fredag 24. september 2010

Det skjer så mye merkelig med meg....


Tjoohoo alle mine søte lesere.

Egentlig skjer det så mye rart med livet mitt :) for jeg lever et kjedelig normalt familieliv, men så er det meg å den pratingen.....det at jeg elsker møter med nye mennesker :)


Dagen begynte kl 6, med masse stress. Jeg er morgengretten og sur...og enda verre blir det når jeg ikke har fått sove fordi jeg ligger å gruer meg til stresset dagen etter :)
For å si det mildt...jeg var potte dritt sur da ungene stod opp. Det regnet og det var surt. Det minste kaosbarnet hadde ikke en eneste allværsjakke hjemme...alle 7 var på skolen !! Alle bøker var borte...nei penalet...næææ det hadde han sett for ikke så lenge siden.....
Pia hadde kledd på seg en ballkjole som var 2 str for liten, under den hadde hun en hullete strømpebukse og håret i floker...( eksperimentell eklektisk klesstil :) Tenåringen stod i dusjen, og alle holdt på å tisse seg ut fordi vi ikke kom inn på badet.

Sende barn på skolen, hive seg i dusjen for å gå i 15 minutter i regn og blåst...korrigerering...springe....uten frokost, uten sminke, samtidig som jeg snakket med legen min, mens jeg løp hesblesende...han hørte bare pust og stønning å lurte på om jeg var sååååå syk at jeg måtte ha en akutt time.

Jobben gikk fint. Den var morsom...bortsett fra verkende føtter. Ventet på at verkstedmannen skulle komme med bilen min ....han dukket aldri opp !! Jeg dritforbannet ringer å kjefter på Demolitionmannen, som er en eller annen plass i landet. Næææ de hadde funnet flere feil på bilen så den kunne jeg se laaaaangt etter....det samme kunne jeg etter bussen ..den var bare en time forsinket. Og da den endelig kom, var det midt i værste fredags rushet. Ungene hjemme alene, de ventet på at mamma skulle komme hjem med mat.

Mamma kommer hjem...potte sur med Rema posene i handa. ....får ikke av seg skoene fordi hun ikke klarer å bøye seg.....dumper ned i sofaen i nøyaktig 1 minutt. Før matlaging og rydding.....dundrende migrene mens ungen forteller om dagen sin. Oppi hodet tenkte jeg, hold kjæft, hold kjæft...utenpå smile og nikke:)

Pakke for ungene skulle besøke tante i Oslo...hiver fort ned i bagen...oppdager at kaosbarnet mangler gensere og bukser....ups.....vaske klær...hva er det....laaaaange arbeiddager ....
Ta med penger...kjøp noe !!

Verdens snilleste svigerfar kommer å henter for å kjøre på flyplass....jeg stressa...måtte gå inn tre ganger for å skrive referansenr ( Og de spurte ikke etter det engang !!) minibank kortet var søkk borte....
Sjekke inn ungene på flyet. Kommer inn for å se at flyet er en time forsinket. Blir ropt ut til skranken igjen...nei det flyet kom til å bli ytterlig tre timer forsinket.
Det vil si kl 23...men de kunne ta et annet fly som gikk kl 22. Sende svigerfar hjemme. Jeg får ta en drosje hjem tenker jeg.
Stå i en himla lang kø for å komme gjennom kontrollen, ungene på andre siden lurer på hvor jeg hadde vært.
Puhhh sette meg ned...endelig sitte...hvile de vonde føttene. Ser at de i skranken hadde gitt meg samme boardingpass som første gang...totalt feil fly og avgang.
Igjen springe ut. Igjen stå i en lang kø for komme inn i avgangshallen.
Ungene hadde blitt venn med ei pensjonert lærerinne som hadde så mye artig og interessant å fortelle.

Vi satt der å koste oss. Hun spurte på nr mitt, å skulle ta kontakt med meg når hun kom til Trondheim igjen !!
Jeg satt og lo og tenkte jaja...kunne vært på verre plasser sent en fredagskveld enn på en flyplass med to av mine barn og en koselig lærerinne...som jeg fremdeles ikke vet navnet på.Fikk endelig sendt dem avgårde. Jeg går mot utgangen da en pen dame smiler så pent mot meg.. jeg stopper litt usikkert og spør hvor jeg har henne ifra. Hun kjente til hva jeg drev med. Og hun syntes jeg er dyktig. Lurte på om jeg var interessert i ett spennende prosjekt/jobb.
Det var så spennende så det takket jeg selfølgelig ja til. Og det ble hun så glad for at jeg fikk en pose med parfymer og kremmer. Disse parfymene er noe av det jeg fikk :)
Jeg måtte skynde meg for å ta en drosje, men hun kunne også kjøre meg hjem.

Da jeg satt i bilen og pratet med damen om prosjektet. Ja, da tenkte jeg. Denne dagen var jammen meg ikke så verst allikevel.....
Fredagskveld på Værnes er ikke å forakte :)

....og igjen !!
Det er f*** en mening med alt !!

Ha en kjempefin helg :) Og ta dere en tur til det nye Malvik senteret. Det er så fint å jobbe der.

6 kommentarer:

adalesverden sa...

Så gøy Irina,Det skjer stadig noe rundt deg;)
Ønsker deg ei flott helg!
kveldsklem fra anniken

MyC design sa...

Gøy å lese om livet ditt. Godt å høre at det er hverdag og kaos i andre hjem også. Lykke til med det nye prosjektet, og ha en fin helg.

Monica sa...

Kjente meg sånn igjen i det du skrev :-) Man kan kjempe med både stress, raseri som bygger seg opp og tretthet som av og til er overmannende på en travel hverdag, men som regel så roer det seg til slutt og blir bare såååå bra. Prøver å stoppe opp av og til å si til meg selv at tross alt er jeg kjempeheldig som har to sunne og friske barn og en kjempefin mann. Men ja, av og til (kanskje litt for ofte) så brister demningen og man kjefter litt for mye.

Skal ta en tur til det nye senteret snart, men tenkte å vente til det værste åpningsrushet kanskje hadde lagt seg. Lykke til med den nye jobben og nye prosjekter!

Hilsen Monica

Rita sa...

Du verden, som jeg kjente meg igjen der!! Vi er totalt 7 stk her i gårdn og jeg definerer meg som daglig leder i familien a/s ;) Men det er heldigvis flere go dager enn de dårlige, kunne ikke tenkt meg noe annet ;) Elsker kaoset;) Lykke til med det nye prosjektet!

Katharina sa...

Flott å se at det er kaos i flere hjem:))
Men din kaosdag fikk jo en god slutt....ja... det er ofte en mening med ting!
Lykke til med prosjektet(er)!
Klemmer fra Katharina

Trine sa...

så spennanes det hørte ut :D
Aldri så ondt at det ikke e godt førr nåkka..
Så va jo bra helga endte godt :D

Go natt, og ha ei flott uke!

Klæm Trine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online