fredag 8. februar 2013

OMG ... en ny ting å bli hekta på ...


Det er sjelden jeg får lyst til å være fjortis å si OMFG...men det fikk jeg lyst etter denne hårkuren her. Jeg er så heldig å ha en søt fbvennine som er frisør på Urban Haircut på Lade Arena. Hjemmeside HER. Hun hadde publisert bilde av håret til en kunde før og etter denne helt fantastiske kuren.Jeg er fra Colombia, så latin-amarikaner er jeg :) Jeg liker å se ok ut. Og som jeg har skrevet mer om HER så må jeg si at jeg trives bedre med å være 40 enn å være 23 med småbarn, studie og jobbe. Jeg har tid til meg selv i større grad og bedre råd til å "fikse" på utseende :))Jeg leste om Brazilian Friz kuren på fb, googlet det, kom over en annen blogg som prøvde det og ble litt betenkt. Er dette sant, kan det hjelpe mitt suuuupertørre, krøllete hår ? Les mer om kuren HER


Først vaskes håret med en spesiell sjampoo. Så tørkes håret og det blir fuktet med kuren, flytende keratin som hår blandt annet består av.


Mens håret enda er bløtt bruker man en flattang for å "forsegle " keratinet  til vårt eget hår. Det dampes på en måte inn. Når det er gjort, så vasker man igjen håret med den spesielle shampooen i kaldt vann. Så er du ferdig !! Tok ca 2 timer.
Frisøren min tok å fønet håret mitt lett. Det vil si hun brukte kun føner og hånden sin for å børste det gjennom.


Og slik ble det. Det var OMG opplevelse.... jeg satt å tok og tok på det og kunne ikke slutte å glise. Håret kjentes så mykt og friskt ut. Husk jeg har krøllete og tørt hår og plutselig fikk jeg mykt glansfullt hår.


Det var som første gang jeg hadde på lashextension... jeg kunne ikke tro det !! Og den samme tanken slo meg ... dette blir jeg avhengig av.  Hår er noe alle legger merke til. Iallfall jeg. Jeg ser på hår. Ser håret slitt og tørt så tenker jeg " Hvorfor klipper de ikke håret"Litt vanskelig lys inne på salongen, men håret ser fantastisk friskt...sånn plutselig.. Her hadde jeg tatt ut hairextension og klippet det som var mest tørt. Og etter tre år med hairextension var det veldig slitt. Jeg syns selv jeg er finest med langt hår. Derfor fant jeg ut at jeg ville prøve denne hårkuren før nye extension kom på.

  Og det er et MUST til alle som bruker extension. UTEN TVIL !!! Noen dager etterpå satte jeg på hairextension. Dama som hadde det på syntes jeg hadde så vakkert og sundt hår. Da extension var på, så det amezing . Og extension kom til sitt rette for det naturlige håret gikk i ett... mitt krusete/ frisete hår var borte !!! LOVE IT !!!Dette er en sjampoen og balsamen jeg bruker, den bør være uten sulfid og parabener. Nå er det nesten tre uker siden jeg tok denne kuren, men håret blir bedre og bedre. Det er det ikke noe tvil om. Når jeg går ut av dusjen er håret mykt, glansfullt og vakkert. Og jeg tenker " WOW dette MÅ jeg bare fortsette med " jeg blir bare så gira når jeg finner noe jeg vil dele med alle dere. Jeg får så mye kommentarer på at jeg har så vakkert og glansfullt hår.  Og det er ikke akkurat dagligkost...før.Må derfor fortelle en historie.


Var på helsekosten for å få kjøpt meg noe som fjerner søtsuget og gir energi. Ekspeditøren tok frem en eske å begynte å fortelle ivrig om produktet. " Bla, bla bla så får man så fint, sterkt og sundt hår !" hun stopper opp midt i setningen å ser på meg igjen... " Nei, du behøver IKKE dette produktet, maken til hårmanke har jeg ikke sett... " Så begynte hun å ta på det, stryke hånda over det. Jeg ble stående litt paff, men STOLT !
Føler at dette er et fjortisbilde,( SORRY FOR DET ) men viser håret mitt slik det er nå. Jeg har ikke gjort noe med det, har heller ikke noen produkter oppi og det var to dager siden jeg vasket det på dette bilde. Kuren koster litt, men det er såååååå verdt det. Denne kuren kan man gjøre to- tre ganger i året om man ønsker det.  jeg skal gjøre det etter sommerferien igjen. Da er håret alltid tørt. Det er ikke mange salongene som fører kuren, men URBAN HAIRCUT på LADE ARENA har den. Ring dem på   480 24 724 og sjekk det ut. Igjen..... BRAZILIAN FRIZ OUT er FANTASTISK BRA :)

For å se hvordan man påfører kuren, sjekk HER

 Og jeg får ingenting for å skrive dette. MEN dette er som vippene mine og permanet makeup. Det gjør livet mitt enklere og bedre sånn skjønnhetsmessig :)Og jeg elsker tips.


Jeg har åpent søndag kl 13- 15  på låven :) Og dere ser sikkert at jeg mistet domenet pga nytt kort. Spre gjerne ordet om min midlertidige bloggadresse.

Ha en fiiiiin helg :)


HUSK ALLIKEVEL :)


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online