lørdag 26. januar 2013

Get ready to get STARSTRUCKEDDa har auksjonen på Klett med TV3 vært og det var en laaaaaang dag, men morsom ! Ble kjent med mange herlige mennesker :)

Jeg har blogget i 5 år og dere har aldri sett Demolitionmannen, men her er vi altså.


Noen som vet av trøndergruppa TNT ? De var også der. Her er jeg med gitarist  Ronni Le Tekrø. Nå er jeg så sløv at jeg ikke gjenkjenner kjendiser. Jeg går mest i min egen verden....ja jeg er så opp i hodet fornøyd av å være kjendis. Så klemmer beundrere i hytt og pine ! Det er slitsomt, men morsom å være berømt kjendisinteriørdame !! kremt*

Uansett, det kom en langhåret fyr bort til meg å spurte på pretensiøst engelsk " Can i take a picture of you and Ronni? "
Jeg ble litt paff, jeg visste ikke hvem Ronni var. Etterpå spurte han om jeg ville ha bildet. Jeg kunne ikke likegodt si nei. Og dermed spurte han om telefonnummeret mitt for å sende det til meg. Så da fikk jeg bilde av meg og Ronni. Som visstnok er en norges flinkeste gitarist. Håper ikke han er en stocker ... han har tross alt nr mitt...


Siden jeg ikke hadde hørt så mye om TNT. Spurte vokalisten meg hvor jeg hadde vært i min ungdom Oppi Soknedal svarte jeg. Så fortet jeg meg å si at jeg hørte på Jørn Hoel og ikke var en rocke jente. Men jeg har faktisk hørt " Ten tousend lovers" bare så det er sagt.

Ravi var litt sånn....hmmm liten.... og hyggelig fyr, men distansert og ikke spesiell blid.
Ellers så ble jeg kjent med mange flotte herlige mennesker. WIIIII heldige meg.


Bilde at meg og vokalisten i TNT. Han som tar bilder og sender dem tilbake. Jeg skjønner at han ble litt STARSTRUCK av å møte all of Irina, MEN det går an å ikke miste besinnelsen bare fordi man møte meg !!
Husk det folkens. Jeg er bare en helt vanlig jente fra Soknedal/ Colombia. Og alle får klemmer.
De største stjernene jeg ble kjent med må være disse flotte herlige damene med Bruktbutikken Brukt & Brukbart på Frosta. Sjekk Facebookgruppa deres HER.
Fantastiske herlige damer med ektemenn som både kjørt meg, hjalp meg å bære og kjøre. Og så hyggelig !! Vi lo oss gjennom hele dagen.

Besøk dem på Frosta !

Og så siden jeg er STARSTRUCKED av meg selv. Så meg nemlig mange ganger i speilet i dag ! MÅ det når man skal være med på TV. Og siden jeg nå er veeeeldig sliten og begynner å bli syk så holder jeg hviledagen hellig i morgen. Jeg holder stengt i morgen 27 januar og faktisk også neste søndag
 ( 3 februar ) Da skal jeg være barnevakt til min lille niese.

Er det noe dere lurer på eller har lyst å komme innom butikken en annen dag så send meg mail på allofirina@gmail.com eller ring/ send txt på 47 65 51 31

Skal prøve å legge ut butikkbilder ol på fb siden vår HER.

HA en herlig, herlig deilig, perfekt helg :)

1 kommentar:

Trine sa...

Ser ut som en kanon dag <3 god bedring! Masse klæmma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online