søndag 27. juni 2010

Pga blogging har jeg.....


Heisann og Hoppsann :)Håper alle har har hatt en kjempefin helg. Fyllt med glede og sommer i hjerte :)
Jeg har hatt litt jobbing, men morsom jobbing !!
Til flere kunder.

For hvor artig er det, å skal hjelpe til å innrede en hel hytte :) Eller shoppe.
Vi fikk gjort unna mye i går. Vi har tatt fargevalgene og møbelvalgene til en av mine kunder.Hver gang jeg er til en kunde, begynner jeg litt forsiktig....jeg kan jo ikke være like direkte som på bloggen, ved å si at jeg liker ikke alt hvitt, jeg liker ikke brune møbler og jeg liker iallfall ikke...
Jeg begynner veldig diplomatisk...prøver å danne meg ett bilde ut fra det de sier og ønsker.
Men likevel forsikt.

Men det morsomme er at jeg etter en stund der jeg forsiktg starter med duse farger og kanskje "litt for safe" smak etter min smak.
Ender alle kundene med å si...spytt det ut...spytt Irina stilen....det er derfor vi valgte deg..det er for at du er annerledes, unik og leken...Vi ønsker en personlig smak !!
Ja da...ja da åpner slusene seg, og Irina kommer med all of Irina Style hun har inni seg.Og bestandig for jeg denne responsen etter at jeg kommer ut av "skapet"Du tulle, itj sant, det må nå vær tull, du kan itj men det "

Og da svarer jeg. " Det er Irina Style du ville ha og betale for, itj sanjt ja"
Jo da, og det blir sikkert bra....vi satser på det.
Jeg har fått flere og flere kunder pga bloggen. Og flere oppdrag er booket inn i fremtiden.

Heldige heldige meg !!
Som sagt begynner jeg med å være forsiktig. Kunden kan si noe som ikke sammenfaller med Irinas stil, håp og ønsker, og da svarer Irina.

"Hmmm interessant, interessant "
Helt til til kunden min i går stillet meg dette spørsmålet .

"Du Irina, når du sier interessant er det, det laveste du går uten å fornærme meg"
"Det e nok det ja"

For ærlig må man være.

En dag spurte jeg en kunde om hvor langt hun hadde kommet med soverommet.
Og da fikk jeg dette svaret. Det går likar og likar ja...kem veit en dag får jeg nok tak i en manj som vil bli hær !!"
Jeg ser spørrende på henne.
"Seriøst huske du itj ??" Og så lo hun.
Du sa, e itj nå rart du itj har en manj, dæm som sjer det romme fyk nå fortest mulig ut døra, Nei min gode kvinne...vi skal lag ett rom der mannfolk vil være, og aldri gå ut av"
Seriøst sa æ det, det må nå vært etter de første fem min der jeg er beskjeden det da :)


Jeg har kunder som er tøffere en toget og kulere enn kulest !! Tusen takk til dere :)
Jeg setter virkelig pris på alle dere :)

Og det som er morsommere er at de har festet seg til noe jeg har skrevet. Og dere kjære blogglesere vet at jeg har stilt spørsmål og "kritisert" forskjellig ting....helt åpent.
Ting ja, men ikke personer. Og belive me, for hver gang jeg har kommet med en "sterk" påstand eller en sterk mening har jeg gått noen runder med meg selv. " skal, skal itj "

Nesten bestandig ender det med at det publiseres. Og meningene lar ikke vente på seg...de kommer tilbake i skjult kritikk." Det er bare positive kritikk altså, slik at du lærer om hvordan du skal blogge "
Men flesteparten heier på meg " Så enig, bra du er den du er, you go girl "(tusen millioner takk til dere fantastiske)
Men så er det de som jeg har "kritisert " som henger seg mest opp i det. Naturligvis. Men de positive tar det på den måten jeg mente....
( Å jeg mente det heller ikke som "kritikk" bare spørrende og undrende...og innrømmer det kan virke litt rart i denne settingen jeg skriver dette i)

Jeg henviser til mitt innlegg om janteloven. Om det å være positiv og raus, fremfor å "heve" seg med surmarget kritikk, fra folk som ikke burde henge seg opp eller har grunn til det i hele tatt.

