onsdag 5. mai 2010

Beklager...beklager ...beklager.....

Jeg holder på å få hjelp med å gjøre bloggen mine bedre...hvis det er rot og rare ting her nå så beklager jeg......men den kommer til å bli så bra !!

Ha en god natt !!

Klæmma

7 kommentarer:

ide-puffen sa...

Hi hi hi no roter du fælt. Neida.

Jeg sender adr. i morgen...nå zzzzz

Randi

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja vi overlever enn så lenge:)
klæmmer tilbake:)

Anonym sa...

jeg ønsker meg at du begynner å skriver med mindre bokstaver en hva du har gjort til nå. Syntes det er så rotet å øese når det er 4 år pr linje :) Da blir det til at jeg bare ser på bilde.

irina sa...

Heisann Anonym,

Forstår ikke. Mindre bokstaver ?? jeg har på normalen...menener du at jeg prikker slik..... mye !!
jeg syns det blir mindre rot når jeg skriver slik jeg gjør. Så kan ikke love deg at det blir forandret. jeg ser dårlig å klarer ikke å lese hvis linjene står tett på---en grunn til at jeg prikker.
Beklager....får heler passe på å ta noen fine bilder til deg :)
Klem

BROCANTE sa...

Hei
Trodde vi hadde blogger mest for oss selv jeg? I alle fall har jeg det. Hvorfor i alle verden ber du om unnskyldning for alt? Ha bloggen for din egen del - gjør hva du vil med den. Vi venter oss ikke annet enn at du skriver om du noe du liker å meddele og har lyst å fortelle oss om. Må vi også ha dårlig samvitighet for at vi ikke rekker å lese alle innlegg fra alle bloggere? Kjære deg - dette er ikke en plikt - det er en hyggelig hobby og noe vi holder på med fordi vi liker det. Slutt å stresse - skriv når du kjenner for det og når du har noe å meddele. Slapp av hvis du ikke har noe på hjertet - eller hvis du har andre ting å tenke på. Kos deg i helgen kjære deg. Ta ting et skritt av gangen og nyt livet samtidig.

Kaoskontroll sa...

Hei. Jeg er på en liten nattevandring i blogger og kom over "løken" din. Og det må jeg bare si... så rett du har! Det er nærmest utrolig irriterende at jeg ikke har tenkt over dette før, for jeg skal jo liksom være smart. Hehe

Jeg leste faktisk innlegget to ganger og begynte umiddelbart å flytte enkelte ut i lagene. Så mye "lei meg" har jeg vært, så mye grubling og frustrasjon... og så har du jo absolutt rett i at de er, BURDE VÆRE, postdamer i livet mitt. :)

Så tusen takk for et tankevekkende innlegg! Nå skal jeg gå i gang meg å dytte utover de menneskene som ikke er like enkelt å mentalt gjøre om til postdamer som overnevnte. Du har nok rett i at den prosessen tar litt tid. Jeg får jo dårlig samvittighet bare jeg tenker tanken... og det var vel det jeg ikke skulle ha. ;)

Håper du har en flott helg! Klem

ralfefarfars paradis sa...

Så spennende med forandring;) Jeg er ikke så datakyndig- så jeg holder meg litt til det enkle;) Koselig at du vil være med på gi-vekken min. Håper du har en riktig fin og avslappende helg;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online