fredag 9. juli 2010

Det bli bare værre !!Heisann og hoppsann :)

Først og fremst så må jeg unnskylde for de to siste innleggene under her. For å være helt ærlig så skjønner jeg ikke noe av det.
Da jeg kom på bloggen min i dag så jeg det våset om spion og model ol...seriøst !!
Jeg vet ærlig talt ikke...det enste jeg kan komme på som vil gå inn på bloggen min og skrive det våset, det må være Demolitionmannen....sikkert hevn for alt jeg utsetter den mannen for !!
Det andre alternativet er at jeg er schizofren .....og neiiiiii det tror ingen at æ e...

Okke som, etter at jeg hadde lest de to innleggende ...rødmende og flau, innså jeg at Demolitionmannen eller gale Irina hadde rett på en ting.....forfallet av husmor Irina....Irina har jo innsett i de siste 6 månedene at hun begynner å nærme meg 40 snart IIIIIKKKK!
Og tror sikkert at hun har kommet i den kvinnelige 40 års krisen. Det er tross alt bare 2 1/2 år til hun blir 40.
Egentlig hadde hun ikke gjort så mye med utsende før....bra gener gjorde at hun var ei pen ung pike.
Hun nappet ikke øynebrun og herjet så mye med utsende ved å skifte hårfarger, sole seg ol.
Nappe øyenbryn begynte hun med da hun var 24...da så at alle skulle ha tynne streker.
Irina har egentlig alltid likt å sminke meg...kanskje t.o.m mye !!
Hun var veldig tidlig ute med sotete øyner....
Og da jeg var 17 år bodde hun ett år i USA og da måtte hun begynne å shave...for det gjorde alle. Og det var ikke bare leggene...neida all overflødig hår som fantes på kroppen...lår og armer og alt !
Selv om hun hadde brukt mye sminke, så la hun seg med sminken også. Tilfelle brann :)
Våknet opp med den. Vasket av seg sminken med vann og klinte opp mer sminke.
Det funket bra det altså. Folk har alltid trodd hun har vært ca 10 år yngre enn det hun egentlig var.
Så når folk har sagt..."Jøss du holde dæ bra....ka e ditt tips ?" Så har Irina ledd og sagt mye sminke om natta også.
Men så, begynte det å komme snikende...for to år siden....tenkte kanskje Irina at hun var blitt 35 så skulle hun begynne med dagkremmer, nattkremmer og sminkefjerner om kvelden.

Som alt Irina gjør...så er det full trøkk og det beste med en gang.
Dior måtte være tingen !! Dior dag og natt kremmer, det fikk Demolitionmannen beskjed om å kjøpe med når han hadde vært i utlandet på jobb :)

Men Irina sluttet like brått med det, da hun selv var i USA å skulle kjøpe med med seg Diorkremmen på Taxfree...1200 kr for en liten krukke...Søren heller...det synstes Irina at hun ikke kunne ta seg råd til :)

Stakkar Demolitinmannen som hadde kjøpt det til Irina i 2 år.
Demolitionmannen flirte da Irina hadde vært på Rema og handlet dag og nattkremmer !!

Plutselig syntes Irina at den barten begynte å vokse...hmmm..voksing er ikke noe for Irina...som er den største pysa i Trøndelag.

Irina hadde hatt så mye smerte og sykdommer oppover sitt voksne liv at hun klarer ikke å påføre seg selv det !
Så da tok hun like godt å shave den med øyenbrynsknivene hun bruker...og det går bra !! Faktisk ble hårene så redde for den shavingen at de sluttet å dukke opp....og hvis det er noen få som ikke har innsett at det er en tapt krig for dem...ja da slår Irina ...korreksjon ...høvler Irina dem ned.
Hårbrynene skal se velpleide ut, og likedan på begge sider...en utfordring...men tykkere ved begynnelsen og smalere med en perfekt bue på slutten.
Vil tross alt ikke se ut som en fjortis med tynne smale øyenbryn :)