De positive forsetter å tenke...litt mer tenker de...og følger bloggen min, undrende, underholdt og kanskje inspirert"
Til slutt er det faktisk de som blir mine kunder.

"Du, jeg har tenkt, og jeg har funnet ut at jeg vil ha litt hjelp..jeg er en av de som har alt hvitt/ jeg er en av de som har bare brunt og tungt/ jeg er en av de som mener at bestemor duker med en blomst i midten og to lysestaker på siden er lekkert / jeg er av de som handler alt på IKEA ....og listen er mange.
"Vi vet jo at du ikke liker det, det er derfor vi kontakter deg"

Ærlighet, åpenhet, meningers mot og "Harry" stil lønner seg !


Min blogging har ført til :)
  1. Flere avisreportasjer om meg og min blogg. ( Det generer i flere lesere som leser bloggen)
  2. Jeg har vært på TV ADRESSA, I Adresse avisen, Stjørdalsbladet, Stjørdalsnytt, Trønderavisa og på Dagsrevyen på NRK. ( NRK i bare noen sekunder, men det teller altså, hi hi)
  3. Jeg har stilt ut ett julebord på kunstindustimuseet som den først ikke kunstneren som har stilt ut EVER. ( Høydare i min blogg kariere. Gjett om mine barnebarn skal høre det !!)
  4. Fått masse ros og anerkjennelse av norske designere og kunstnere. Bla Lise Sjåk Bræk som jeg ble kjent med og fått mye skryt av. Fantastisk raus og vakker dame :)
  5. Ett reklame byrå hadde blitt oppmerksom på meg. Og samlet mine "media opptreden" i en mappe. Og hyret meg for kunder.
  6. Jeg fikk jobb som profesjonell blogger for Ciro. Og stortrives med jobben min som dekoratør og blogger for dem.
  7. Bloggen har generert i flere og mange interiøroppdrag for privat personer. Nå VENTER jeg på at offentlig og store "kjeder" om det er frisørkjeder, restaurant kjeder ol. Ha ha men sant :)
  8. Jeg får solgt mine Irina Style møbler som er spesialdesignet og lagd av "meg" Les Demolitionmannen og meg.
  9. Siste og VIKTIGESTE punkt. Jeg har fått så mange venner pga bloggen. Fantastiske flotte bloggere. ALLTID kommer dere med ros og fantastiske tilbakemeldinger. Dere har bygget opp selvtilliten min. Lesere som leser meg og følger meg gjennom tykt og tynt. Da jeg har vært syk og da jeg har vært frisk. Når jeg skriver om interiør eller om jeg skriver alvorlig. Uten dere har det aldri ha vært en blogg ! Mange flotte bloggere/ lesere som jeg har møtt på kaffe eller om jeg blir stoppet på Rema med positive tilbakemeldinger. Jeg kan feks si til en tilfeldig person "så fine klær du har " Om hun står i køen foran meg på Rema eller i dokø på en restaurant ( Jeg lever etter å gi en fin kompliment til iallfall en person om dagen. Og ofte når jeg sier det svarer folk" Åhh tusen takk, det betyr mye når det kommer fra deg som er så opptatt av estetikk og skaper så mye vakkert !! Bare så dere vet det !! Gleden er på min side !! Den stoltheten og lykken jeg føler er ENORM.
  10. Jeg er sikkert på at blogging har følgt med seg enda mer...men jeg husker ikke alt. Så sorry om jeg glemmer noen eller noe.


