torsdag 1. juli 2010

......snart ett irina Style skap....


Heisann og Hoppsann :)

Nettopp kommet hjem fra en lang men fruktbar dag. Først var jeg på butikken til søte Lene. Der tok jeg en del bilder. Dere vet at jeg ELSKER lamper...og hun hadde mange jeg kunne ha tenkt meg.
Så hadde hun mange fine lysestaker, gulvbelegg og ...jepp tapeter.....dere kjenner denne rare kjærringa. Lamper og tapeter og da er jeg hooked....hmmm hvis en manns skal ha sjansen på meg er det gammelt "ræll"noen lamper og ett par uberkuule tapeter.
Eller ...ELLER hente gammelt ræll, montere lamper og tapeserer de uberkule tapetene på det gammle ræælet.

Ok, nok om det :) Etterpå var jeg til en blivende kunde.( Fra høsten skal vi lage Trondheims kuuleste butikk og cafe. Her snakker vi om uber uber kuuull. La fram noen ideer i dag og hun tente på de :)
Morsomt morsomt MORSOMT.
Etterpå var jeg på Trondheims prosjektrom. Min kunstnervenninne May Lise Hoel har sammen med to andre åpnet ett flott galleri på Persaunet. Kommer bilder derfra snart.
Men det jeg skulle si var at endelig er dette skapet på bildet ferdig.
Ett orginalt Irina Style skap. (Demolitionmannen også, jeg er designeren, prosjektleder og han handymann som utfører the screwing around en skru..ha ha... i am on firer for tiden. WEEE

Det som er med ett originalt Irina Style skap er ikke bare 90 glans maling og tapet...men det lille xtra...noe som ingen andre har...det lille rare xtra.
Og dette har ett par afrikanske zombier på seg :)

Følg med i morgen...Irina Style med afrikanske zombier....ohhh jeg som elsker zombier :)
NOT !!


Ha en superherlig natt :)
WEE ett kort innlegg til å være meg...bra, bra irina...så klapper jeg meg på skuldra...og så hvisker jeg meg i øret...råa :) ha ha !!

7 kommentarer:

sigrid sa...

Kjekt du har mange prosjekt på gang..
Ingen ferie på deg min venn :-)
Men hugs kvile deg av og til..

Husbonden vil gå tur..
eg kom frå jobb for ei lita stund sidan og lengtar etter senga..
snakk om å kvile seg, men så har eg snart ferie, hurra :-)

ide-puffen sa...

Joohooo. Superwoman.

Gleder meg til å se skapet ferdig. Vet hvordan du har det.....you are ON. Me too. Sjekk det jeg fikk i dag da. Nice. Jeg er jo mer sittemøbeldamem. Nå har jeg mye å ta tak i til høsten.
Har tenkt på møblene sørafor.....men han som styrer med trailerne jeg kjenner er på ferie ennå i 2 uker. Tenkte å få fraktet de opp med en tom trailer....meeen gåkke nå. Tenke tenke mer på det.

Ha en god kveld videre. Jeg har inntatt sofaen.

Hei hopp i sommerkropp ;)

Tullik sa...

Skjønner du har det travelt. Kos deg. Husk å ta tid til å nyta små augneblikk av ro innimellom !! Tenkte på deg i dag når eg tok bilete av berget mitt.Har eit hjortehorn liggande i bedet og tenkte med meg sjølv : Nokon har det på veggen, eg har det i bed og hengande i tre....hehe Såg for meg eit bilete frå din blogg !! Ha det godt !!

Hjertedamas blogg sa...

Gleder meg til å se resultatet!!!!! Klemz Grethe

PS IKKE glem å puste, og nyte de små øyeblikkene, da vennen!!!!!

Lindas hus sa...

Å så kult! Gleder meg å se skapet i morgen! Ha en herlig natt, lider litt av lakenskrekk om dagen selv;)

Manne's hverdag sa...

Åhhhh - bare GLEDER meg til å se det ferdig, Irina!!!

HA EN FIN HELG!!!

Hilsen
Marianne

ENGEL sa...

heia søta!Spennende ting på gang for deg,bra",)glede mæ te å sje skapet!Bli nok knallfint!Og helt Irina!Måtte sola skinne for deg i helga!klæm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online