onsdag 16. januar 2008

Down memory lane

Jeg trives veldig bra her på Stjørdal. Det er faktisk to år siden vi flyttet her. Var egentelig litt i tvil da vi gjorde det.Siden Frederick var syk. Men jeg jobbet døgnet rundt på en resturant jeg og tre andre hadde åpnet. Men vi stortrives......Stjørdal er en utrolig liten koslig by.
Vi kjøpte en stor villa i sentrum. Ikke ett minutt å gå på jobb engang :) Men kjøper du i sentrum får du ikke så stor tomt. Dette huset er fra 1901 og vi har pusset opp masse....men mere gjennstår.....

Av og til ....heldigvis ikke så ofte tenker jeg. " Hvorfor flyttet vi fra ett nytt arkitekttegnet hus med ca to mål, til ett gammelt hus med en hage på knappt ett halvt mål !!
Kanskje fordi jeg elsker å pusse opp ;) Dette er 5 år siden....lenge siden... Bildene har jeg malt selv :)Det røde er av barna....Er ikke noen kunstner men liker å pusle .....

Det er litt rart å tenke på hvor mange stiler jeg har hatt. Jeg var 21 da vi byggde det. Det var drømmehuset da.....men i en annen epoke. No er det noen andres drømmehus. Og mitt drømmehus ?I dag er det min store villa .... i morgen..Nei det er nok der barna mine er, hvor de leker og roter....Der jeg blir lei av dem....og der jeg ikke kan være foruten dem :)


Takk for en overveldende respons på en ny blogg.Utrolig mange hyggelige mennesker her:)19 kommentarer:

Trønderpia sa...

Hei!

Er en fryd for øyet å se i bloggen din, du har et aldeles nydelig hjem, og tydelig sans for detaljer/den berømte prikken over i`en.
Også skriver du veldig bra, koser meg med å lese dine kommentarer og funderinger over livet.
Ha en fortsatt fin kveld på Schørdaln.

Kine sa...

Hei! Nå har jeg snoket gjennom hele bloggen din og det eneste jeg kan si er WOW!Butikken din må jeg vel besøke en gang!!Nyyyyyydelig hjem har du iallefall!Ha en fortsatt god kveld:)

HildeS. sa...

Hei hei, så koseleg å få kikke inn i heimen din. Du skriv om at smaken forandrar seg med åra, og det er eg einig med deg i. Eg er at eg likar heilt andre ting enn eg gjorde for 10 år tilbake. Me blir påverka av stilartane rundt oss, men mykje er nok at ein vert eldre og modnast, og dermed forandrar det ein likar også.
Ha ein fin kveld:)

elin1976 sa...

Flotte bilder. Maler du?!? Utrolig flott.
Synes det virker som du har en flott stil jeg. Her har jeg faktisk alltid likt loppis, gamle møbler, rosa skyer og litt sånn New England stil. Helt siden jeg så bilder i en bok da jeg var sånn i 13 års alderen. Da var det å få mamma og pappa til å pusse opp rommet i en slik stil.
Nå de siste årene har jeg på en måte fått samlet samordnet stilen min. Vi bor i et selvbygget hus som vi flytta inni i 1998. Her trives vi veldig godt. Den eneste grunnen til å flytte må være hvis vi finner en gådr med en gammel låve som jeg kan holde på med mitt, prinsessa kan ha hester og mannen kan har sitt snekkerverksted eller vi får fatt i en gammel villa i min hjemby på sørlandet.
Ikke ellers!

Marie sa...

Så vakre bilete frå heimen din! Sant som du seier smaken kan endra seg mykje gjennom åra!
Det viktigaste er å ha dei ein er glad i rundt seg.

Bloggen din er så flott! KLEM :)

Kine sa...

Heihei:)Nope,ikke Stjørdal nei,men deilige Byneset!Er en plass som heter Husby her også hihi..Samt på Saupstad,så man kan jo godt bli litt forvirret..

christinasinteriør sa...

Hei og velkommen til bloggverden! Her får du mye nyttige tips og meget gode venner! Kjempe fin blogg og denne butikken din se spennende ut!!Og fint hus og stil du har! Kommer innom deg igjen ja!! Ha en fin dag!

Anniche sa...

Hei Alex

Så spennede side....jeg elsker stilen din! Elsker selv å mikse slik du gjør :) Jeg kunne ALDRI ha kjørt en stil ....har alt for mye som jeg er glad i til det ....og stadig nye ideer ...!!
Jeg maler også endel , men kunne heller aldri levd uten vår kunst i vårt hjem kun for å kjøre en stil!!

Gleder meg veldig til å følge bloggen din , huset og butikken.

Klem A

christinasinteriør sa...

