tirsdag 15. januar 2013

Nyheter og S A L G :)
Nå har jeg fått mange mailer på at jeg har tatt altfor lite bilder av butikken før jul. Og det stemmer, jeg skal t.o.m innrømme at jeg ikke har fått til å svare på alle mailer og undersøkt alt. Jeg ble rett og slett litt sliten og lei. Men nytt år og nye muligheter !! Og om dere ikke får mail tilbake, send meg flere. Av og til ser jeg de når jeg er ute på iphonen min å så når skal jeg svare tilbake så er det glemt.


Vi har begynt å få nyheter i butikken . Og det er jo fun. Masse masse fint kommer inn.Disse lyspærevasene finnes i to str. Og er kjempedekorativ bordpynt med en rose oppi feks ?


Ugler er fortsatt veldig kult, og disse putene er (k) uuuug(l) . Grå peace puter med paljetter. Eneste paljettputene vi har igjen :)Denne gamle kassa har blitt et kult bord, med hjul under. FAKTISK så kunne jeg ha tenkt meg den selv, den er veldig rustikk og sjarmerende.Høye flotte vaser.


Kul bestemorpute har også kommet inn igjen.


Denne stolen er rødrosa, men om man har litt lyst på en unik stol som er superpopulær i blader er det bare å strippe hele stolen, slik at det hvite lerretaktige stoffet vises. Eller trekke den om igjen :)
 uansett, den er god å sitte i. Og vakker i formen.


Rosa gjøkur :)

Rokkokobord som er fin slik det er eller med et strøk med maling.Rosa lyskrone, multifarget, hvit lyskrone  og vi venter dem også blank.

Kommer til å legge ut bilder med priser på fb siden vår HER. Kommer til å oppdatere kartalbumet og flere også. Så lurer dere på priser sjekk fb gruppa våres eller send meg mail på allofirina@gmail.comKommer til å ha salg også. Må bestemme meg hva jeg vil bytte ut, får store planer hvert år i januar skjønner dere. Både hjemme og borte. MEN SALG BLIR DET. Det blir også holdt interiørkurs i løpet av februar. Så til dere som er intressert så meld dere på. dere vil lære masse, det viktigeste er kanskje at dere blir motivert  og inspirert :))


VI HAR ÅPENT SØNDAG DEN 20 KL 13- 15. VELKOMMEN :))

2 kommentarer:

Julie sa...

Elsker fugleburet på det øverste bildet!!!
Ønsker deg en NydeligFlott kveld!
Klem fra Julie :-)

BROCANTE sa...

Kassa di med hjul på er helt rå! Kjempetøff - jeg må ut i låven neste gang jeg er i Valdres og lete etter kasser tror jeg....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online