mandag 4. november 2013

Velkommen
 På søndag den 10 november kl 12- 16 skal vi holde novembermarked igjen. De andre markedene har vært stor suksess med mange mennesker innom.
Sjekk arrangementet HER og del gjerne med dere venner på fb :)                                    

Så om dere liker familedager der barnet på 1 år koser seg like mye som oldemor er dette et arrangement dere bør besøke. Husk at Stjørdal ligger kun 30 min fra Trondheim sentrum. Sjekk hjemmesiden til Route 26 og de forskjellige gårdene. Alle er med utenom nr 6 og 7 denne gangen.PÅ ERSGARD der jeg har låven skal vi fylle det gamle gårdtunet med markedsboder.Storstuggu fra 1700 tallet blir forvandlet til verdens kosligeste cafe med hjemmelaget mat. Og vi har maaaange som kommer for å selge brukt, redesign,handverk, matvarer, vintage, klesbutikken STORY kommer også og generelt god gammeldags svenske loppiser. Jeg kommer til å skrive mer om det i morgen eller onsdag :) Viser litt bilder også.Dette jordet brukes som parkeringsplass på ERSGARD og det blir fyllt opp :)Dyrekos, musikk, mini kunst utstilling og markedsboder fyller gården. For å ikke snakke om ALL OF IRINA på LÅVEN. Vi har fått inn masse fin julepynt fra bla Blomingville, HUBSH og også vintage :)


På fantasigården er det hopp i høyet, klatrevegg, dyrekos mm.


Hjemme hos Oddrun har hun åpne stabburet sitt der hun har et artilleri med sine flotte bilder, strikkevarer og salg av garn.


Hos Solvår og hennes hjemmebakeri EIDUM GÅRDSBAKERI får du kjøpt DEILIG bakverk :)


Nydelige designerkjole får du til halvpris hos Mailiss ( Maitov ) denne søndagen. Gå inn på hjemmesiden til route 26 som er www.route26.no  eller trykk HER. Der kan du se flere bilder og hjemmesidene til hver enkel bedrift.

Håper å se dere :)

Jeg gleder meg veeeeeeldig mye, det er et fantastisk adralinkick :)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online