torsdag 4. desember 2008

7 uviktige ting om meg :)

Har fått denne av flere. Håper jeg husker alle . Men jeg har iallfall fått den av.

sissels søte liv

Engel

Mari sitt liv

Alvens kreative hjørne


1 . Jeg er komplett tonedøv. Folk ber meg slutte å tulle når jeg synger. Oppi hodet mitt vet jeg hvordan sangen er, men det kommer ikke ut slik.
Jeg kan høre på en sang på radion på kjøkkenet , går 4 meter til badet og samme sangen er på. men jeg kan ikke hør det hvis det er kun musikk og de ikke synger teksten :(

2 . Kroppen min tåler IKKE å være gravid. Jeg er rett å slett allergisk mot å gå gravid. Jeg holdt på å dø alle tre gangene. Og har ligget mesteparten av tiden på sykehuset da.
Jeg har fått hyperemis graviditum, svangerskaps forgifting, svangerskapsdiabetes, galleblære og holdt på å dø av post partium blødninger.
Sist gang jeg ble gravid toet fastlegen sine hender å sendte meg til Kjell Salvesen som er direktør for kvinneklinikken på ST Olav.

3. Jeg blir sjelden bar litt syk. Slik som influensa, forkjølelse ol. Jeg ender alltid opp med å bli sikkerlig syk å må på sykehuset med hjernehinnebetennelse, galleblære, mystiske sykdommer ol. Og det har gått i arv til barna.

4 . Jeg har utrolig dårlig husk på ansikt og navn. Jeg kan stå å snakke to timer med noen den ene dagen, for så glemme å ha gjordt det dagen etter. ( Etter at jeg hadde hatt hjernehinnebetennelse at jeg ble sånn. )
Men jeg godt huske masse uviktige ting !! Som hva disiplene til Jesus het, Hva er hovedstaten i ett lite land , når carte blanc "ble til" og hva det betyr. Hvem Loke fikk barn med ol.

Beklager å må si det. Men jeg kommer mest sannsynlig ikke til å kjenne igjen alle de flotte damene jeg var på bloggtreff med :( Sorry !!Så hvis dere ser meg på gaten, og jeg går forbi. Er det for at jeg ikke kjenner dere igjen og ikke fordi jeg er overlegen !!

5. Er litt "synsk" og ser ting eller føler ting som viser seg til å vær rett.

6 . Jeg trives best hjemme !! med en god bok og tv. Jeg liker ikke å gå på byen, bar ol.Jeg liker ikke alkohol heller. Det smaker vondt !! Og skal jeg ut, må jeg syke meg opp flere dager i forveien. Folk tror jeg er artig og sosial og på en måte er jeg det til hverdags :)På jobb !

7. Jeg er utrolig høflig, og har alltid vært det. Jeg har drukket utrolig mange kopper kaffe, til å ikke like kaffe !!
Bare for at folk har satt fram kaffe og så sagt " Du drikk kaffe ja " Og da har jeg ikke ville gjordt dem forlegen ved å si nei !!

Ikke så viktige ting å vite om meg men......nå vet dere det.

4 kommentarer:

Anemone sa...

Spennende å lese ja, en blir da mer og mer kjent med hverandre her i bloggverden.

Og helt klart roper jeg høyt ditt navn om du går forbi med nesen i sky :-)

Snart helg, hurra!!!

Nina i Paradiset sa...

Hehe...
Morsomt!
Jeg har også vanskelig for å si nei til kaffe, selv om det er noe av det fæleste jeg vet... (bruker egentlig masse melk og sukker i!)

Kroppen min derimot er nesten aldri syk, og jeg er propell og aktiv på både oppussningsfronten og hagefronten 8,5 måneder på vei med tvillinger... Disse spretter ut av meg mens jeg ler og syns det er virkelig festlig! (PS epedural er prosedyre ved sånne) :)
Distrè, derimot... -Kremt!
(jeg kan vers fra bibelen utenat, uten at det betyr noe vesentlig for meg!)

Klem!

Marias skriblerier sa...

Hei!

Så kommentaren din hos Tines kreative hjørne, ang. header. Om du vil, så kan jeg lage en fin header til deg også :D Synes det er kjempegøy, også blir det jo så fint etterpå!

Har litt ekstra skapertrang i disse adventstider...

Men synes det bildet du har lagt inn, den headern du har nå, det er så mye smalere enn resten av siden. Klarer du å justere på det? Er jo finest om banneren er like bred som resten av innholdet, og ikke så høy som den er nå.

Gi meg beskjed om du vil ha en banner i adventsgave da! :D

Ønsker deg en magisk dag!

MonaLisa sa...

Ja det må jeg si. Masse nyttig å vite, eller unyttig for deg? Skjønner jo fort at du har gjennomgått litt av hvert i ditt liv, og enda så er du optimisten her i Bloglandia! tar av meg hatten for deg - opps... hadde glemt å ta den på, men pytt alikelvel! Ønsker deg en herlig fredag. klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online