fredag 17. juli 2009

Hva gjør en blogg bra, intressant og populær.


Heisann og hoppsann.
Kom ikke inn på bloggene deres i går, prøvde MANGE GANGER !! Men skal fortsette å prøve.
Jeg fikk gjøre noe nytt. Det er jo artig å være en av de 100 mest leste bloggerne i Norge, og da tenkte jeg at jeg skulle sjekke de andre som er der.
For å si det slik er det lenge til jeg kommer på første eller andre plass.
Her har folk over 40 000 sidevisninger i uken eller er det på dagen ??:) WOW !!
Så tenkte jeg at jeg skulle sjekke litt hva de skrev om . Og etter at jeg hadde lest noen.( Vil ikke nevne noen, i tilfelle de blir såret )
Så fant jeg ut at de skrev om absolutt ingen ting. En gutt som er Norges største gay blogger likte å vise seg mye, sånn halvnaken, med perfekte plukket øyenbryn og ansiktsmaske.
Og ja !! Bilder der han kliner med andre gutter.Gutten var søt han.
Og han skrev om...........ja hva ? Så sjekket jeg noen blogger om tenåringsmødre på 16 og 18 år . De skrev om sin hverdag med barna sine.
I dag våknet x kl o4, hun spydde, ville ikke ha mat, fikk besøk av kjæresten som laget taco osv.
Javel tenkte jeg. Dette interessere iallfall ikke meg. men hvem er jeg til å si det. For jeg begynte å tenke. Kanskje syns folk at min blogg er "tragisk". Ok jeg kan ikke gjøre noe med det eller kan jeg ??
Er det slik at de som skriver om sin hverdag er mer populær ? For meg virket det som det er de som er størst . Og særlig de som er " sensasjonslysten" de som forteller om sin "tragiske" hverdag. Som mener de har blitt behandlet feil eller ingen forstår de,at de er for unge, eller forteller utrolig intime detaljer om sitt liv.
Vi leser jo det. Det er som Big brother. Du vil ikke vedgå at du ser det. Men hele realety konseptet slår an.
Jeg har selv lest blogger der jeg blir utrolig fascinert av ting de skriver. Selv om jeg står for andre synspunkter , verdier og meninger. ( Sier ikke at mine er bedre)
Uff så tragisk har jeg tenkt, men leser jeg disse !! JA ! Det er de jeg sjekker mest. Det er som å se på en trafikkulykke. Du vil ikke se det tragiske,forferdelige tingene foran deg....men så må du allikevel.
Det trigger ett eller annet i oss. Den mørke siden.
Mange av disse bloggerne, jeg har selv sagt det i min blogg, ber de som legger igjen negative kommentarer om å slutte å lese bloggen, hvis det er sånn at personen ikke liker den bloggen.
men det funker ikke slik nemlig !! Desto mer du føler at en blogg er "tragisk, patetisk og pyton" Desto mer blir man hung up til å følge denne bloggen .
Jeg har leste Ida Wulff og tenåringsbloggerene som syns at vi "gamle" bloggeren er patetisk. De skriver at vi er sjalu på deres sukse på blogging. På deres sidevisninger, de mange leserne, og at de faktisk tjene penger på å blogge.
Jeg er ikke en sjalu person, så jeg er ikke sjalu. Jeg syns det er toppers at de tjener penger. Skulle gjerne gjort det selv. Jeg er glad på deres vegne.
Det jeg lurer på er.Hva mener du om disse bloggerene, hva mener du er en bra blogg. Hva er det folk liker å lese ?
Og hva ville du forandret på det du skriver, for å få flere leser ??
Og bryr du deg om du har 1000 eller 10 personer på bloggen din ?
Jeg bare lurer.............

23 kommentarer:

Laila sa...

