mandag 21. september 2009

Spørsmål og svar !!


Jeg har hatt dårlig samvittighet for at folk har spurt meg om ting, og jeg har ikke fått svart dem.
Lånepc har kræsja, jeg er blitt nektet å laste ned, og lagre bilder på eldstemannens data som jeg låner. Fire av fem pc er ødelagt her i huset.
Jeg kunne ha blåst en lang marsj over at jeg ikke kan lagre og laste ned, men da forteller jeg han at jeg ikke respekter han, og det gjør jeg .

Så derfor uten bilder.

Hvorfor kaller du mannen din for Demolitionmann ??

Jo det er enkelt , han elsker å rive ned, bruker slegge og blir helt svett av å rive , hamre og gå løs på rom. Demolition er det engelske ordet.
MEN han er ikke glad i å bygge opp, så her i huset er det ett tredvetalls prosjekter som er revet ned, men ikke bygget opp.

Hvilker tapeter er dine favoritter.

Jeg elsker Osbourne & little og Son and Cole sine tapeter.

Syns du ærlig talt at alle ting passer sammen, at det da ikke blir knæsj ?

Ja jeg syns at mesteparten passer sammen jeg. Men det avhenger selfølgelig av hvilken stil man har.
Min hummer og kanari stil ...eller en finere måte å si det på . Med min eklektisk stil så gjør det akkurat det. Jeg vet at mange mener at hummer og kanari ikke funker, men jeg syns det blir en særdeles sjarmerende stil......;)
Bra vi er unike ;)

Liker du IKKE IKEA ??

Hmmm hva skal man si uten å bli hivet ut av det gode selskapet i blogglandia ?? For å si det slik, Jeg HATER ikke IKEA. Foretningkonseptet deres er genialt, og IKEA treffer mange folk.
Jeg er kanskje mettet av dem...jeg var en ivrig IKEA kunde i mange år.

Kanskje det er jeg som er sær og vanskerlig , MEN jeg syns det er litt kjedelig at folk har spisebord, stoler, kommoder, lamper, sofa ol fra IKEA.
Jeg liker hus som har personlighet, noe som forteller om dem som bor der bortsett fra at de leser IKEA katalogen.
Jeg leser ikke ikea katalogen, og ikke har jeg vært på IKEA i år heller.
Men dette er min subjektive mening.
Jeg kommer aldri til å rope over meg for den katalogen selv om IKEA absolutt er innovative, nyskapende, unikt konsept ol. Men de lovpriser personlighet og det særegne....og så selges det titalls millioner av det unike !!
Hva med event ha ett Ikea bord, og stoler fra en bruktbutikk rundt. Alle kan ikke like det samme. Og jeg forstår de som ikke syns at gamle slitte slakterbord med gjennomsiktlige KARTELL stoler er noe fint. Jeg skjønner dem ikke :) Jeg syns det er så vakkert HA HA hA !!!
men forstår at ikke alle liker det.

Hvilken farge bruker du på veggene og hvilken glansgrad ??

Jeg bruker ALLTID hvitt. Husker ikke fargekoden. Men den kalles også for arkitekt hvit. Jeg har dårlig erfaring med eggehvit.
Da jeg begynte å male alt hvit, for ti år siden var det eggehvit. Men etter ett par måneder syns jeg det ble så gult. Vi røyker ikke !!
Jeg ble stressa av det gule. Så begynte å male over med helt hvitt. Og det har jeg gjort i 9 år, og Jeg er kjempefornøyd. Det blir ikke kalt. Det er sobert og vakkert, og man trenger ikke å male over så ofte for fargen forandrer seg ikke så drastisk som andre egghvit farger.

Den samme fargen på møblene. På veggene har jeg glansgrad 40. På taket har jeg 60. Men i vårt forrige hus hadde vi 90....og det var kult !! Da speiler rommet deg i taket, og gir rommet dynamikk.
Alle bord og stoler har glansgrad 90.
Jeg syns det gir interiøret spenst og liv. ME LIKE !!

Hvor i all verden henter du inspirasjon og ider ??

Hmm det lurer jeg også på. Før kjøpte jeg ca 15 interiørblader i månend. Jeg røyker, drikker ikke. Ikke går jeg ut på byen heller....eller kjøper meg klær. Så det var min greie. Men nå kjøper jeg kun to blader i måneden.
Ikke surfer jeg på interiør på nettet heller. Og dessverre besøker jeg neste bare de bloggene som kommentere hos meg. Glemmer de mange fine som er der ute med med min dårlige husk. SORRY !!
Så legg igjen en kommentar så kommer jeg innom.
Jeg tror at inspirasjonen min kommer fra "galskapen " min. MOHHHAHA !! !! Har man en diagnose på at man er kreativ- depressiv.....så sier det mye.!!

