tirsdag 29. juni 2010

Hytteprosjekt før bildeneHeisann og Hoppsann :)


Masse spennende prosjekter på gang for All of Irina. ME LIKE !!
Dette prosjektet er veldig spennende, derfor spurte jeg om lov til å få legge det ut.
For det første er det mitt første hytte prosjekt, for det andre, så har disse eierne VELDIG forskjellig smak enn hva jeg har :)
Da er det en utfordring, for jeg kan ikke slå ut håret å være Irina Crazy...da må jeg ha mine kunders interesse å ta hensyn til.
ALLE vet at All of Irina liker lilla....masse lilla, lilla vegger, lilla lamper, lilla .....ja egentlig liker jeg alt lilla. Utenom lilla klær da...det blir litt sånn formsko lærer eller alternativ...da mener veldig veldig alternativt...ikke at der galt, but you get my drift...

Jeg spurt kunden hvilken farger de kunne ønske seg. Og svaret var at de likte grønt og...jaaa gjett...LILLA.
Jeg hadde med meg forskjellige fargeprøver. Men jeg tenkte at jeg skulle holde meg på det grønne....ha ha vil ikke bli kjent som tante lilla heller.
Men alle kundene mine er som sagt tøffere enn toget og kulere en kuuulest.
"Vi må ha nokka Lilla ja....."
Thanks, tenkte jeg i mitt stille sinn...kanskje lilla blir min greie...varemerke...hmmm


På bildet nr ett, står jeg ved stue døren som dere ser på bildet nr to. Å kikker inn på veggen som kjøkken innredningen kommer på.
Nå syns jeg, at jeg kom for sent inn i bildet. Før de kjørte til Drammen å hente eik kjøkkenet. Eller de tunge eik møblene. Alt for gedigne møbler og for mørke til å ha her.
På første bildet ser dere den gedigne sofaen, det store eik bordet men kjempesvære eikstoler. Og så ser dere på venstre siden en eik kjøkkendør.
Jeg ba de male kjøkkenet i en dus fin grønnfarge, på veggen bak, skal vi male tømmerveggene med en grad mørkere grønn.
Og GUESS...jepp i Irina sin glansgrad 90 !! Disse veggene skal skinne...se våte ut....da reflekteres lyset bedre, og veggen blir litt anderledes enn alle andre...og det LIKER Irina..å være anderledes enn alle andre.
Mannen i hytta ble selfølgelig litt lei seg ut....hele veien til Drammen for å kjøpe eik kjøkken, så dette.
Get over over it !!
Det ble felt noen tårer der....hmmm når jeg tenker meg om, så er det mange menn som har felt tårer pga meg...mens de river seg i håret !! Hmmmpff !!
Forstå det, den som kan...

De har brukt en del penger på å pusse ned tømmeret, så å male det var helt uaktuelt, og det forstår jeg.
Men tømmeret skal hvitlaseres slik at vi får bort den gule pigminteringen som kommer til etterhvert, og formørker stue/ kjøkkenet.
På bildet nr to har de i tillegg satt opp villmarkspanel. Hadde jeg kommet inn tidligere hadde jeg anbefalt dem sponplate, og en knæsj tapet.

Men til slutt etter at jeg ble fortalt at det var helligbrøde å male villmarkspanel ( Jeg stod å tenkte at det iallefall var helligbrøde å sette det opp i første omgang. )
Men vi er alle ulike. Fruen i huset holder på å overtale mannen i hytta at vi burde gjøre som irina sier, og å male det i samme fargen og glansgrad som kjøkkeninnredningen :)

Sofaen fikk de beskjed om å kvitte seg med, og heller kjøpe en hjørnesofa på IKEA.
Og på sofaen skal vi prøve å ha lilla trekk. Og kanskje det teppe en annen kunde av meg har...for kunden min hadde sett det i bloggen min...og det likte hun :)Og da tror dere kanskje at gulvet blir hvitt, but you know me. Gulvet blir i den samme grønnfargen som tømmerveggen bak kjøkkeninnredningen...og i samme glansgrad.
Spisestuen fikk som nådigst bli igjen, mot at de malte det hvitt. Stolene fikk jeg dem til å kvitte seg med, og heller sette inn mindre stoler som skal males i en super knæsj LILLA !!


Det jeg liker best med hytta, er at den er gjenbruk...hele hovedhytta. Tømmer og viduer. Det er bygdpå soveanneks.
Som sagt har veggene blitt pusset ned.
Med en gang jeg kom inn så jeg denne herlige oransje appelsin farget tømmeret. "Gud så kuuult da, det må vi behål ja, det vise at hytta er gjænbruk. Det vise litt personlighet og orginalitet.
Gud å Gud jeg blir helt yr altså"
Alle som kjenner Irina vet hvor yr og pratsom hun kan bli når hun ser noe hun liker eller vil ha.

