søndag 30. desember 2012

The best turkey recipe ever ?Jeg tror faktisk ikke jeg overdriver når jeg sier at jeg er i besittelse av verdens beste kalkunoppskrift, kalkunfyll og tilbehør som kokosris... hmmmm...deilig. Nesten alle som smaker kalkunen vår ( Det er en gammel familieoppskrift) skriver sikkert under på det ! Så kom igjen !
Jeg har opplevd at folk har kjøpt kalkun, levert den og sagt. " Kjæm tebake om tre daga" Ja, det tar litt tid å lage den ....men såååååå verdt det. I fjor skrev jeg om det på nyttårsaften. Denne gangen skriver jeg om det nå, slik at dere kan begynne å tenke og å planlegge.
Oppskriften finner du HER.

Også veldig morsomt at flere har laget disse krumkakene HER. Flere som googlet krumkaker og funnet oppskriften og har prøvd dem. Og så har de sendt meg mail for å takke. Utrolig koselig at bloggen kan være til nytte :)

Tenkte jeg skulle lage leverpostei i helga . Er det noen som har noen gode oppskrifter de vil dele med meg ? Ha en fiiin torsdag :)

4 kommentarer:

Sissel sa...

Ååhhh...du herlige!
Her i huset er det mannen som steker kalkun, men i år må nok jeg overta.
Dette kan jeg ikke gå glipp av :)
Så innlegget i fjor uten å lese oppskriften serlig nøye. Nå er den godt lest, og tuuusen takk, Irina, veldig godt forklart :)

Stor juleklem fra Sissel

fru. Lærum sa...

Har du fått noen oppskrifter på leverpostei?
Jeg har en kjempegod og enkel oppskrift...laget den i 10 år :-)
gi meg beskjed om du vil ha den :-)

klem tone

Laila sa...

Tenkte jeg skulle prøve Turkey a'la Irina neste helg, og lurer på: når du sier buljong, hva bruker du da? Hvordan lager du buljongen din?


( Jeg pleier å smøre med smør og krydder, helle vann i stekeformen, og etterhvert dannes den nydeligste stekesjy av smør, krydder, kjøttsaft og stuffingsaft som jeg smører kalkunen med mange ganger.)

Klem

Ps, vet ikke om jeg la den andre kommentaren under årets juletre, for jeg har vært inne og lest alle rosa juletreinnleggene. Men i tilfelle kan jeg spørre her også; vet du om noen turkise juletrær i handelen? Evt pene hvite?

Anonym sa...

Hei! Lurer litt på stuffing som skal være inni kalkunen. Hvor mye løk? Du skriver "fres løken" - men i oppskriften står det ikke hvor mye løk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online