søndag 23. mai 2010

Jeg er forelsket støtt og stadig jeg.....Forelskelse er en følelse av stor beundring for, tiltrekning mot eller begjær etter en annen person, enten en av motsatt eller samme kjønn. Forelskelsen kan gi en opplevelse av intens lykke og velvære, og skyldes hormoner som utløser en naturlig rus i kroppen. Alle aldersgrupper kan bli forelsket, men følelsen kan være særlig intens i puberteten. Noen anser forelskelsen som en nødvendig drivkraft for å få og oppdra barn sammen.
Forelskelsen uttrykker gjerne mer eller mindre overveldende følelser, enten det dreier seg om hemmelige, romantiske kjærlighetsdrømmer, seksuelltiltrekning eller blind lidenskap og forvirrende affekt. Følelsen likner derfor mer på forbigående galskap enn på fornuftsbasert eller selvoppofrendekjærlighet og vennskap, der det er vanlig med hengivende omsorg, medfølelse og trofasthet.

( Fra Wikipedia )


Det er søren ikke enkelt å finne noe fornuftig å blogge om hver gang.


Jeg derimot skriver så mye at kanskje noen av mine blogglesere sovner før innlegget er lest !!


I går var jeg ut..på første gang på lenge og jeg kosa meg virkelig. Jeg ser jo det at det er ikke akkurat fælt å gå ut å møte venner og folk....selv om jeg er en nerd å liker meg bedre hjemme.
Fulle folk gjør meg sur og grinete...særlig fulle menn....
Men jeg så mange unge folk. Folk som er forelsket nå om våren, og kun har øynene for hverandre....men hva er forleskelse ???


Jeg forelsker meg stadig vekk.....i ting, tang og mennesker...når jeg mener i mennesker så er det ikke slik kjærlighet at jeg vil forlate familien....men jeg blir utrolig facinert av personer og de egenskapene de har. Tenker mye på dem og bruker mye tid på dem.
Det å være forelsket er å som å dra på oppdagelsesferd...man oppdager hele tiden noe med andre og seg selv.
I glimt...eller som en langfilm...i undring, lek og latter...det å leve....det er å stadig være forelsket !!
Akkurat nå er jeg forelsket i noen utrolige kuuuule tapeter...som jeg må vise dere snart.


Men uansett et slag for forelskeles. Gå å gi din kjære et kyss...tenk at det er snart sommer....å tenk tilbake på da dere ble forelsket......


Stoooore klemmer til alle dere fantastiske som faktisk gidder å lese bloggen min.
Og du...er du ikke forelsket...gå på oppdagelsesferd.....så blir du det !

4 kommentarer:

tani sa...

hmm...så sant så sant, jeg er nok som deg, stadig forelsket,og anser meg selv som veldig priviligert og heldig siden jeg stadig har evnen til å oppdagen nye ting ved min fantastiske mann,mine herlige barn,venner og menneskene som omgir meg.
ha en riktig fin pinse.
klem tani

Violetta sa...

Å ja, forelskelse er så mangt. Derfor er det viktig å bli minnet om hva som er viktigst, hvem/hva man virkelig elsker... ting eller mennesker. Ting er døde, mennesker er levende vesener med ånd og sjel... skjønt, jeg skjønner godt din forgapelse i en tapet. Det er vel litt slik vi er vi mennesker ;-)

Trine sa...

Førr et herli innlegg :)
Ja forelska æ e man stadig vekk ;)
Å førr en følelse det e <3

Ja min lille hjelper e kjekk å ha.. bare synd han rote så innmari også :D hehe
Men en ordentli kosegutt :)
Men e vel ikke lenge den gleden vare tenke æ.. Så nyte det mens det fortsatt pågår :)

Ha en fortsatt flott søndagskveld!

Ps: glær mæ t å se tapetan dine ;)
(Nyte enda min nytapetserte vegg i stua, bli aldri lei av den :D)

Cathrine Strøm sa...

forelska ja... herlig følelse.. gla æ e nyforelska enda og håpe d vare ei stund enda <3 ha en fin dag... du e så flink t å skriv.. å fin header :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online