fredag 7. desember 2012

Watch out for LODSH


 Dere husker innlegget under der jeg ble invitert til å komme på lansering av LODSH i morgen lørdag den 8 desember kl 12- 15. Da skal jeg stå på fagmøbler i Trondheim og dere er hjertelig velkommen til å komme å bruke meg slik dere vil.

 Om dere trenger interiørtips og råd så er jeg tilgjengelig for dere i morgen. Det er laget goodibags til de første som kommer og alle som handler er med i trekning av interiørstyling. Da kommer jeg hjem til deg og sammen skal vi lage et WoW hjem. Det blir servert pepperkake og gløgg. Jeg håper mange kommer.
 Jeg skal iallfall ha med meg familien min og kose meg med de trivelige folkene på FAGMØBLER TRONDHEIM  og de som kommer :)


I går var jeg å å dekorerte litt på LODSH avdelingen og så tok jeg bilder, da jeg kom hjem var jeg i fyr og flamme for jeg bare E L S K E R produktene jeg så. Og jeg ble så glad over at jeg kunne glede meg over interiørprodukter. Dere finner ikke akkurat meg på interiørbutikker, men dette merket falt jeg sånn for. Og det er 110 % min mening og tanker.


Jeg har funnet drømmesofaen min og bordet !!Og vurderer seriøst å kjøpe det ! Og jeg er ikke putedame, men de har jo de fiiiineste putene jeg har sett. Og på lørdag er det ta tre puter og betal for to !
Det samme gjelder serviset deres.


Jeg kan egentlig ikke få presisert nok for dere hvor kult dette merke er, jeg er bare såååå forelsket og dere får sikkert se flere produkter som havner hjemme hos meg.... håper ikke Demolitionmannen leser dette !!Sjekk disse rustne industrilampene ?? Og stolene ??
Sofagruppen her forelsket jeg meg i. Ikke var den bare nydelig å se på, men utrolig god å sitte i. teppene og veskene deres er laget av gamle militærtelt.
Brettene og bordene er laget av gamle fiskebåter fra Indonesia. Tilbake til filosofien deres om at det skal være en historie bak gjennstandene.

Redesignvesker laget av gamle pledd og telt.


Den orientalske store lampen er bare OMG lampe. Når du står å ser på den er det som du blir satt tilbake til tusen og en natt...

Sjekk lampene ..... dere vet jeg elsker lamper ?? Ok, jeg må innrømme at hodet mitt jobber med
HVOR KANJ Æ HA DENJ HÆR HENN ?


Har også fantaserte å ha to slike beige stoler i enden av Balibordet mitt. Tror det hadde vært fint. Sjekk ut de spesielle vegglampene. Lyset kommer ut gjennom hjortehodene...Tøffeste spisebordet jeg har sett på lenge. Har vært en fiskebåt ....

Akkurat nå så foregår denne kampanjen i alle Fagmøblebutikker i Norge :) Se etter annonsebladet til FAGMØBLER, der kan dere se flere flotte LODSH produkter. Hjemmesiden til LODSH finner du HER. Dere kommer garantert til å finne noe dere liker og å bli inspirert !

Er det en ting jeg er, så er det ærlig. Og jeg er så glad for at jeg endelig har funnet fine interiørprodukter igjen. For er du som meg, som liker at ikke alle har det du har eller liker at produktene har en historie så er dette en serie dere bør sjekke ut.
Jeg håper det kommer mange å hilser på meg i morgen. Hadde vært utrolig koselig å få møte mange av dere  bloggvenner/ lesere. Invitasjonen kan du se HER


I dag er jeg visst i Stavanger Aftenblad, BT og i Adressa. Jeg har ikke sette noen av avisene. Jeg får stikke ut å kjøpe Adressa og så håper jeg at noen snille fb venner kan sende meg de andre :)

Og tusen takk for at du tar deg tid til å titte innom meg <3 p="p">
Ha en herlig helg alle dere.

Har åpent på låven søndag den 9 desember fra kl 12- 15 . VELKOMMEN !!

Sjekk ut hjemmesiden min HER

4 kommentarer:

Sjarmerende slitt og bare mitt! sa...

Dette var RÅFINT!!!!!!!!!!!!! Jeg falt pladask for dette jeg også! Her må det søkes opp nærmeste fagmøbler butikk! TAKK for mange fine bilder Irina! Klem cecilie (ps; skru gjerne av kommentarbegrensningen - en smule irriterende...) ; )

Yvonne sa...

SÅ inspirerende bilder!!!

God helg!
klem fra Yvonne.

Alven sa...

Farger!! Elsker det! Så mange fine puter!
Mange fine ting :-)

Ønsker deg en flott helg

Klem

ReVinyl sa...

Superflott!
Røft, tøft og delikat.

Må dra ens ærend for å se på den lampen tror jeg...hehe.
Vi har fagmøbler i Moss hvor jeg bor, men denne Lodsh-avdelingen så mye større ut. Så synd pappa bare bor 5 min unna og jeg er på juleferie. Kan bli dyr ferie det gitt ;)

Fortsatt fin jul!
Siw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online