Klart det er greit med besøk , å se at noen leser bloggen din , Personlig så skriver jeg fordi jeg koser meg , Jeg vil heller ha ti personer som bryr seg og som leser med glede , enn hundrevis av overfladiske. Du Irina vet at dette gjør meg glad, Har sett mange blogger med bare fjas. Jeg tror ikke det er mange der som gir hverandre følelsen av å bry seg . Det er flere blogger jeg liker, ikke fordi de er store eller har mye besøk, men de gir meg noe. Vist målet er å få mest mulig lesere , da er jo jeg helt på jordet,Jeg finner litt her og litt der og veldig mye som inspirerer.
Slik jeg ser det så det å vite at folk leser bloggen din fordi de vil og fordi de liker den det er vel slik det skal være. Du har jo mange lesere og alle er der fordi de liker bloggen din , Ikke fordi du er langt oppe på listen, men fordi det er spennende, variert og morsomt og som du selv sier ærlig og du er flink , veldig flink.
Og du kan være 100 prosent sikker på at alle som kommer inn til deg gjør det fordi de liker deg og det de lesr . Bloggen di er akurat slik den skal være .
Den er IRINA!
Klem fra din blogg vennine , som sort sett bare blogger om roser

Violetta sa...

Ja jeg er sannelig den rette til å svare, jeg som nesten ikke har besøk i det hele tatt ;-)

Om jeg bryr meg om jeg har 1000 eller 10 personer på bloggen. For å si det sånn...jeg hadde blitt kjempeglad om jeg hadde hatt 10 kommentarer på et innlegg. He-he...det har aldri skjedd her nemlig. Og hvorfor ikke det? Tja, jeg tror egentlig ikke jeg er mer kjedelig enn andre, men mye her i bloggverdenen går på kjennskap/vennskap osv. Jeg må ærlig innrømme at noen populære blogger gir meg fint lite, mens andre alltid er morsomme/givende. Og så har vi alle de små bloggerne som jeg kan falle for selv om de virker anonyme for øvrigheta og har få kommentarer. Jeg tror på å finne MINE blogger, og ikke nødvendigvis de populære bloggene, men noen ganger går dette hånd i hånd...jeg har jo fått sansen for din ;-)

Jeg får leve med lite besøk og blogge så lenge jeg synes det er ok for meg. Jeg vil ikke endre meg for å fenge masse folk. Å bli for utleverende er ikke min stil, sånn er det bare. Jeg synes det å dele tanker følelser osv er veldig bra både for leseren og for bloggeren (man kan få ut mye gruff) men et sted går grensen for hva jeg ikke vil vite om personen. Jeg kan ikke si at det eller det må man ikke skrive om for egentlig kan man skrive om alt, men det er måten det skrives på som kan gi meg en ekkel følelse av å være dyneløfter.

Jeg hadde en engelsk side tidligere og fikk forbausende mye oppmerksomhet, noe som var koselig og ga meg mange nye venner. Å gå fra det til ingenting har vært en overgang, men også lærerikt, og ikke minst...det er det levende livet som teller, ikke antall treff på bloggen ;-)

Ut fra svaret kan du nok se hvorfor jeg har lite besøk...:-)

Har du sjekka mailen forresten? Klems

Hyttehuset sa...

Interessant emne du tek opp her. Sjølv har eg få lesarar og håper sjølvsagt å få fleire. Det må eg jo ærleg innrømme. Det er alltid kjekt at nokon les det ein skriv. Men eg skriv ikkje (tilpassar innhald) for å få lesarar. Det blir feil utgangspunkt for meg. For min eigen del så bloggar eg for å sjå framgang i prosjektet vårt, for å bli flinkare til å sjå det vakre i det enkle, for å sjå blomstene i ein kvardag. Det er nemleg så mange bloggarar som er så flinke til å stoppe tida, sjå nokre detaljar som rett og slett gir glede. Slikt kan eg like.

Men når det er sagt, så er me jo så ekstremt forskjellige alle mann. Me er opptekne av forskjellige ting i livet. Og ein blogg treng slett ikkje vere eit fullstendig bilete på kva for personar me er. Eg er jo sjølvsagt så mykje meir enn ei som er oppteken av eit hyttehus. Himmel! Derfor skal me vel ha respekt for at folk vel som dei gjer og skriv om det dei gjer. Interesser! Noko for einkvar smak.

