mandag 21. januar 2013

Curvy lady need some fashion tips
                                                             Heisann & HoppsannJeg tror vi alle kan være gode til mange ting, men noen er er ekstra flink til å se den lille ekstra detaljen som løfter  noe til  "de store høydene" Det kjenner vi bloggere til. Det er alltid noen som skiller seg ut. Som er litt flinkere med foto, interiør, mote, skriving osv enn andre i mengden.


Jeg liker å tro at jeg har det som skal til innen interiør. Jeg SER det lille ekstra der ikke alle ser det. Når det gjelder mote er jeg ikke der. De fleste sier at jeg er kjempeflink med å kle meg, til å følge mote og som beundrer klesstilen min, MEN JEG HAR IKKE DET JEG HAR ANNGÅENDE INTERIØR !!

 Og det vil jeg ha. Jeg ser ikke hvordan gjøre et allerede fint antrekk til et wow antrekk..... gi det lille schøssen... eller hva det nå heter !


Egentlig går jeg igjen i det samme, selv om jeg har myyyyyyye klær. Jeg har et stort soverom viet til klær, smykker, sko. Men allikevel ender jeg opp med de kjedelige kombinasjonen mine osv. Oppi hodet mitt er jeg enda slank, så jeg har mange av da-jeg- var-slank- klær. Selv om jeg i de siste årene har innfunnet meg med å være curvy woman....AND i think i like it <3 br="br">  Og hvorfor ? Det for dere vite senere. 
Jeg leser ofte bloggen til en mannlig toppblogger som ELSKER dame med Curves. Han er også en flink skribent.Sjekk ut bloggen han HER
 Blir så glad over hvordan han faktisk løfter opp curvy jenter gang på gang :)


Det gjelder å finne de rette klærne og de rette kombinasjonene. Jeg jobber som interørstylist og leies inn av mennesker som ønsker WoW faktoren jeg kan gi dem.

 Jeg er alt for å leie inn forskjellige konsulenter til å hjelpe oss med WoW effekten mange av oss ønsker i flere omeråder. Så istedenfor å kjøpe MER klær så søkte jeg hjelp av motestylist Line Solbakken. Jeg har kjent Line i noen år og har alltid syntes hun har en superstilig style.

Så jeg ringte henne og spurte om hjelp. Jeg ønsket å bruke de klærne jeg allerede hadde og få hjelp til å se mine gamle klær på en ny måte. De å sette sammen helt nye antrekk.
Ønsker du helt nye klær, så er hun personligshopper og kan hjelpe deg med en helt ny garderobe.

Og jammen fikk jeg ikke hjelp. Sammen envendte vi garderoben og fant nye kombinasjoner. Den blåe toppen er egentlig en vest, kjøpt på salg for ca 7 år siden !
Jeg hadde ikke funnet ut hvordan jeg skulle bruke den, men det er sølvtråder i den ! Jeg hiver ikke noe som glitrer... elsker glam og paljetter.

 Hadde aldri tenkt at jeg kunne ha brukt den som topp under en dressjakke. Denne er forøvrig av et blank stoff og er fra merket Anemone. Dongribuksen er verden beste !!

 Har ikke gått i dongribukser på mange år, men nå bor jeg i denne. Den føles som en tights. Navnet på jeansen er Dream Jeans og den finnes i mange farger og modeller. Og den er en drøm.
Denne er kjøpt hos Frk Wickstrøm. Se HER. Blå sko fra Eurosko Vi brukte også "gamle smykker" jeg hadde liggende og ikke hadde brukt på mange år.


En annen  kombinasjon med en annen type dressjakke. Dette antrekket hadde jeg aldri kommet på selv! Her har jeg på svarte tight, en oransj kordishorts ( aldri brukt, kjøpt for 49 kr på Cubus ) Og en paljetttopp i gull under en svart dressjakke.  Jeg elsker kontraster, har jeg skrevet det før ?
Debbie skoletter med naglestjerner,


 Tar man av paljetttoppen og bruker istedenfor en svart bluse og brun skinnjakke, til blir det jobbeantrekk.
Jeg hadde en morsom og inspirerende ettermiddag med Line.
 Det inspirerte meg og motiverte meg til å fortsette etter at hun dro hjem. Nå ser jeg på garderoben min på en helt annen måte.

Jeg visste ikke at jeg hadde så mange skjulte skatter ( i klær ). Så nå skal jeg slutte å shoppe i butikkene og heller shoppe i klesrommet mitt. Jeg sparer penger. Det å leie inne en motekonsulent/ interiørkonsulent kan spare oss for "dumme valg"

Line kan dere kontakte på mobil 928 55 884. Hun har den flotte bloggen Stylishline som har spesialisert seg på klær til unge damer på min alder. På den finner du tips til damer som har forskjellig fasonger. Bloggen finner du HER. Og hun har en facebook gruppe som du kan like HER.Over til håret mitt !! Som jeg ikke helt kan bli helt enig med meg selv om. I mange hår har jeg brukt hairextension fordi mitt hår vokser ca 5 cm i året. Sååååå sakte. I perioder har jeg gått uten extension, men da snakker vi om maks 6 uker. Siste gangen jeg hadde extension slet det veldig på håret mitt.

Derfor har jeg måtte klippe det ganske mye. Så kort hår ( skulderlangt ) har jeg ikke hatt på lenge. I tillegg har jeg disse korketrekkene mine som gjør  til at det ser ut som jeg har 15 cm kortere hår enn det jeg har. Dont like :(Sønnen min syns jeg nå har vanlig husmor frisyre, hva det nå enn betyr. Som sagt før. Da jeg var 20 syns jeg at "gamle" damer på 30 ikke burde ha langt hår. Da jeg ble 30 flyttet jeg den grensen til 40 år.

Nå har jeg igjen ca 2 månder til jeg blir 40 år, men jeg mener sterkt at damer kan ha langt hår det samme året de fyller 40 år, den visjonen fikk jeg nemelig i går. Og jeg har en enda STERKERE følelse på at den grensen blir flyttet år etter år...

Iallfall i noen dager til har jeg "kort" hår.


Kommer flere innlegg med forslag til klær for curvy ladies :) Ha en herlig dag !!

Håper på tilbakemeldig på dette innlegge. Hva syns dere om motetips til curvy jenter som er nærmere førtis enn fjortis ?

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online