tirsdag 8. januar 2013

Jeg har kommet i førtiskrisa !


 ................. det var det jeg tenkte da jeg våknet en  søndagsmorgen ..............


Uten spesiell grunn...ikke hadde jeg vært å drukket på byen ol...Jeg er kjedelig, jeg er sjelden ute og er jeg ute så drikker jeg Cola Zero....skal jeg være litt vill og gal er det en Cola med sukker.. Det er bare det at på vei til en konsert satt jeg helt fra Stjørdal og frem til Trondheim å tok bilder av meg selv med iphonen.Hallloo !! Hvem gjør det når man er 39 ?


Jeg mener når jeg faktisk først tar meg bryet med å dusje, gre håre og vaske det.Og ha på ok klær( ikke nattdrakter og kosedrakter ) da er det jo greit å dokumentere for hele verden...men mest for meg selv hvordan jeg kan være på mitt beste.


Da jeg nådde  rock bottom for 4 år siden... da jeg møtte den berømte betongveggen ...var det ikke noe annet jeg ville enn å ligge i senga... og de stundene jeg ikke var der, ville jeg bare gå i nattdrakt med håret rett opp, uten sminke, uten noe som helst egenpleie..... ja til å med å dusje var altfor mye skjønnhetspleie.


En mellomting er bra... og jeg er der. .. enten er jeg fiiiin eller så er jeg en dass... spørs hvilken dager du møter meg. Ellers jeg er repesentabel når jeg er utenfor hjemmet. Derfor er det alltid VIKTIG at folk sier fra før de besøker meg !! KAN IKKE UNDERSTREKE DET NOK !!

For to år siden ble jeg avhengi av extensionvipper. Og jeg klarer meg ikke uten !! Sånn er det bare med den saken. Jeg sulter heller enn å la være å ha refill hver tredje uke.
Vippeline  eller som hun heter Line Risan Olsen som hun også heter deler plass med flere skjønnhetsdamer på topp til tå på Melhus


Svanhild er Long time liner linergist. Som tatoverer øyenbryn, øyenliner  og lepper. Det som er så deilig er at jeg slipper å sminke meg til daglig. Jeg ser alltid fresh ut når jeg står opp og alle kommenterer det og de lange vippene mine. De ser absolutt ikke fake ut. Mange tror jeg har så lange vipper før jeg forteller dem at det er vippeextension.


Øyenbrynene mine  før jeg tatoverte dem.De var litt forskjellig for da jeg var 4 år ramlet jeg ned en trapp og måtte sy tvers over høyre øyenbryn. Noe som medførte et arr. Det første jeg gjorde da jeg møtte flinke Svanhild var å fikse litt på det øyenbrynet. På noen få minutter hadde hun tatovert over arret mitt og endelig siden jeg var 4 år hadde jeg ikke et arr. Så det er en tanke til de som har ett arr.

Nå er jeg slik at jeg ikke liker å være mainstream... jeg liker å det som er anderledes så jeg ville ha litt dramatiske øyenbryn. Svanhild og jeg bestemte  øyenbryn med en" knekt kant " slik jeg alltid hadde ønsket meg !
 Sammen med Svanhild blir du enig hva som passer til ansiktet ditt. På det bildet over hadde det gått 10 minutter så de vises ganske godt !! Etter et par dager er overskuddsfargen vasket bort og man får en mer naturlig look. På de to nederste bildene er jeg ikke sminket, bortsett fra det jeg har tatovert og vippene. For en person som meg... som har litt opp og ned dager er det perfekt. Eller for de som har det travelt og heller vi sove, enn å stå opp å sminke seg !Permanent makeup varer ca 5 år så man sparer mye tid og penger. Jeg som er ganske feig og kommer aldri til å tatovere meg syns ikke denne formen for tatoovering er vondt. Svanhild legger på bedøveseskrem så ofte at man ikke føler noe. Kanskje noen syns det er litt overfladisk, men det er ikke mer overfladisk enn å sminke seg og kjøpe nye interiørgjennstander. Og jeg syns det er helt fantastisk herlig.