Sjølv er eg ikkje tilfreds med å fortelje om privatlivet mitt i detalj. Eg vil halde det litt for meg sjølv. Men forsiktige blikk på delar av det kan eg gå med på. Eg les heller ikkje bloggar som handlar om kva folk gjer på frå time til time. Det gir meg liksom ingenting. Men eg les gjerne om folk som vinklar bloggen sin på bestemte tema som kan berike meg, som gi lys til ein augneblink eller som kan lære meg noko.

Det som gjer ein blogg god varierer så mykje ut frå kva ein blogglesar er ute etter. No er eg litt inne på interiør, og då likar er inspirerande bloggar som kanskje har ein eller annan koseleg sidehistorie med. Og så likar eg det som er gjenkjenneleg, og så må eg innrømme at eg likar det som framstår som ein draum for meg. Alle styla bilete tar jo utgangspunkt i ein draum. Eg trur me treng det.

I jobbsamanheng les eg bloggar med eit heilt anna innhald - fagbloggar. Då synest eg dei beste er dei som får meg til å tenkje litt meir en eg har gjort.

Forskjellig ut frå ønske og mål, altså.

Og no er vel denne kommentaren mett på jabb frå meg, he he. Blei berre litt inspirert av emnet ditt! God blogg, med andre ord! God helg til deg.

Anonym sa...

Heisann...
Tja... hva skal en si... ser jo at noen "higer" etter topplaseringer, men de om det...
Det jeg ville si var at jeg har hatt problemer med å komme inn på div. blogger - min egen også, men bytta nettleser, jeg har nå Opera - og det er null problem å titte innom andre...

Mitas hjørne...

ENGEL sa...

hei søta!som jeg gleder meg til hjem i adressa kommer!!!!jeg synes blogging er skit arti.nå går det rimelig tregt hos meg da,i forhold til hos deg!du har jo 10000 prosjekt og er så energisk at det er nesten umulig;)
jeg blogger mest for meg selv jeg.forå ha en plass og samle alt mitt og mine tanker,og for å enkelt finne frem til mine favorittblogger på lista mi.
kjempe flotte møbler du har pussa opp!!!hadde jeg hatt penger skulle jeg hatt skapet,men får vel ta meg en tur til sutterø i ferien...jeg har nemlig masse planer,og helt panikk for å ikke få tid når jeg skal starte skole!
kos deg i varmen!klæmmmmm

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Hei Irina!
Jeg vil ha venninner, ikke lesere...men blir overbegeistret når jeg får kommentarer på det jeg skriver, og mailer som oppmuntrer meg....Min blogg er jo annerledes enn mange, og tenk at jeg ikke har somlet meg til masssssse bilder hjemmefra enda! Det er jo en STOR synd, tror jeg...for jeg har fått "klager" fra anonyme på mail....
Om hvordan en interiørblogg skal være...Tusen takk for råd, men jeg er MEG...
So be it!
Jeg leser bare blogger jeg liker, andre har jeg ikke tid til....det samme med mennesker, jeg er grei med alle, men det er ikke alle jeg deler interesser og tid med...
Det er vel ikke om å gjøre å få den høyeste statistikken?
Jeg synes det er FESTLIG med følgere, og vil gjerne gjøre stas på dem og lodde ut en ting eller to...men jeg vet jo at disse ikke kommer til meg hver dag!
Skulle bare mangle!
Jeg synes din blogg er VELDIG interessant, jeg liker deg som person, og som interiørblogger, du får meg til å like min egen kreativitet.......det er det som er deilig med blogg for meg..å bli kjent med andre som er som meg...
Jeg har hundrevis av venninner, men ikke alle lever med samme interiørlidenskap...!!
Kos deg videre med bloggen, du er KJEMPEFLINK!!
Skulle gjerne ha sett Adressa!!
Klem,M

Fridas side sa...

