gleder meg til å stikke innom her og titte igjen. Den lampen din i plexiglass er knallstilig--har sett sånne før men har ikke selv. Veldig fin syns jeg og den går jo til det meste! Jeg kommer nok tilbake for å følge bloggen din videre:)

elin1976 sa...

Hei på deg.
Gratulerer med ny blogg. Velkommen til blogglandia.
Vi er nok generelt litt mer opptatt av interiør enn andre, vi som har disse interiørbloggene. Fant deg hos Marit(venninne av meg) Gleder meg til å følge med på bloggen din videre....å ja det finnes ufattelig mange flotte blogger der ute. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

Anemone sa...

Huff da.
Dette hørtes ikke særlig hyggelig ut, håper det har gått bedre med dere begge utover dagen :-)

HildeS. sa...

Hei hei, og velkommen som ny bloggar.
Eg kjenner meg igjen i data redselen, men den er ikkje så utprega lenger,hehe.
Lykke til videre, og eg gler meg til fleire innlegg fra deg:)

Karoline sa...

velkommen til bloggverden.
gleder meg til å følge deg videre.
har visst ganske liket syn på oppkast, selv har jeg alltid fått litt panikk av sånt, dog blitt noe mer vant etter to små barn i huset, men HATER det. håper du ikke er smittet. vaks godt hendene, det er visst alfa o mega!
stilen med gammelt bord og de stolene er helt min smak. vurdererte de sterkt, mne fikk plutseli gratisk noen gamle skolestoler vi pusset opp.
skjønner gutten er helten!!! vet litt om det der, tøffe saker, det tar vi kanskje en nen gang;)
klem fra Karoline

Laila sa...

Hei og velkommen til bloggeland!
Tusen takk for kommentaren inne hos meg. Jeg må si jeg kjenner meg hjemme hos deg. Av to tapeter du har vist til nå, har jeg begge. I andre farger da, men likevel. Stilig i svart den fra O&L!
Jeg er imponert over den lille sønnen din og kampen hans, og håper det går bra med ham! Håper du ikke får den syken som ungen hadde, det værste jeg vet er å spy, usjameg! Kjenner meg så godt igjen i det du skriver, jeg klarer heller ikke sånt. Helvdigvis får ungene mine fnatt av å spy på gulv, og senger, så til dags dato har de alltid klart å komme seg til do eller bøtte. Og de er 15 og 10 så jeg har vært heldig. Ha en flott tirsdagskveld med blogging. Kom gjerne innom igjen på bloggen min, jeg kommer helt sikkert tilbake til din.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online