JEG ER VELDIG MYE VÅKEN I PERIODER.....og da får jeg alle slags ideer i hodet...som må ut. Jeg har tusen idere som jeg må få ned...noen få om gangen helst. men avogtil......

Og når jeg sover...drømmer jeg interiør....nesten alltid.
Da kan jeg se mose på lysestaken kl 4 om morgenen, for å stå opp å gjøre det. Spraylakkere horn...og alle andre rare ider som kommer.
Jeg kan finne på å vekke Demoltionmannen fem ganger om natta når jeg kommer på de gode ideene mine.

Håper ikke jeg glemte noen spørsmål. Jeg har svart ærlig og personlig som vanlig.Håper det er ok ?

Så må jeg takke dere som sender meg mailer. Jeg er så beæret og ydmykt over det. WOW !!
Tusen takk.

Kjære venner ha en fin uke !! Her har jeg kjøpt meg en knallrosa fluoriserende spray til .....................

21 kommentarer:

Life of Vilhelmsen sa...

hei. gøy med spørsmål og svar.
her kommer et spørsmål :-) har rett og slett lett etter knall rosa spray og kan ikke finne noe sted. hvor fant du det?

ha en fin uke.
Klem

-Ultima-Thule- sa...

Jeg har kjøpt meg en lilla metallic spray til.... Til?? Ja... si det...???
-Kamilla-

Dronning Bergfrue sa...

Hei Irina:) Jeg digger stilen din! Du får det meste til å matche og det liker jeg utrolig godt! Veldig inspirerende og se bilder fra hjemmet ditt.

Gleder meg til du er tilbake med bilder i innleggene:) Det triste med pcer er at de ikke har særlig lang levetid og forsvinner uten forvarsel så man ikke alltid rekker backup...
Stå på:)

mvh Bergfrua

sylysten sa...

Ja du er bare herlig, jeg liker dine leversvar jeg;o)
Håper du har det litt greiere for tia og at blodsukkeret? har stabilisert seg;o) Lykke til med pc'ene;O))
Klem
Linda;o)

edda sa...

He,he,he nå fikk jeg meg en skikkelig god latter....kreativ depressiv er jaggu ordet...er helt med på den...
Trevlig med innlegg fra deg...
klemmer fra oslo edda

Anonym sa...

Hei! Har lest bloggen din lenge, men aldri lagt igjen spor etter meg;) Flott med spørsmål-svar innleggg, jeg har enda et spørsmål jeg... Den sølvsprayen du bruker, blir den helt sølv, altså blank sølv, krom? Og hvor kjøper du den? Skal spraye ei lampe sjø...Sølv;)

irina sa...

Anonym !! Den blir sølv sølv ja !!

helt fantastisk !! På mekonomen til 79 kr for en bokser son varer leeeeeenge !!

små og store drømmer sa...

Gøy å lese. Alle budrde hatt spørsmål og svar innlegg på bloggen sin av og til.
Jeg er ingen hummer og kanari selv, men det jeg mener ikke er hummer og kanari kan jo være andre mener at er det) jeg er helt ok fan av ikea. Kjøkken og bad er der i fra + garderoben på soverom, men det er det. Har forresten også en lampe som jeg prøver å finne en erstatter til men finner ingen. Selvom jeg IKKE liker den vi har, så vil jeg lete til jeg finner DEN jeg vil ha.
Den gang da jeg møtte min kjære var heeeele leiligheten hans fra IKEA. Det er supert for de nyetablerte ++, men det tok ikke lang tid før jeg solgte det på finn. HAHA, stakkars...

Jeg er så glad alle har forskjelig stil og smak på ting. (ellers hadde det jo blitt gørr kjedelig med blogging. Om alle skulle blogget om det samme.Hehe)

Venter fortsatt litt på den papir-vasen, men ingen hast. hihi..
Ønsker deg en fortsatt fantastisk mandagskveld.
Stor klem fra meg:)

Trultemor sa...

*ler* Du er jammen meg en fargesprakende dame:)
Lurte på hvor det var blitt av deg, så det var greit med et livstegn nå.

Anka sa...

Dette må jeg si er det mest interesange innlegget jeg har lest på NIB uten bilder, hehe:) Artig å få vite litt mer om deg og dine tanker. Ønsker deg en fin uke.

My home is my Castle - by Kari sa...

