lørdag 19. september 2009

Helt rørt jeg...........Det er så mange herlige mennesker her i bloglandia som bryr seg. Det varmer mitt hjerte, og jeg føler meg så verdsatt !!

Takk for kommentarer og mail !!Jeg lever, det går bra, og av og til er jeg innom bloggene deres å lurkikker.

Jeg er i en blogg-tenkepause. Det er så mye som foregår i mitt liv akkurat nå. Mye har jeg dessverre ikke påvirkningkraft på.
Jeg føler ikke at jeg har lyst å bare positiv og glad når jeg egentlig er lei meg inni meg.

Og at dere bryr dere gjør meg litt mere glad...hæææ er det noen som bryr seg om meg da ?? Det tenker Irina med lav selvfølelse, men med masse selvtillit til tider.

Jeg håper og tror at jeg kommer tilbake, kanskje nå når dette er skrevet er jeg tilbake fortere enn jeg vet.
Men det er så mange som bryr seg, og til DERE som gjør det. Dere fortjener å vite. Takk så mye.
You rise me up !! Og JA jeg er GLADE i dere.

Til dere andre som syns jeg blir for personlig nå. SORRY !! Jeg er den jeg er, og hvis jeg fortsetter å blogge, kommer jeg ikke til å forandre en dam shit.

KLÆM FRA EI RØRT IRINA

16 kommentarer:

edda sa...

Det var ett veldig koselig innlegg ..og godt og høre fra deg...
Ta den tid du trenger.....og fortsett og vær som du er.....det er ikke så mange mennesker som greier og by så mye på seg selv som du.....
Ha en fin kveld....
klemmer fra edda...

Havets Datter sa...

Kan ikke si så mye mer enn at jeg er helt enig med Edda over her!!

Mange klemmer til deg!!!

Lindas hus sa...

Kjære vakre Irina! Synes bare det viser a du er et menneske! Og det må du bare fortsette med. Livet er ikke alltid en dans på roser. Og det trenges faktisk mye styrke av å vise det! Fortsett med det du kan best, og det er å by på deg selv med å vise ditt sanne jeg! Jeg vet i hvertfall at jeg alltid koser meg med bloggen din! En stor klem fra meg!

sigrid sa...

Stoooor klem ;-)
Vi er her for deg....

Blogg når du vil du min venn!

Lisa Cecilie sa...

<3 håper du fortsetter å spre glede ved å være deg selv her inne!!!
Var på mekonomen på Stjørdal i går :) spurte mannen i disken, vet ikke helt om det er denne sprayen, og mer rakk jeg ikke si før han sa "ja du skal ha den spray'n" hahahaha!!! de solgte i bøtter og spann sa han.. og forklarte at vi måtte ha en sterk påvirkningskraft!!! Det var nok deg det var snakk om - OG gjett om jeg er forelska???? hehe!!! sølvsprayen var fantastisk :)

ha en super kveld!!!! tenker på deg!!!

klem/Lisa

ralfefarfars paradis sa...

Det blir kjedelig her inne uten deg, så jeg håper du beholder bloggelysten, selv om ting er ekstra tøffe akkurat nå.
Det er vel ingen av oss som blogger som har perfekte liv, selv om bloggene kan se nystrøkne ut- så er det vel litt skrukker og flekker både her og der;) Det viktigste er at du er du og ingen annen;) Jeg vil alltid ha et spesielt forhold til bloggen din- siden det var en av de første jeg begynte å lese;)
Håper det går greit med kostomleggingen og alt det andre rundt sykdommen din!
Ha en fortsatt fin helg;)

M sa...

Stor hjerteklem, glad for å ha deg Irina, god bedring....håper du kommer tilbake med friskt mot, klem,M

Monicas sa...

heisann..:) usjda, at du e i tenkeboksen....e jo så koselig og morro med innleggene dine, for du er sånn rett frem og ærlig....like it...:) håper du likevel har det bra, og får ei go og koselig helg....

Fru Fjeldhammer sa...

Søte snille deg, ta den tiden du trenger... jeg digger bloggen din jeg og den skal være akkurat slik den er om du orker!!

mange klemmer i fleng...

Besta sa...

Det hadde blitt kjedelig uten deg her i bloglandia. En flott fargeklatt er du. En må blogge akkuratt som en vil uten å tenke på andre.
Håper du føler deg bedre snart og kommer sterkt tilbake.
ha en fin søndag.
Klem fra Marilyn

Anonym sa...

Hei Irina!
Trenger jenter som deg med tæl , OG personlighet!
Vi er her , når du orker å komme tilbake - basta!!
Ha en fin uke min venn, tenker masse på deg:-)
Varm klem,Hege.

WankyPanky sa...

Jeg er også en av de mange som logger inn på bloggen din hver dag for å se hvilke sprell du har funnet på:-) Og jeg kommer garantert til å savne bloggen hvis den dør ut, men til tross for det er jeg veldig glad for at du kanskje bruker tida til å ta litt vare på deg selv istedet for å underholde oss:-)

Håper du finner formen snart, og at vi kan sees. Jeg hiver meg gjerne inn i bilen og kommer en tur en dag jeg. Så du kan få snuse inn selve ungdomskilden fra Hellemor!

Klæm og varme tanker fra meg til deg

Bluggi buggi blogg sa...

Hei hei Irina.
Tro meg, jeg vet hva du mener med å ha lyst til å være glad når en er lei seg på innsiden. Jeg mistet faren min for under et år siden. Det sliter meg ut på innsiden med all denne sorgen og samtidig så er det så utrolig mye positivt der ute på utsiden som jeg er glad for. Jeg kjenner meg også igjen når du snakker om lav selvfølelse og god selvtillit til tider. I sånne tider skal vi ta imot alle fine kommentarer enten her på bloggen eller ellers i hverdagen for det er påfylle som hjelper oss å komme oss opp igjen sånn at vi kan gi påfyll til andre som trenger det senere.
Jeg synes du skal kose deg med bloggen din og ta imot alle fine kommentarer som gjør deg rørt for du ha vist at du har mye å gi og du fortjener å få.
Lykke til med deg selv og bloggen din.
Klem Trude

kari - carpe diem sa...

Knuse-kose-klem fra meg:-)

lavendel mio sa...

Håper det går bra med deg!
Høstklem fra hanne:)

Sjarm og Glede sa...

Var innom siden din for første gang nå. Mange fine bilder av hjemmet ditt ;-) Morsomt å se :-)

Vennlig hilsen Hilde på Sjarm og Glede

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online