onsdag 30. juni 2010

Sky is the limit


Heisann og Hoppsann og fallerallera :)

Seriøst, det skjer så MYE med All of Irina om dagene. Her er det bare å holde seg fast i svingene.
Det er som jeg skrev i det andre innlegget under her. Jeg er ikke alles cup of tea, hverken interiørmessig eller personlig ( Personligheten )
MEN endelig har jeg blitt så moden. Les hvordan løkteorien min virker HER

I dont care if you like me or not !!

Vi kan ikke like alle og enhver...eller alt !! Interiør, meninger, standpunkt og moral ved en person
Men endelig har jeg skjønt det...før kunne jeg gå i dagesvis...Hva, hvorfor og hva kunne det være det jeg hadde sagt eller gjort eller ...hvis jeg trodde at folk ikke likte meg.
NÅ...synd for dem. Jeg har så mye å gi...men på den andre siden tenker de sikkert det om meg ...hvis de tror jeg ikke liker dem....

Som jeg sa, før jeg klarte å rote meg bort igjen...
Bare min tekopp blir likt av de rette personene. Så er det ok, om itj all like denj ja :) Alle dere englene som gidder å lese en hel bok hver gang denne dama kommer med ett innlegg..tjiihiii...
Jeg har nettopp avsluttet enda en fantastisk forespørsel for All of Irina. Jeg kan dessverre ikke si noe, før avtalen er i boks.
Men kan allerede si at det ikke er forespørsel fra journalist, eller blad. Dette er noe annet. Noe stort. Enda en høydare i All of Irina.

Og JA, jeg er så stolt og beæret !!
Med engang den avtalen er i boks, så for dere vite det først, etter Demolitionmannen :)
Tenkt det da, bare for at jeg tør å si det jeg mener, bare får at jeg kan være "kritisk" og bare for mine meningersmot...og litt interiør også da....men jeg har egentlig innsett at "nesten" alle forespørslene handler om at jeg tør å stå for mine meninger....og så kommer liksom interiøret som en forlenget arm på All of Irina.
Så eventuelt til nye bloggere. Fin din "stemme"(stil og mening) Og følg den. Vær tro mot den og deg selv.Jeg har tenkt på hvem jeg ville ha vært i mitt forrige liv, ikke hvem jeg var. For det har jeg vært til en klarsynt som fortalte meg...og for å si det slik....det forundrer meg ikke.

Jeg har alltid likt å være spesiell, alltid hatt sterke meninger, men som barn ble de undertrykk av personene rundt meg.
Jeg ble den de ønsket jeg skulle være (fremdeles er jeg stille rundt de...tenk dere meg stille)...utenom visse sprell og glimter der jeg visste my true colours.
Derfor er det viktig for meg at mine barn får være dem de er.

Men jeg husker ofte at jeg lå i gresset om sommeren eller satt ved vinduet om vinteren. Jeg følte meg så alene, så mange føleser jeg hadde inni meg ...og som ikke fikk komme ut.
Helt til jeg fikk ett medium å snakke fra. På de 2 1/2 årene jeg har hatt bloggen har jeg blitt tryggere på hvem jeg er, og på hva jeg vil og kan gjøre. Ja, jeg har også fått masse selvtillit.
Og snart runder jeg 300 000 unike lesere....og tenk det.
Heldige heldige meg som har dere :)

Som barn drømte jeg meg bort.

Jeg hadde slike grandiose tanker at jeg følte meg beslektet med Jeanne d,Ark. Fordi hun gikk mot alle datidens normer og tro...og for at hun som kvinne fikk til mer enn hva tusen menn hadde prøvd før henne. Hun fikk en dom da hun var 19 om at hun skulle brennes på bål for den hun var.( Ble omgjort senere) Og for at hun brukte mennsklær. Emmeline Pankhurst (Engelsk feminist som kjempet for kvinners stemmerett og til å høres i samfunnet.
Og så trodde jeg, at jeg måtte ha blitt brent på bålet....bare for at jeg var meg selv.