Oi..
Det blir spennende å se hva du skal male ;)

Klem,kari

Lima sa...

Så moro med spørsmål og svar :)
Jeg er i grunnen enig i det du skriver om Ikea, men jeg har det igrunnen sånn med alle. Jeg har ikke lyst på at hjemmet mitt skal være som å slå opp i katalogen til hverken Ikea, Bohus eller Skeidar.. Det skal være MITT hjem :)
Men å hente litt her og der, er jo greit :P
Til det får jeg si at vi akkurat har kjøpt det nye barne kjøkkenet til Ikea, da det er det mest perfekte vi har kommet over og jentene våres ELSKER det :D

Takk for kommentaren på bloggen min :) Ja det er fremdeles sølvsprayen jeg har brukt, det siste av den da :( Men er du gal den holdt lenge :D
Desverre har jeg ikke vært i form på en stund nå, så blir gjort lite, både i blogglandia og på hjemmefronten.. Men jeg håper på badre tider fremover :)

MonaLisa sa...

he he, gøyalt innslag venne:) Spørsmål og svar er tøft gjort:) Ikea er for min del akseptabelt, men ikke min BIBEL... har laget ett innlegg om at jeg faktsik liker FUNKIS hus.. og der kom det ikke mange kommentarer gitt;) U see? I går vra det ny legesjekk, med påfølgende nye diagnosr... uregelmessig hjerterytme, svært lav puls, og ekstremt lavt blodtrykk... Med andre ord så trenger denne jenta en hjertespes. ganske snart. Er sliten og trett, men er gla i livet og velger å se fremover! Juhu liksom:) ha en super dag snuppis. klem i fleng

Tina sa...

Hehe, kult med spørsmål og svar, fortsett med å vær deg selv du. Unik kan jeg vel kalle deg! Ha en nudelig dag videre!

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Hei Irina, og tusen takk for koselig kommentar fra deg i bloggen min. Headeren er det min søster som har laget, hun er rå på digital scrapping. Du kan jo spørre henne om hun ikke vil lage en til deg? Du kan besøke henne her↓
http://monascrap.blogspot.com/
Og nei, jeg var ikke på bloggetreffet hjemme hos deg, men jeg var på Egon i fjor høst. Håper det går bra med deg nå. Klem**

Hege sa...

Hei du skjønne!
Syns jo stilen din er fantastisk herlig jeg da:-)
Enig med deg at bare Ikea overalt er ensformig...
Gleder meg til å se hva du bruker den rosa sprayen til..!
Ha en fin kveld, klem
Hege.

Fairy sa...

Du er bare helt skjønn. Takk også for innlegg på siden min.

Life of Vilhelmsen sa...

takk for tipset. de har merket på coop her, så jeg skal spørre om de kan ta den fargen inn. :-) gleder meg til å se hva du skal spraye rosa.
jeg skal spraye en bilderamme til tullas rom og en lysestake! juhu. litt farge må til.
Klem

Living next to me sa...

Oi så bra der var du. Håper mailen var litt til hjelp du ser jo det har funka . Vi har hummer og kanari og jeg vi har mye fint som ikke kommer fram . Og her er mye dyr innredning som en ikke bytter bort i Ikea kjøkken og bad selv om de har stilige rom. En hiver ikke ut gullkraner ville ha nytt stort dusjhode oppe og rørleggreren trodde jeg var gal .kjøkkenet er kjedlig og grøss sånne blyinnfatta vinduer fliser som hadde passa i provance og våre orginale retro tapeter. På loftet ligger rull på rull med storblomstra tapet jeg hygger meg her håper jeg finner lösningen på furu seksjon så den bli brukenes og Ikea har vi som skatoll oh nattbord og Billy hyller siden vi ikke får hyller nok Tror jeg skal pröve meg med posesalg her:) på bøker y
fått litt ny plass . Neida jeg klarte knapt få gitt bort de det var 2 av . Noen er morsommere bloggere vi hengehoder vi tar hver leser som bonus . Ta vare på du . F.

små og store drømmer sa...

Du, IKKE tenk på det.. Jeg tar det med knusende ro.
Har sendt deg adressen min på mail.
Men bare gjør det når du orker og har tid. Ikke stress..

Klem klem til deg :)

Åpent hus sa...

du er virkelig ei dame som tør gi av deg selv! det står det respekt av. Jeg merker selv at hodet virker i eget modus etter at jeg har lagt meg. Har begynt å ha ei blokk på nattbordet, så får jeg det ut, før jeg glemmer det! Ha en fin kveld. Natti! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online