Nå er det kun få måneder til jeg blir 40 og jeg har faktisk gledet meg i mange år til å bli det. Ja, så mye at jeg egentlig har vært 40 år i to år ! Da jeg var 38 begynte jeg å si. `Blir snart 40´da folk spurte om alderen min. Jeg har alltid mente at kommer man i 40 årene så er det bare herligheter som kommer... Bortsett fra at kroppen forfaller, rynker ol... men ungene blir eldre, man får bedre økonomi og man for bedre tid til egenpleie og fritid. Ja, da jeg var en sliten småbarnsmor, så jeg så ikke så mye bedre ut da enn jeg gjør i dag. Faster i fisken da..
Og så var det gøy å høre " Jammen du ser ikke ut som du er ført, du ser ut som du er i 30 årene " Myyyyye likere det !

Når man er 40 har man forhåpentligvis lært å kvitte seg med negative personer og har blitt komfertabel i si eget skinn. Og det vi ikke føler er optimalt kan vi forandre på. Jeg skal feks begynne å drikke alkohol, for å drikke vin om helgene er mer sofistikert enn å drikke Cola Zero.... bedre status på fb også. Drikker et glass rødt. Of ikke et glass død Cola uten kullsyre. Jeg skal begynne å gå på barer med venninner å få en smak av Sex in the City.  Det å pynte seg og drikke champagne... altså....

Jeg tror jeg har vært i en slags preførtiskrise. Jeg har oppført meg som en fjortis i hodet. Jeg har svevet på skyer og jeg har grått hemningsløst av romantiske filmer ( liker ikke slike filmer til vanlig )

Men jeg føler at det går bedre nå, kanskje må jeg få ut en del tårer før 40 årene slik at jeg kan stråle fra 40 årene. Jeg har stor tro på at det året jeg fyller førti vil være det beste i mitt liv. Den følelsen har jeg hatt leeeeenge.

Hjemmesiden til topp til tå er HER.  Facebooken deres HER Jeg anbefaler virkelig de damene der. Jeg svever alltid på skyer etter å ha vært. Det er en boost i hverdagen for de er alltid så hyggelig. I tillegg til Line og Svanhild finner du Karin som driver med negledesign, Karin som er hudpleier, Brit som er hudpleier og Maria som er fotterapeut, massør osv. De har veldig mange behandlinger og er verdens trivligeste damer. Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg er LYKKELIG når jeg drar hjem. Man for alltid positivitet der.


Ja, rene fjortis innlegg ble det, eller skal jeg si førtis..... mange bilder av meg.... Det var for å illustrere det jeg skrev :D

Og så lurer jeg på hva jeg gjøre med håret... skal jeg klippe det og farge det mon tro ?

Og dette innlegget er ikke reklame, bare et tips til damer som vil gjøre livet litt enklere. Ha en HERLIG DAG :)

PS :) Sønnen min på 18 sier at det er kun menn som kommer i førtiårskrise. ER DET ?

4 kommentarer:

Audhild sa...

Så flott DU er!!!
Og alderen du sier du er, kunne jeg aldri gjettet!
Hadde nok tippet 28 år jeg :))

Fru Fransen (Marianne Dragon Waagan) sa...

Hei Irina:)
Et helt HERLIG innlegg fra en sprek og sprelsk fjortis på snart 40:) Synes du er herlig forfriskende i all din ærlighet om deg selv - og som du sier så er det bare å begynne å nyyyte dagene med uavhengige barn, bedre økonomi og bedre tid til seg selv.
Som noen så fint sa en gang - 40-årene er 20-årene på nytt!
Så sett i gang å nyt Irina - det har jeg gjort i 4 år nå:)

Klem fra Marianne

Fru Mosbron sa...

for et flott innlegg!!
40? du holder deg fantastisk:-)

følte meg litt "truffen" da jeg er er mer på pepsi maxen enn den kule rødvinen;-)

Hilsen Charlotte,en ufiks 35 åringen:-P

Anonym sa...

Hadde ikke klagd om jeg ser i nærheten like fresh ut som deg når jeg blir 40. Høbba høbba! Haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online