mandag 17. mai 2010

Som dronningen står jeg............å vinker til 17 mai toget.Hi hi....en av fordelene ved å midt i sentrum er at når været er som i dag..KALDT. (I går var det 23 varmegrader !) ja, da åpner jeg det borteste vinduet å står inne å vinker og roper Hurra til de som går forbi.

Når barnetoget går forbi står jeg i porten å ta bilder. Alle bildene er tatt på eiendommen. Så dere ser hvor nærme gata vi bor.Siden flagget er rødt , hvitt og blått er det bildet av huset som er i Norges flagg. Og som den observante kanskje ser, er at nesten ALLE møblene har fått kommet inn.
Vil ikke at det skal se ut som en skrotnisse som bor her.Men jeg har så mange prosjekter med make overe av møbler.....på bestilling !! De er noen som vil ha en original Irina møbel i irinastyle :) Morsomt. Tusen tusen takk til dere :)


har vi vært på skola i flere timer. Nå ligger alle mann på sofaene omkring i huset.
Barna venter på borge og russetoget, slik at de kan stå i porten å samle russekort.


Jeg skal stille meg i vinduet. Demolitionmannen stiller seg bak en busk.Ikke alle som er så pene som meg vet dere :) Ha ha !! Tulla...FAKTISK ment iIronisk...vet ikke hva som går av meg for tiden....våryr kanskje.


Bilde av mine nydelige barn på toppen. Både de og personene som går forbi er retusjert bort....dere vet hva jeg mener om at mine barn ikke burde være på blogg.
Men jeg innrømmer at jeg kunne egentlig tenkt meg å vise bilder av hvor nydelige de er...


Denne rare damen ønsker dere en riktig fin 17 mai ettermiddag. Nå hører jeg folketoget i det fjerne.
Og etterpå blir det bufe på Hotell med familien.

Mange mange irinaklæmma !!

5 kommentarer:

Nina sa...

Gratulerer med dagen til deg og dine - barna dine var aldeles nydelige i tøyet :)Jeg har også kommet meg hjem til varme ullsokker og varm kattepus i fanget - frysåt i gata idag....

Berit sa...

Grattis med dagen Irina.

sigrid sa...

Så flott å vere dronning i sitt eige rike...
vonar dagen har vore god..

stor 17.mai klem!!

Daisys home sa...

Gratulerer med dagen til deg også,klem sissel

ide-puffen sa...

Fiiine bilder!

Crazy women hi hi.

Jeg betalte 4000kr for hele lasset. OMG billig synes jeg. Lå og tenkte på om jeg virkelig skal male disse tingene. Jepp, tenkte på deg og dine argument, hvis ikke jeg kan male hadde jeg ikke kjøpt dem.

Endelig arbeidsdag igjen og kreativiteten bobler.....snart.

Ha en knall tirsdag.

Klem
Randi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online