Jeg visste i allefall at jeg ville ha vært ei med mange meninger, ideer og tanker.
Og i gamle dager brente de slike som meg !!
Nå kan jeg blogge. Og av og til, en sjelden gang...da danner det seg noen bittesmå ulmebranner i horisonten. Slik må man takle når man er så "tøff i trynet" Men da springer jeg fort til. ( I mitt hode med gammeldagse klær. Rød kjole, hvit bluse og stram korsjett som får puppene til å se store og bra ut)
Men jeg slukner de med å si til meg selv. " HAAA, mine "heksetanker " har ført meg hit og mer kommer til "


Jeg er så stolt av meg selv !! Klapper meg på skuldrene å sier " flinke flinke Irina, du er så flink....og mens jeg først står her, må jeg si at du er rå og sexy :)
Ha ha ha...kanskje ikke helt sånn...men jeg prøver å bygge meg opp hver dag ja :)

Har noen av dere tenkt på hvem dere kunne ha vært i deres forrige liv...eller hvem dere egentlig var.( Hvis du tror på det )
Den klarsynske jeg var til, mente jeg hadde vært en tyrann, en slaveeier i sørstatene som drepte og voldtok..hmmmpfff...og alle de livene han hadde sett meg i var at jeg hadde vært menn med sterke ønsker om å eie og ha....og gjorde alt for å få det..T.o.m drepe.....så mye for de "romantiske" tankene mine om en vakker heks, med vakre pupper i korsett og svart langt hår :)

Men det forklarer kanskje hvorfor jeg "tenker" og "gjør " ting som er maskulint.
Og for at jeg faktisk går for det jeg vil ha ...heldigvis har jeg fått empati delen da jeg ble dame.

Seriøst noe galt med meg. Skulle egentlig fortelle dere om tre ting. Ene om at ett originalt Irina Style skap er ferdig. Og at det kommer innlegg om det i det neste innlegget, at jeg snart kommer med anbefaling og bilder av en kjempefin butikk, om telefonsamtalen...og om noe annet..........
...men tror dere ikke, at jeg har glemt det.

Rart at den klarsynte ikke så meg i ett asyl...der jeg satt på gulvet og rallet mens jeg slo hodet mitt gang på gang mot en betongvegg.....

.....det hadde forklart alt !!

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Hei på deg, så hyggelig å høre fra deg;) Du skriver om spennende prosjekter som jeg blir litt nysgjerrig på.
Hva jeg var før, sanelig om jeg vet, men spennende felt du er inne på:D

Kos deg i regnet, sommeren kommer snart..tror jeg;) Klemmings;)

Lykkeliten sa...

Uansett hva du skulle skrive om, så har du klart det igjen- Jeg lar meg rive med, koser meg med deg og flirer litt "av" deg.
Herlig inspirerende Irina, jeg følger spent med på hva som kommer i neste innlegg. Enten det nå blir det nye skapet, det nye prosjektet eller noe annet som dukker opp.

Klem Lykkeliten

Hjertedamas blogg sa...

vi mennesker er forskjellige.Sånn er det bare. Men hva hadde verden vært, om vi ikke hadde hatt Newton, Da Vinci, Marco De Gama, Columbus og alle de andre gutta, som ikke klarte å finne seg i at jorda var flat, og prestene og bibelen hadde alle svarene. De ble stemplet som mye rart. Jentene måtte føde barn og holde kjeft, og de som ikke klarte det, men som hevdet sin røst, de ble brent på bålet. Husker da jeg var ung, tilhørte en kristen menighet og gikk til forstanderen og spurte hvorfor det stod i Bibelen at Eva og Adam var de første menneskene, i og med at sønnene deres gikk til nabo landsbyen og giftet seg med kvinner der i fra. Tja, jeg fikk aldri noe svar på det. Hadde det vært for 500 år siden, hadde jeg blitt brent på bålet. Men da hadde jeg sannsynligvis ikke kunne lese, så da så....... Jeg tror at alle trenger at noen tørr å stå på barrikadene, være annerledes, tørre å prøve nye ting, gå utenfor de oppmerka sti(l)ene. For hvor hadde vi ellers vært? I en hule, med sten øks og ei skinnfille rundt livet:DDDDD Så noen må skille seg ut, for ellers vil verden stå stille!!!! Klemz, klemz, klemz Grethe

sigrid sa...

Spennande med nye prosjekt..
Ventar i spenning..

Nattaklem .-)

Tullik sa...

Ja, her sprudler det med både tanker og ideer for tida. Aner at det er godt å vera Irina om dagen og det gjør meg glad. Det er godt å vera seg sjølv. Det er godt ha eigen stil. Det er godt å ha landa i eigen kropp. Nyt dagane !! Gleder meg til å sjå meir til hytteprosjektet nedanfor !!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Spennende ..spennende..og spennende:)
Ja..tar du imot kaffe gjester klokken 2 på natten???:):)
Kjører fra Oslo ca klokken 18 i morgen og skal kjøre i ett....100 mil....:)
eddaKlemmer til deg du tøffingen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online