Hei ser du har lest disse jeg ramla over , de fleste fra blogg. no. Hvor de drev krig , det var en fotball kone og hennes tilhengere mot en ungjente og hennes tilhengere , jeg la igjen et spor på en blogg , det tok 2 dager så fikk jeg mitt første anonyme innleggog ,det var ikke av det hyggelige slaget.Og mulig jeg tar feil men jeg kobler det der. Mulig jeg, misforstår deg men jeg er av de som er privat på min blogg, med bilder og min sorg over en sønn som er borte for alltid, alle som er der har sagt ja . Jeg er nøye på ikke bruke fullt navn og bosted på barna.
Jeg fant denne siden via en annen blogg som annbefalte deg, og leser deg ofte fordi jeg jo følger deg, er inponert over farten du holder , og det du lager.Det er gleden i din design blogg som gir den som leser noe utover det andre design blogger gir. Derfor er du vel også ,mye lest. JEg tror at de som ikke har masse kommentarer blir lest , men ikke alltid en føler for å si en har vært der, i det siste har det vært vanskelig å komme innm og enda verre få lagt inn en komentar. Det tok meg 10 min å få svart her, Jeg tror det er torden osv , som lager krøll for oss men kan jo ta feil. En kan vel konkludere med at en blogger for sin egen del om det fenger folk så er det en bonus , å skrive om hver time på dagen og i dag spiste jeg taco blogg, fenger ikke meg men ungdommen bruker nok nettet annerledes . Og derfor er disse på bloggtoppen for vi andre er jo ikke spennende for en 18 åring . Så det er jo mega for deg og være blandt de 100.mest leste... Vi har alle vår agenda her inne , alle vil vi nok gjerne bli lest av mange men de fleste av oss er vel fornøyd med at noen legger igjen en kommentar . Selv har jeg fått støtte fra folk her inne og det betyr ikke noe at det er fra 5 og ikke 500, for de 5 har jo valgt meg., og jeg håper jo ikke at folk føler at de løfter på min dyne .

LoneK sa...

Hei Irina!
De derre listene over populære blogger gidder jeg ikke å sjekke en gang!
Jeg leste blogger jeg liker, og som er skrevet av både kjente og ukjente bloggere.

Tror egentlig vi alle har innlegg som kan være kjempe teite/intr for andre, men det der driter jeg en lang marsj i jeg skriver det jeg vil skrive og deler det jeg føler for å dele, selv om det nok kan være både tørt og kjedelig til tider. Men det er meg det. Og likere dere det ikke så la vær og les da!

Ha en fortsatt flott sommer

LoneK

ralfefarfars paradis sa...

Jeg holder meg stort sett til interiørblogger;) Det er jo her kreativiteten blomstrer. Jeg synes det er koselig med kommentarer på innlegg..og så er det jo artig å se hvordan folk finner bloggen (mange søker på heklet babyteppe- også kommer de til meg..haha..) Jeg vil heller komme i kontakt med andre bloggerinner enn å ha mange lesere;)For meg er dette en veldig koselig og givende hobby;) Bloggen din liker jeg fordi du er super kreativ- og veldig ærlig;) Det er forfriskende synes jeg;)

Fridas side sa...

hei jeg så kommentaren din , jeg antok at det ikke var meg, jeg kommer nesten ikke inn hit jeg heller explorer avbryter hele tiden , kansje har noen rett at the cut blogg er skurken men du har jo ikke den...jeg har prøvd få kjøpt dette fatet men jeg kommer ikke inn her og omvendt , har laila mail adr din ...for da kan du få min av henne har ikke lyst skrive den her..klem Frida

Fjordheim sa...

En bra blogg for meg er en som skriver om ting jeg er interresert i. Og innredning, oppussing, bruktkjøp og mer av samme stil, er ting jeg liker.
Så bloggen din er midt i blinken for meg.
Leser sjelden andre blogger enn de jeg finner link til på Nib. En sjelden gang hender det jeg kommer over en link i en av de bloggene til en som skriver om sykdom o.l.
Var innom en en gang der det gikk på kampen mot kreft. Og det er kan jo være litt fint å lese.
Men stort sett leser jeg blogg for å få inspirasjon til ting jeg kan gjøre io huset og hobbyrelaterte ting. Så stå på, vær deg selv. Noe det ikke ser ut til at du har problemer med. Du har en inspirerende og flott blogg.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

minishabby sa...

