tirsdag 4. desember 2012

Velkommen til LODSH lansering !Heisann & Hoppsann :) 
Lenge siden sist, men her har vi hatt noen runder med innfluensa, som resten av landet sikkert :)


For noen uker siden ble jeg oppringt av Fagmøbler i Trondhein, som ligger på Klett. De spurte om jeg kunne tenke meg å være med på lansering av den mye kolleksjonen av møbler og interiør, en shop in shop butikk som heter LODSH.
Nå må jeg beklagevis si at jeg aldri har gitt Fagmøbler en sjanse, jeg trodde de var litt satte og kjedelig.


Så før jeg svarte ja måtte jeg ta litt reacher på hva nederlanske LODSH kolleksjonen stod for. Og det må jeg si I LOVE IT !!!! Den er bare så IrinaStyle :) natur, industri og eksplosjoner av farger :) Og resten av bildene jeg fikk fra møblene dere var også kjempefine, fant mye fint  !Så gjett om jeg gleder meg til å få være med på lanseringen av LODSH på FAGMØBLER Trondheim som ligger på klett. Ca 5 minutter fra Heimdal sentrum :) Jeg skal være der fra kl 12- 15 og har man interiørspørsmål/ problemer så er det bare å spørre. Jeg er der for å svare og hjelpe. Det er også mulig å vinne en interiørstyling fra meg. Da kommer jeg hjem til deg og sammen skal vi skape et WoW hjem :) De ti første  handlende kundene får også en goodisbag fra LODH :) 


De første 7 bildene er hentet fra LODSH på nettet og resten er tatt av Maghild på FAGMØBLER.  Jeg gleder meg utrolig mye til lørdagen. Håper jeg ser mange blogglesere og venner som kommer. For dette er varer jeg skulle ønske jeg kunne hatt på låven min !!Fagmøbler server gløgg og pepperkaker så vi skal koooose oss med interiørprat og interiør.


Disse stolene er bare såååå kule :))


Elsker fargene, teksturen.... ja blir rett og slett glad.
Jeg ønsker meg to slike stoler til julegave fant jeg ut i dag,  om julenissen leser bloggen :)


There are a story by everything.... de mener det skal være det.... og det mener også jeg.


Jeg fikk ikke til å laste ned anonnsebladet  deres, men se etter den i postkassa, der står det at jeg kommer :)) Sjekk fine LODSH annonsebladet her 

Arrangementet finner du på facebook HER. Facebooksiden til Fagmøbler Trondhei finner d HER og ELSKER DU INTERIØR SÅ BARE MÅ DU SJEKK UT DEN FINE HJEMMESIDEN TIL LODSH HERDa snakkes vi på lørdag den 8 desember kl 12. 15 på FAGMØBLER Trondheim ? I går var det en castingmann fra tv3 her... haha sier jeg bare... jeg prøvde å slippe unna..... tro det eller ei jeg hadde mange unnskyldninger, men standhaftig var han.... så kanskje dere ser meg på tv neste år :))

1 kommentar:

Lottemora sa...

Kanskje vi sees. Lurer på om jeg skal ta turen innom :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online