søndag 23. juni 2013

Boligstyling, før og etter bilder.


Heisann kjære blogglesere :)

I dag skal jeg vise noen bilder av en boligstyling jeg hadde for en leilighet som skal selges. 
Har dessverre ikke så mange førbilder, og de jeg har, er tatt med min dårlige IPhone kamera :(
Jeg skal forklare litt hva jeg har tenkt og gjort.Jeg var så heldig at jeg fikk frie tøyler og vi kom tidlig inn i prosessen, for å velge farger osv. Leiligheten ble tømt for møbler. Noen få møbler ble igjen men ikke mange, så de fleste møblene dere ser er mine private eller du kan få kjøpe dem på låven. Har dessverre ikke før bilde av gangen, men den blå veggen ( fargen Hule) var i furupanel som hadde blitt oransje. Den hadde et klesskap, hatthylle og skohylle mot veggen. Alt i mørknet furu. 

Gangen så veldig liten ut. Veggen ble strippet for skap osv, slik at bare veggen var igjen.Eneste gangen kunden prøvde seg med en innvending var da jeg nevnte at jeg ønsket denne veggen i hule. De mente at den kanskje var for mørk, jeg ba dem stole på meg. Det er som jeg har sagt før. Mørke farger passer i små rom, samme som stor møbler i små rom.

Jeg ville ha wow effekten. Det er viktig at ikke kjøperen går fra en bolig uten å huske noe!! Helst MÅ de huske noe positiv. Denne blåe veggen er det første de sier. Fargen er mye mørkere enn den ser ut her.
Jeg valgte blått fordi vi fikk ikke malt alt vi ønsket og det var allerde malt blått på et rom, blåe skap osv. Da er det greit å fortsette, slik at det ser ut som det var en mening bak det hele.

 ( Bilde, fotograf)

Alle gjennstandene er fra låven/mine personlige.

 (bilde fotograf)

Den turkise benksjenken er såååå kul. Superfornøyd da jeg fant den på Bruktbo. Mann og tenåring grein på nasen. den var full av olje og møkk. Etterpå fortalte de meg at det var det kuleste i rommet.

Brunt bilde malt av meg for mange år siden:)

( Bilde fotograf )

Den hvite ottoman er fra mitt vakre hjemmland Colombia. Den har fått et brunt geitskinn for å skape dypde i rommet.

  (Bilde fotograf)

En gammel "skinnkiste". Den er antagelig fra 1800 tallet.Blå retrosofa med den herlige blåefargen. Industrilampe fra House Doctor og retro bladkurv. De høye lysestakene i tre er gamle rekkverk fra gammelbyen i Cartagena. De er mine private, men resten er fra Låven.
 Vi malte veggene i ren hvit i stua og hengte opp hvite gardiner.Litt kveldsbilder tatt med min IPhone.
Dette er de få bildene jeg har av før vi begynte. Skulle vel tatt førbilder med møblene som stod her før, men DM tenker ikke slik.

Er det noe dere lurer på ( møbler, boligstyling eller annet) så send meg en mail på allofirina@gmail.com

I morgen skal dere få se mer av leiligheten :)
Ha en fiiiiiiiiiin søndagskveld.

1 kommentar:

Anonym sa...

Wow---dette ble jo bare utrolig flott:)
Kjempe flink du er:)
Ha en herlig uke
Klem Merete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online