Hei vennen!!
Dette var et interessant tema. Og du har fåt noen veldig gode svar over her som jeg støtter fullt ut.
Jeg har også lest en god del blogger som ikke gir meg noe som helst. Og da kutter jeg rett og slett ut å lese.
Jeg liker blogger som har et budskap. Som har noe de vil si, og som gjør meg interessert. Om det så er interiør eller noe annet interessant fra livet sitt. Noe som jeg kan kjenne meg igjen i. Jeg synes jo det er veldig spennende å finne noen her ute som har kjennskap til adopsjon eller Colombia. Og der fant jeg jo deg:)) Og når du i tillegg spruter over av energi og har et utrolig flott hjem, og er i gang med mange prosjekter på en gang. Da er du en blogger som treffer meg rett i hjertet.
Tror det var M over her som skrev at hun var ikke interessert i mange lesere, men bloggvenninder. Og den er jeg så enig i. Jeg har ikke "vanlige" venninder med samme interesse for interiør som meg. Og det å finne deg/dere her inne har for meg vært en berikelse. Jeg har ikke mange lesere, men føler at de jeg har kommet i kontakt med, har jeg fått god kontakt med. Og det er viktigere for meg enn at lesertallet mitt skal fyke i været.
Om jeg ikke har en blogg som fenger alle, så får det bare være. Min blogg fungerer som en dagbok hvor jeg skriver om ting som opptar meg og selvfølgelig masse interiør (tror jeg da). Den er personlig og min. Om noen synes jeg blogger for å fremheve meg selv, så dem om det (har fått høre det nemlig). Det er en hobby og jeg koser meg med blogginga.
Kjenner jeg kunne skrevet masse mer. Jo forresten -avslutter med at jeg leser stort sett bare interiørblogger, så sant det ikke er noen andre bloggere jeg kjenner fra før.
Ha en flott helg vennen. Jeg er i hvert fall veldig glad for å ha blitt kjent med deg.
Klem fra meg!

Kristine sa...

Hei Irina :)
jeg sliter som sagt og masse med å komme inn på flere blogger når jeg sitter på pc på jobb, din bl.a...hjemme har jeg mac, og da er det null på problem, samme med iphone..begge er jo safari, så da kanskje det er explorer som er problemet? leste kommentar fra ei anna over som hadde skiftet til Opera, og dermed heller ikke hadde noen problemer lengre..hmm..

Jeg har og vært innom de samme bloggene som du nevner ja...har lest dem rett og slett for å prøve å se hva det er som fenger med dem.. men jeg klarer ikke finne noe som fenger meg i alle fall! Men mange av dem som er veldig populære er jo gjerne litt yngre bloggere? som Ida Wulff og denne noe feminine gutten du nevner ;-) kanskje det er andre unge som identifiserer seg med dem? Og så er det bare masse, masse flere ungdommer som bruker nettet jevnlig enn andre aldersgrupper? nei, jeg vet ikke...slenger bare ut noen teorier som jeg overhodet ikke har noe statistikk tilgjengelig for å underbygge...hehe!

En bra blogg for meg er en som jeg kan like stilen til, som jeg kan få tips til egen kreativitet, som inspirerer meg til å gjøre noe selv og... koser meg med bilder av andres prosjekter og hjem. Personlig liker jeg bedre blogger som viser bilder fra egne prosjekter og hjem enn de som stort sett har bilder funnet på nett o.l. I tillegg må jeg føle at jeg kan "like" personen som eier bloggen..at jeg liker det de skriver, måten de skriver på osv :-)

Stadig vekk filosoferer jeg over min egen blogg, hvor personlig skal jeg være? hva kan andre like å lese om? for ja, jeg tenker litt sånn når jeg blogger, har lyst at dem som er innom skal like å lese det jeg skriver, at det skal gi dem noe...kan jo ikke bli likt av alle, og det er heller ikke noe jeg tilstreber, men prøver å skrive/formulere meg på en måte som gjør det både interessant, morsomt, lett og kanskje inspirerende å lese! Føler meg enda som en veldig fersk blogger, og kjenner at jeg stadig tilnærmer meg "mitt uttrykk"!