Hei igjen! Hvis du ser under leverandører så ligger linken under der. Der ligger også e mail adressen! Masse koselige ting og tang på jeanne d`arc living! farang?? Ugh det er det værste jeg vet! Har hatt det i romjulen her da! God bedring!!

christinasinteriør sa...

Hei! Selger vel mest House doctor. Men covent garden og lisbeth dahl også. Krasilnikoff,jeanne d`arc living og green gate er helt ny! Spennende! Skal du til lillestrøm? Skal ikke til Danmark pga at min man er off-shore akkurat da:( men de fleste levr. er i lillestrøm!:) (PS:sia er jeg ikke 100% fornøyd med pga leveringen deres! )

Evami sa...

Hei!

Kan bare si at du har det skrevne ord i din hånd:)
Du har det like spennende hjemme som på butikken...
Koser meg med å lese bloggen din,like ineressant som mailene du sender ut,ikke slutt med dem fordi da!!!!!!!

Ha en fortreffelig dag:)

christinasinteriør sa...

Hei! Jeg har drevet siden oktober bare! Veldig frisk i denne bransjen! Jeg er utdannet frisør og så skadet jeg ryggen ,gikk interiørkonsulent skolen etter det. Jobbet 7 år på Benetton barn imens utdanningen og 3 barn!! Sia ja de ødelegger for seg selv altså! Kjedelig! For de har masse fint! Kjedelig med HD og Ld da! Krasilnikoff da? De har masse fint til en fin penge! Chic antique også! Anniche som har vært her hos deg har masse råd-hun er min hjelper;0) God bedring!

GundaM sa...

Wow,her går det unna du. Flott Irina!

Formen er bedre, skapet du sikla etter er solgt men har lagt ut nye ting i Containerbloggen nå;0)

http://www.containergirl.blogspot.com

Og så må du si det nyyydelige bordet på ditt herlige kjøkken kommer fra sjappa mi ;)

Maria sa...

Hej Alex :)

Tak for din besked i min blog. Det er så dejligt når nogen kommenterer :)

Og her var jo endnu en omgang med stemningsbilleder - flot at kigge med på.

Ang dit spørgsmål til mig... Jeg kender ikke selv Herning, men kan forsøge at finde ud af om der er nogen gode brugtbutikker. Det eneste jeg kender til deroppe, er ikke brugt, men alligevel meget inspirerende hvis du også holder af at sy. Det er en stofhal, med masse lækre og spændende tekstiler. De har en web.addresse www.stofogstil.dk. Selve butikken har meget mere. Et besøg værd når du alligevel kommer på de kanter :)

Ha en god kveld

Klem Maria

Cathrine sa...

Heisann! staak en tur innom for å legge igjen litt spor :-) Fin blogg du har,og et nydelig hus. stjørdal er jo en fin liten plass,så er det jo heller ikke så langt unna Trondheim. Ha en fin kveld.
Klem C

Cathrine sa...

Takk tilbake... jeg fant din bloggen liggende inne hos christinainteriør.Noen ganger bruker jeg og gå over andre sine blogg favoritter:-) Og da treffer jeg jo på masse korselige folk. utrolig kjekt med denne bloggverden,er jo nesten som en stor "familie".Skal bli artig å følge med deg videre.
klem
Nb.håper det går greit et jeg la deg til på min bloggliste..

Oleiv Lene sa...

Heisann!
Ja her var det mye fint og inspirerende:)Så godt å se blandingen av forskjellige stilarter som harmonerer, her er du skikkelig flink!
Har du en jeger i huset eller er det bare av egeninteresse du henger opp jaktrofeer? Jeg har en ivrig jeger, men nekter å henge opp noe i det "offentlige" rom (ennå...!) Jeg lurte på om du har malt spisestua di, eller om den var hvit i utgangspunktet? Har selv arva en gammel spisestue i jügendstil som opprinnelig var i eik, men etter krigen ble den malt med noe kanonmaling i en svart/brun farge som det er umulig å fjerne...Har store planer om å fikse og male den i en lys/hvit farge. Slik den står nå stjeler den lyset i hele rommet;)
Jeg er også ny her i bloggverden, og synes dette er kjempespennende og ikke minst inspirerende. Ha en fin kveld:)

Anniche sa...

Hei du !

Jepp , drar til Herning ...ikke så mye å hente i Norge ;O)
Har sittet med Formland katalogen og kryssa ut i kveld....Oups, kan bli dyrt !!!

Formen er bedre håper jeg -.
Du får gi meg et vink om du skal ned da, såtyar vi en carlsberg :O)

God bedring!!

Karoline sa...

kjempegøy med bloggen din. ser ut som dere har det utrolig flott!!!!
god bedring. blogges;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online