Mannen i hytta sier "Jeg ser at du e helt over , men seriøst...du TULLE nå. IKKE SANT. med ekstra trykk på IKKE SANT."

" Høøø manjfålk e aljti så negativ over originalitet" sier Irina å fnyser. Kona i hytta satt og skrev fargekoder og glansgrad på hele hytte så hun skrev vi beholder det sånn. Ikke helt tilstede.
Dokk behål det sånn ja ! " roper irina inn i stua.
Her skal Irina kjempe med hud og hår...oransje blir snart en motefarge...men sjarmen her er at den er original og det er originalt å ha det slik.
Du ser at det er gammel farge, for den er litt shabby og slitt...men ikke i hvitt !!

Taket, gulvet og sideveggene blir hvite. Men sjekk denne folkens, fondveggen blir knæsj LILLA. Skulle mer enn gjerne tatt på meg æren for den kule ideen, men det var faktisk damen i hytta som foreslo det !!

Hipp Hurra...kulere enn kulest....selfølgelig blir de påvirket av Irina som faktisk er kulere enn en kule. Og denne gangen er det ikke skrevet ironisk. Tjoooheii...sannheten, er nok den :)I bakgrunnen ser dere kjøkkeninnrednings døren og kjøkken veggen. Nå står jeg i soverommet deres som er ny bygg. Her kan dere se yttersiden av den gamle hytta. Jeg liker der autentiske så jeg rådet de til å beholde fargen, og veggen slik de er. Men heller sette inn en glassplate der tømmeret slutter. Det blir veldig originalt, samtidig som man kan se at det faktiskt er ytterveggen.

Veggene på soverommet blir malt i eggehvitt...slik at vi får det gule i det. Normalt bruker jeg helt hvitt uten noen brekninger...iallfall ikke eggehvitt, for det blir gult ganske fort. Belive me :)
Men mannen ønsket ikke for sterilt, jeg sier at vi maler sengene og annet småting heller :)


Sjekk det shabby oransje tømmeret da. Nei det er det ikke mange som har...og mitt motto er å alltid ha noe WOW i huset/hytta. Vi har funnet vår WOW :)
Og WOW WOW WOW....jeg vet at dere kjære kundene mine leser dette.

Belive me....æ tar aldri feil interiørmessig !!

Under soverommene er det ett avlangt rom. Det skal brukes til barnelekerom og gjesterom.
De måtte bygge opp en platting fra halve rommet, siden bakken var skjev. Her hadde de tenkt å sette inn to enkle senger.
Jeg ba dem heller få dekt hele plattingen med madrasser, de kan skjæres til. Og dekke veggene over med mange puter...ja i lilla og grått.
Da får de flere gjesteplasser og en plass ungene kan slenge seg ned å leke.
Her kunne jeg igjen tenkt meg å kommet tidligere inn, å hatt en tapet på bakveggen i istedenfor panel.
Men vi skal male den veggen i en samme knæsje lilla som vi bruker oppe.
Dette folkes dette blir så BRAAAA !!
Jeg gleder meg til å se og til videre arbeide med hytta :)


Og hvis dere kjære leserne syns jeg høres KUL ut...ja, da er det fordi jeg er KUL !!
Men alikevel ikke LIKE KULE SOM DERE :)

Ha en kul klem fra kule Irina til kule dere :)

6 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Spennende prosjekt:)Og det oransje var jo skikkelig knæsjt:)
kos deg... i morgen kjører jeg nordover:)
eddaKlemmer

Hjertedamas blogg sa...

Hallo du kule og modige damen!!!! Jeg gleder meg til å se dette prosjektet ferdig!!!!!! Jeg liker det at det er crazy, og jeg liker det at det ikke er hvitt!!!! Og jeg liker det at noen våger noe annet!!!! Klemz Grethe

My Wonderworld sa...

Ja, for et spennende prosjekt. Gleder meg til å se fortsettelsen ;-)

Anonym sa...

Hei. Skal bli spennende å følge dette prosjektet,gleder meg til å se. Du er skikkelig flink så dette blir knall. :)Klem.

Katharina sa...

Blir bare så helt revet med i dette innlegget:)) utrolig spennende da...du er bare SÅ KREATIV og FLINK!!

Liker at folk tør å være seg selv..fortsett med det:)

Kjempeklem fra Katharina

Lizbeth sa...

Dette prosjektet blir jammen meg spennende å følge med på. Gler meg til å sjå det ferdig. Modige og kule deg. :)Blei nysgjerrig på det andre du har på gang og. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online