Jeg liker din blogg mye pga stilen din og prosjektene dine. Den var en av de første bloggene jeg begynte å følge fast for ca 1 år siden når jeg startet å lese blogger...Men, i tillegg liker jeg deg og uttrykket du gir på bloggen :) Du blogger jo ikke bare om konkrete prosjekter i hjemmet ditt, men kommer og med innlegg som dette, som får meg til å tenke og som engasjerer meg! Det setter jeg pris på :-)

Ønsker deg en super helg!! Det er jo sooool ute!! JIPPI :-D klem fra Kristine

Fridas side sa...

jeg ser du fjerna innlegget, jeg har vært gift i 30 år og tro meg, det der tenker jeg med gjevne mellomrom, men så finner jeg ingen bedre ..hm i dag kom jeg inn ved første forsøk , jeg tror exploerer er synder her for jeg kommer greit inn via iphone men den er så tungvin bruke, men ikke vet jeg hvordan jeg bytter men jeg får fri til sønnen min , jeg tror jeg har brukt opera før , og har du fått med deg at jeg gjerne vil kjøpe kakfatet det engleske pluss kaffe kanne og fløte kanne...hm jeg skulle ønske du hadde en kjøpe mail. god kveld fra et grått ferie paradis , det er grått for oss fastboende også

Ingunn sa...

De bloggene som har mest trafikk og som tjener penger på det er stort sett ungdommer som andre ungdommer følger. Det handler om hverdagsliv og bilder av de er viktige (vise klær og sminke). For eks blondinbella i Sverige (som har blitt millionær på bloggingen og har egen assistent nå). I Norge har vi noen som likner på denne (Ida W. og Lars Tangen for å nevne et par). Så har vi kjendiser som gjør det bra (Tone fra Idol og Trine Grung for eks).

Og så er det interiørbloggerne. Vi har ganske lav trafikk og er vel ikke interessante for de som ikke interesserer seg for nettopp interiør. Noen av oss tjener litt penger, men tror ikke det betyr noe for oss. Det er interessen og det sosialet som gjør at bloggen lever videre. Selv stresser jeg ikke med bloggen, og tenker at det jeg får av trafikk er det den er verdt for andre.

Klem fra en avslappet blogger

M sa...

Hei du herlige eksotiske kvinne...
du kan TRO du gjorde meg lykkelig i dag!
TUUUUUUUUUUUUUUUSEN TAKK, for det skjønne smykkeskrinet..
Det er virkelig STAS å ha noe fra en bloggedame jeg ser sånn opp til!!!!!!!!!!
Og som du har sagt før "what goes around, comes around"...jeg har lyst til å gi deg noe tilbake...
:D!!!!!!!!!!!!!
Ha en deilig søndag......!!!

Connie Maureèn sa...

jeg har også vært innom de bloggene og jeg skjønner heller ikke noe. om noen drakk seg halvt i hjel dagen før, spiste pizza eller har verdens bestestebeste kjæreste er egentlig klinkende likegyldig for min del. ikke missforstå meg nå, det kan være kjempe trivelig lesning, en gang i blandt men ikke bare det. jeg må ha noe soe som gir meg inspirasjon, noe jeg intereserer meg for og jeg blir så glad når jeg leser noe som engasjerer meg, om det er positivt eller negativt. jeg elsker å diskutere, så lenge ting blir sagt på en ordentlig og saklig måte er jeg helt med. jeg vil også heller har noen få som legger igjen kommentarer, som blir som gode bekjente som man har noe til felles med, enn mange (inkl usaklige og ufine) kommentarer.

Håper du får en fin dag.
Connie Maureèn :)

Fridas side sa...

nå bytta jeg til firefox

og har ingen problemer

, så da er exploerer skurken
, prøv du også ,
jeg var rimelig lei
å restart

maskinen

hele tiden

sinnlighet sa...

Åhhhhhh, Din blogg får 10 poäng av 10 möjliga! Vilken härlig inspirationskälla till livet, både på gott och ont!!!

