onsdag 26. juni 2013

Boligstyling, soverom del 3


Det største rommet ble til et barnerom. Her inne valgte jeg å beholde skrivepulten, kjøkkenstol som ble kontorstol og en snekkerbenk.


Det som er en liten utfordring med boligstyling er at man ønsker at rommet skal virke stort, uten at det virker tomt og nakent. Da MÅ man bruke veggene!! Store bilder.......eller som her, et stort Norgeskart.
Uten det kartet hadde rommet vært veldig kjedelig og lett å glemme.


Sengen er en gammel seng som jeg har fått og den minner meg om  en snill damen som har gitt meg flere flotte møbler. Så den vil jeg alltid beholde <3 den="" det="" eg="" er="" kul="" kuleste="" men="" nbsp="" syns="" tromma="">
 som nattbord. Og om jeg skal si det selv........ det er drittkult og kreativt !Jeg kan dog dessverre ikke ta kreditt for den kreative måten å bruke et trommesett på. Så jeg kan ikke si om jeg skal si det selv...boomer....På bloggtreff traff jeg søte Jannike med den kjempefine bloggen STAS. Jannike har også handlet en del på låven. Bloggen hennes er verdt et besøk. Den gir meg masse inspirasjon :) Hun er en kreativ, søt og behagelig person :)

Kos dokk med bloggen hennes HEROg HER er innlegget jeg ble inspirert av. Flott ja !


De tre øverste bildene ble tatt av fotograf, de andre av meg...men ikke med mitt kjære speilreflekskamera :( som jeg savner det !!
Som en del av meg er borte :( "mamma, du sjer så rar ut med et lite kamera i handa" sa min datter :)


Førbilder med mørk furu..........og det jeg alltid sier...noen liter hvitmaling kan ALDRI gå galt! MEN så er det sagt.......med en annen farge enn hvitt blir det alltid FAB( som hulefargen i gangen)


Bildet som jeg brukte i spisestua stod her inne.Kommer flere bilder av leiligheten, men vil du lur kikke litt så kan dere se på på finn annonsen HER.

Det er visning på leiligheten i kveld. Så om noen tenker på å kjøpe seg en leilighet i dette området er det kanskje en ide å ta seg en tur :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Irina, jeg får ikke beskrevet hvor stolt jeg er :) At DU har linket til meg, jeg er helt overveldet :) Såååå stort for meg! Gleder meg til høt og shopping hos deg :) Så håper jeg du får en fantastisk ferietur i sommer ;-) Vi sees til høsten :) Klem fra Jannike :)

BROCANTE sa...

Likte tromma di - tøft!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online