Kuring av hår må gjøres tre ganger i uken. Sminken fjernes hver kveld og ansikts masker brukes to ganger i uka.
Ikke så flink med nattkrem, men jobber med saken.
Håret er korketrekkere og det liker Irina ikke !! Så de flatengerne for kjørt seg ganske så ofte.
Så her en dag var Irina hos en av sine sjøøøøte venninner. Nina er frisør og skulle hjelpe Irina med å ha på anti permanent på håret.
Og når håret er stritt, da når det godt over halvveis på ryggen ....neste rumpa hvis man bøyer hodet bak :)Da hun satt der sier Irina til sin venninne at kanskje hun burde klipt seg i en klassisk bob. Da Irina jobbet som frisør sa hun nemlig at damer over 30 ikke burde ha langt hår. Da Irina selv ble 30, flyttet hun grensen til 40.
Om 2 år flytter hun sikkert grensen til 50....grøss og gru...

Irinas venninne syns nemlig ikke at de burde klippe seg. Hun har også veldig langt hår.
Hun sier at hvis de klipper seg nå...ja da er løpet kjørt for de begge. For de kan liksom ikke spare til langt hår når de er 40 iallfall...

Irina er så enig. Så langt hår forblir !! Mens Irina var til henne i strålende solskinn viser hun Irina hvordan skinnet under fotsålen hadde flasset av. Ja hun hadde nemlig kjøpt en strømpe med en slags krem som man sover med om natten.
Det gjør til at føttene blir mjuke og gode og all hard hud forsvinner.
Høøø det problemet har Irina iallefall IKKE !!

Irina har vært lykkelig uvitende om sine føtter....hun hadde jo så fine mjuke føtter også da hun var ung....
Dermed gjorde Irina en "feil". Hun kikket ned på sine føtter å så at de begynte å ligne på føtter som ikke var hennes !! Iallfall ikke hennes!! IKKK....litt hard hud og for å ikke nevne...grøss og gru..brrrr...svarte strie hår på tærne....grøss og gru igjen. åøøø brekningslyder....
Hun ble livredd...mildt sagt livredd !!
Ikke for å snakke om puppene.....når hun går i butikkene... ser hun sikkert litt mistenkelig når hun må greve i bh for å heis dem på plass...slik at de peker oppover i istedenfor nedover....
Endelig skjønner hun Newtons teori om tyngdeloven.

Med alle disse skrekkelige synene i hodet sitt, stoppet hun på Sparkjøp. Der finnes ca 100 m2 med hår, sminke og kroppsprodukter
Hun tok en handlevogn...kjøpte masse hårprodukter og forskjellige farger til farging av gråe hår...glanssprayer, glanskremer ol.
Sikkert 6 ansikts kurer, dagkrem, midt på dagen krem, tidlig kveldskrem og nattkrem. Kjøpte boostere med all slags merkelig navn. Øynekremmer.....for ikke å nevne oppstramning av hals krem..
Etterpå kjøpte hun peeling til hele kroppen, massasjestav,bodylotion med brunfarge og shimmer.

Så føttene....Gud de fæle føttene som hun hadde gått på i hele sitt liv..brrr...
Siden Irina ikke var så bevandret i kroppspleie for føtter tenkte hun at hun skulle spørre ei som jobbet der...hun giddet ikke å spørre alle de unge blonde fine ferievikarene som sikkert IKKE hadde peiling på hva hun ønsket seg.
Hun tok hun som så eldst ut...kanskje på slutten av 40 årene.

"Hei, du unnskyld kan du værsåsnill å hjelp ?? Du skjønne at æ skul hatt nånn kræmma eller iallfall nåkkan produkta te føttern min sjø..."

Damen kikker ned på Irinas føtter i gladiator sandaler...
"Hmmm, æ skjønne, no ska vi sjå...det her badesaltet putter du i fotbadern din " Hun snur seg å ser streng ut syns Irina som svarer "HÆÆ !!"
"Ja, du veit som en liten boblebad for føtter, varmt og deilig. Du tar saltet oppi å lar føttene være der i ca 20 min.."
"Ohh...trodde kanskje sånn fotbad var for gamle kjærringa æ..." Irina flirer litt usikkert. Kanskje damen tror at Irina nærme seg 50 istedenfor 40.Derfor ser hun stygt på Irina.