Agneta från skånska ÖSterlen

TurboLotte sa...

Vel. Det kommer vel an på hva man vil med bloggen sin? Noen bruker den vel som en dagbok. Noen skriver for familie og venner som er langt unna. Noen skriver sikkert for å ytre sine meninger. Og noen skriver bare for gøy?
Jeg skrev først og fremst om hage. Jeg er med på et hageforum hvor det var tungvindt å legge inn bilder. Da begynte vi med blogg, for å gjøre det lettere å vise og følge med. Så etterhvert har det blitt til at jeg skriver om litt av hvert. Noen perioder blir det bare vas og andre perioder fordi jeg faktisk har masse å si. Siden jeg ikke er så anonym må jeg jo begrense meg littegranne da...;-D.

Har ikke mer enn 38 følgere på min blogg. Men møter til stadighet folk som sier de følger med på bloggen min. Ser at innlegg med humor er de som er mest populære.

kari - carpe diem sa...

Dette var grunnen til at jeg har valgt å ikke ha teller på bloggen min, fordi jeg rett og slett gir blanke blaffen i hvor mange som er innom til enhver tid. Jeg har fått min lille krets med faste blogg-venner, og de vet jeg er innom. Om jeg har 1 eller 10 kommentarer er heller ikke viktig for meg. Men jeg synes det er godt når blogg-venner legger igjen kommentarer på ting jeg har skrevet eller gjort som er litt personlig. Og det skjer som regel bestandig at det er en kommentar.
Vi blir vel litt trigget i "rality-møter-bloggverden", og kikker innom blogger vi egentlig ikke har det døyt til felles med...men jeg er forsiktig med å legge igjen kommentarer, fordi jeg ønsker ikke at de skal mene noe som helst om min blogg heller. Jeg er nok i de "unge-freshe-bloggerne" sine øyne ei sliten småbarnsmor som forteller om interiør og blomster. Og det stemmer jo forsåvidt...:-)

Ragna sa...

Jeg har ikke så mange meninger om disse bloggerne, mer om publikummet deres. Er en litt annen type kommentarer der og mye mer intriger... Jeg ser på det som et slags samfunn av enmanns-realityshow :-)

Selv har jeg ingen planer om å bli noe realityshow. Men jeg vil gjerne ha lesere. Så hvis noen av leserne mine gjerne vil ha flere innlegg om det ene eller det andre, så er jeg interessert i å vite det slik at jeg kan endre litt på hva jeg blogger mest om. Om jeg har 10 eller 1000 lesere, tja. Det hadde jo vært artig men også skummelt med 1000 :-) Forplikter mer...

Jeg synes en bra blogg er en som overrasker litt. Jeg liker det uventede. Blogger skal ikke være kjedelige :-) De innleggene jeg husker best fra bloggen din (uten å se etter i arkivet) er moselysestaken, sølvtapetvegg mot grov trevegg, nazizombier, forsvunnede truser og konfirmantpyntet bord. Humor i kombinasjon med vakre bilder/bilder av vakre ting er en super kombinasjon for meg!

Ha en fin dag Irina, og hvis du har en mening om MIN blogg så må jeg bare tipse deg om sommerkonkurransen på bloggen min :-)

AK sa...

Hei! Har tenkt det samme som deg i lengre tid, men har ikke vært tøff nok til å ta det opp i et innlegg ( i frykt for å såre noen som du nevner) Jeg har også vært innom de mest populære bloggene noen ganger for å se: Hva gjør de? Som gjør at de har 40000 unike lesere hver da???Jeg må jo le når jeg kommer over innlegg som: SKal jeg sette på løshår eller ikke? I dag spiste jeg en is og så den og den filmen...Hmm..jeg tror vi må ha i bakhodet at 90 % av leserne til disse bloggerne er fjortisser som elsker å se søte jenter i sexy outfits og som skriver om ting som fjortisser gjør! Det har iallefall blitt min forklaring på dette, som for meg, er noe av et mysterium!!

Ha en flott dag videre! Klem AK;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

online