Og alt dette er for at jeg har vært MEG selv. 100 % på godt og vondt. Jeg har aldri latt som jeg har vært anderledes enn det jeg er, om jeg har vært lei eller hoppendes glad.
Derfor har jeg vært personlig til dere, siden dere er en stor en stoooor del av mitt liv og hverdag.
Jeg tenker ofte på bloggvennene mine eller de anonyme positive som kommer med kommentarer.
Av og til kan jeg kommentar fra anonym " takk for at du deler" Og da tenker jeg lenge og mye på hvordan jeg har hjulpet den personen.
Jeg har vært klar og kosekvent over mitt private liv. Over å ikke vise bilder av mine barn, Fortelle dere om deres aktiviteter. Hva de gjør i fritiden. Cuper eller samlinger de er på. Om Demolitinmannens jobb og gjøren. ( Bare kun de morsomme episodene som er klarert med han først.)

Ja jeg er personlig, men jeg skjemmes ikke over det, eller flau over det jeg skriver.
Det har kun ført meg til plasser jeg aldri skulle tro jeg kunne ende. Det har kun ført til at ting har kommet til meg...rett i hendene.( Hvis man ser bort for alle timene jeg har blogget, bloggen er tross alt CV min )
Jeg har oppnådd så mye på så kort tid ( begynte å blogge for 2 år siden)...og mer kommer.

Bare pga av mine sterke meninger og min spesielle smak ...WOW.

Og jeg, jeg folkens jeg lever etter flere mottoer, men det ene er " SKY IS THE LIMIT " Og jeg vet at flere goder tinger kommer...Yiihaa !!

Og dere vet at bloggnavnet er ALL OF IRINA. Og under den kan dere lese.

Be youself evrybody else is alredy taken"
Ja jeg er jo akkurat det !!


Så selv om min smak ikke har vært " Everybodys cup of tea " Ja så har det kanskje vært det til den "riktige" leser. Til de som liker meg og har gitt meg sjansen til å være det.

Tusen takk til alle som har hjulpet meg til å være akkurat der og den jeg vil være !!

Mange solskinnsklemmer fra kalde trøndelag :)

9 kommentarer:

Trine sa...

herlig innlegg som alltid, med masse kloke ord <3

Ønske dæ og dine en flott søndagskveld!
Her e det VM og fotball (døgnet rundt... hehe)

Klæm Trine

map79 sa...

Tror jeg har sagt det før, og sier det gjerne igjen: Synes du er kul Irina, og stilen din er rå. Imponerende mengder med kreativitet befinner seg oppi det vakre hodet ditt, og det er alltid spennende å se hva du har skrevet på bloggen siden sist. Det du sender ut får du tilbake, du er bevis på det!

Ønsker deg en flott uke :)

sigrid sa...

Og eg vert glad når du har det bra!!
Klem

ENGEL sa...

<3 kjære søte ærlige og vakre menneske!Du fortjener virkelig alt du har fått til med bloggen din.DU er spesiell skjønner du!
Jeg digger kjøkkenet ditt spesielt!Det er virkelig noe for seg selv,samtidig veldig kos!
Håper du ALDRI slutter å blogge!Måtte sola skinne for deg(og meg) i maaange dager og uker fremover!
Ha en superduper søndagskveld!

Trultemor sa...

Du er en herlig fargeklatt:)

Grankongla - Livet på Bostad sa...

På russekortet mitt stod det enkelt og greit; Det er ikke lett å være noe for andre, så jeg er noe for meg selv! så nekelt, men så vanskelig! Stå på, jobb hardt og nyt fruktene av arbeidet ditt - vær stolt, ingen andre er det (dessverre!!).

Grankongla - Livet på Bostad sa...

Huff - var ikke meningen at du skulle missforstå - beklager det!!

Hjertedamas blogg sa...

Tja, det er vell derfor jeg har link til din blogg, fordi du våger å være ALL OF IRINA, og fordi du tør å være annerledes enn det moten tilsier!!!! Og tørr å være deg selv!! fortsett du, for vi trenger slike modige personer innen blogglandia!!! Så får vi se om en annen stakkar, som er fersk i blogger-gamet, også finner sin stil og sin nisje!!!!Ting Tar Tid, og så må man prøve seg litt frem:DDD Klemz Grethe

ide-puffen sa...

Nok et ener innlegg :)U rock!

Og hurra....pakke i posten :)

Hørt mer om teppet og salongen forresten?

Kos deg med solen i trønderlagen.

Hei og hopp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online