"Javel, etterpå tar du denne..." Hun plukker fram en fotskrape like stor som en spade. " Denj her e gullenes go, veit du, etterpå når føten e så rein, varm å bløtt tar du å skrape vekk tørr hud....ta å skrap te du bli god og varm....etterpå smøre du inn med dem kremman her....Føttene bli som gullenes ny og så vil dæm ikke lokt tåfis på læng...vel alderen vår tross alt .."

Nå hadde Irina veldig lyst å si til den damen at hun hadde blitt spurt på legitimasjon på en uteplass der 18, var aldersgrensen. Og hun hadde blitt spurt på avslutningen til ungdomskolen til sin sønn om hun var søstren hans.

Irina tenkte at for en gangs skyld, skulle hun holde munnen....slik at hun ikke virket for patetisk med den alderen....tross alt...
Så hun sa bare " Æ tar alt det der takk...." Så slengte hun det i sin halvfulle handlevogn med bare kroppsprodukter.
I bakgrunnen hører hun damen som rope utover butikken. " Det bli vær...."

Irina virket litt desperat da hun skuffet kroppspodukter etter produkter på sammlebåndet. Irina er også ganske så sikker på at jenta på 18 som ba hun betale 1780 kr for tre hele poser med kroppspleie så rart på henne.
Men det brydde ikke Irina seg noe om !!
Hun tenkte.

HAA det her e om 20 år !!


Ha en vakker kveld og natt...husk man skal itj sove bort summernatten :)


8 kommentarer:

WenchesVerden sa...

Og uansett hva som skjer med utsiden, er du akkurat like fin og vakker på innsiden!

Fantastisk morsomt innlegg;-)

Fanten sa...

En kort kommentar før natta:
Å være god inni gir deg et vakkert ytre:) Fortsett å tenk glade tanker! ;)Stor klem

Nina iren sa...

Hei.

Måtte smile og le flere ganger da, jeg leste innlegget ditt. Du får det sagt....men mye sant i det du skrev...typisk oss jenter....
Ha en fin helg!

Nina

Trultemor sa...

*haha* Jeg har fyllt 40 i år, jeg skal IKKE finne på å sjekke føttenes tilstand ;) (Tror forresten det ligger sånt fotbad på loftet her, MEN...det er brukt kun for å få massasje under beina og varme... men: skrukkete, hardhudet, hårete, rynkete??? neeeeida;)
ha en fornøyelig kveld:)

Maratonjenta sa...

Gjett om jeg kjente meg igjen i det innlegget! Jeg har enda arr på leggen etter mitt første møte med barberhøvelen, da jeg var 17 og utvekslingselev i NY. Ingen i hostfamilien min tenkte på en liten instruksrunde og tilslutt så det ut som en scene fra Psyco bak dusjforhenget... Humor!!

Trine sa...

heheh :D
Æ trøste mæ me at inni alt det her, så e æ supermodell :D tihi :D

Herli innlegg, å æ kjente faktisk at æ hadde løst på sånn fotbad egentli..

Ha en super dag!

Klæm Trine

Elin sa...

Hehe...ler høyt å mye av innlegget ditt:) Kjempe artig:)

Jaja får vel kjøpe et slikt fotbad e å da...hard hud under føttene ja!!! Men det er vel et lite bevis på at man bruker de føttene da sikket...det er da bra;)

Elsker bloggen din, du er super:)

Klem Ea

Ellinor sa...

Du skriver så morsomt :)

Og vil du ha ett tips ang. føtter?

http://www.soloppgangen.no/vmchk/fotpleie/scholl-pimpstein.html

Kjøp en slik. Den fungerer som bare det. Det tar deg tre minutter mens du dusjer, og den koster ikke skjorta.

Hvis du i tillegg smører etterpå med denne:
http://www.spaboutique.ca/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=LPSS&Product_Code=4013474117019&Category_Code=GehwolCF

Så får du verdens mykeste føtter :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online