onsdag 20. november 2013

Wow beina er her snart :)


Heisann all søte :)


I dag fikk vi den glade nyheten at sofabord wowbeina er her. Så i neste uke håper vi å sende ut bein til de som har bestilt.
Mer info finner du øverste sideinnlegget på bloggen. Forandringen er at de tynne koster 2100 og de tykke 2400. De har dessverre blitt dyrere å produsere.Jeg har designet disse beina inspirert av spisebordet vårt som vi kjøpte da vi var i Bali for 14 år siden. Hjemme hos oss heter det ikke spisebord, men Balibordet. Se HER
Det er det eneste møbelet som kommer til å gå i arv :)Disse beina kommer ikke før i slutten av desember. Satser på før jul. Du kan lage deg et fantastisk unikt spisebord. Jeg har tegnet disse i en klassisk interiørstil slik at man ikke blir lei og passe inn overalt. Tenk deg å lage et kjempelangt bord med disse beina. De tåler mange kilo så her kan man endelig få det lange bordet man har ønsket seg.

På dette bildet ser dere wowbeina også brukt på en sofa. Så om du har en gammel sjeslong, sofa, skjenk eller stol, så lag ditt eget UNIKE møbel.Gamle gulvbord, uteplanker, dører eller kjøpe flotte bordplater på feks Home and Cottage se HER Uansett et bord naboen ikke har.

 Tror høyden er ca 70 cm.Vanlig bordhøyde og den tykkeste delen er enten 9 eller 12 cm. Nærmere info kommer snart.
Prisen er også usikkert. Tror det blir ca 4500 Må sjekke totalkostnad :)

Jeg har KUN bestillt 10 stk for å se hvordan de går. Ett sett skal jeg ha selv, ett sett blir til utstillingsbord på låven og to sett er allerede bestillt. Det betyr at det er kun 6 sett igjen.
Så her må du tenke fort.

Om du har bestillt WoW bein til sofabord send meg mail IGJEN. Har begynt å sende til dere, men for å være på den sikre siden er det lurt. Om du vil bestiller WoW bein  eller lurer på noe, send meg også en mail.

                                                            allofirina@gmail.com

Kommer en del og lik konkuranse på fb siden så følg med :) HER

Husk at vi holder åpent på låven søndag kl 12-14. Neste søndag stengt, men da har vi åpent på lørdag :)
sjekk kart HER

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online